|
Forumas » Elektronika žaliems » Ar tinka si lempa svitint pcb?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar tinka si lempa svitint pcb? |
Parašytas: 2010 04 12, 14:15 |
|
|
|
|
| tutisnn rašo: |
Geriausia tai nuvaziuoti Į "SENUKAI" ir ten rasi ir lempų ir starterių...  |
kazka prisiminiau skaites apie nuoseklu jungima,va radau
| Citata: |
| Viskas išeis, tik starterių turėsi paieškoti 127V, o ne 220V. |
kaip manot senukuose bus ~127V starteriu? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 12, 15:10 |
|
|
|
|
Aš tai panaudojau 11W taupiąją lemputę (paeksperimentuot, pasirodo tos lemputės nemažai uv skleidžia)
ir gavos tokie rezultatai (neypatingi, bet pradžiai visai neblogai. Švitinta 15-20 min. 15 cm atstumu nuo plokštės)
čia uv dėžė
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 12, 15:47 |
|
|
|
|
Oho, reiks ir man pereit tada ant šito metodo, jei net su paprasta taupančiąja išeina Jau žadėjau pirktis UV, bet kiek aš tekonstruoju, tai manau ir tokios pakaks Dar jeigu panaudojus galingesnę, tai gal dar geriau gautųsi... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 17, 23:42 |
|
|
|
|
Kol kas švitinau štai taip:
2 x 8W UV lempos
1 x 18W droselis
2 x Philips starteriai
Kadangi planuoju rimčiau užsiimti elektronika, tai reikės ant kokios fanieros sukalti tas lempas su droseliu ir starteriais, kad "nevažinėtų"... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 00:02 |
|
|
|
|
pas mane irgi 2*8w, ir du droseliai atskirai, ir neturiu lemputem lizdu, tai sulitavau papraščiausiai laidus . o kur perki popieriu ant kurio spauzdini svitinimui? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 08:51 |
|
|
|
|
| oniksas rašo: |
pas mane irgi 2*8w, ir du droseliai atskirai, ir neturiu lemputem lizdu, tai sulitavau papraščiausiai laidus . o kur perki popieriu ant kurio spauzdini svitinimui? |
as manau,kad ten paprastas popierius,berods tas turbut kurio buna uz 8lt virs 500vnt.,jis gan plonas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 09:16 |
|
|
|
|
| Rysiek rašo: |
| oniksas rašo: |
as manau,kad ten paprastas popierius,berods tas turbut kurio buna uz 8lt virs 500vnt.,jis gan plonas  |
Dėja, jo vieneto kaina yra 1 Lt. Pirkau mano miesto kancelerinėje parduotuvėje, jis yra pusiau permatomas toks. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 09:38 |
|
|
|
|
Matau kad ten darai plokste GSM signalizacijai as ir tokia darau su tevuko pagalba(ta pagalba tik uzprogramuot)  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 09:42 |
|
|
|
|
| Obuoliukas rašo: |
Matau kad ten darai plokste GSM signalizacijai as ir tokia darau su tevuko pagalba(ta pagalba tik uzprogramuot)  |
Nereikėjo mirror man daryt spausdinant, išėsdines PCB pastebėjau, kad ne taip atrodo, kaip turėtų atrodyti... Teks ir vėl ėsdint. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 11:20 |
|
|
|
|
aš tai neturėjau to popieriaus , tai pasiėmiau sviestinio , suklijavau ant a4 nes labai jis plonas , ir atspaussdinau su rašaliniu. tik vat dabar klausimas , ar bandyt apšvietinėt, nes kai padėjus ant stalo , tai matosi visi juodi takeliai , o kai pakeli truputi tai viskas persišviečia. ar išeis kai taip padaryt? ir kaip tas vadinasi popierius ant kurio spausdinat tas kur 1lt kaštuoja?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 18, 11:29 |
|
|
|
|
| Aš tai pasidares paprasta dėžutę švitinimui ir viskas ok, o kai spauzdinu tai ant paprastos skaidrinės plevelės.... |
|
_________________ Išmoksta netas kuris klausinėja, o tas kuris supranta atsakymus.. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |