|
Forumas » Autoelektronika » Audi 80 nesikuria salta....
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Audi 80 nesikuria salta.... |
Parašytas: 2010 04 17, 06:23 |
|
|
|
|
| Pasuk ant salto, tik kad nesivestu, tada issuk zvake ir pazek kokia spalva. Nes nuo kazko reikia pradet o ne speliot. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 17, 08:52 |
|
|
|
|
| Zvakes visad sausos, vakar pakeiciau naujas, bet vis vien si ryt sunkiai kuresi... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 17, 09:30 |
|
|
|
|
| paulekasb rašo: |
| Zvakes visad sausos, vakar pakeiciau naujas, bet vis vien si ryt sunkiai kuresi... |
Atsidaryk paskirstytoją ir pažiūrėk, kas ten "gyvena", gal pilnas nešvarumų, po nakties atidrėgsta ir pramušinėja? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 17, 11:33 |
|
|
|
|
pagal mane tai mesti visas audines senas s... ne masinos cia mano nuomone  |
|
_________________ Aš nepažeidžiau forumo taisykliu bet mane nubaude... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 19, 07:52 |
|
|
|
|
| Jei automatinis pacosas tai tas karbas turi ECU .Savajai ,kai ieskojau lauzynuose ECU ,buvo tokiu kur uzrasyta :"Pieburg'" audi zenklas ant jo, o gamintojas BOSCH . Gali bu, kad tas blokas mires ,kadangi ce neipurskimas , variklis dirba ,tik nieko nereguliuoja nieks uzvedimo metu,toj pasekmej sunkiai kuriasi. mano atveju ,nors ir benzu nevazineju ,tik dujomis mono ipurskimui yra varikliukas prie sklendes ,kuris koreguoja laisvas apsukas ,kadangi nedirbo ECU ,teko ta padeti nustatyt paciam ,bet bjauriai buvo :kol saltas varilkis mazos apsugos beveik gesta ,kai ikaista normalu ,atdarius daugiau ant saltu gerai ,ikaitus perdaug,zodziu nieko gero ,kai neveikia ECU. |
|
_________________ Facebook = Facedumb |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 19, 08:14 |
|
|
|
|
| flawas rašo: |
pagal mane tai mesti visas audines senas s... ne masinos cia mano nuomone  |
Turejau audine 79 m. ,akumas buvo besibaigiantis, prie -20 praversdavo stumekli tik karta ir, jei neuzsikurdavo, nesdavau pas kaimyna akuma kraut. Ir retai tereikdavo ta akuma nest... Taip kad nereikia spjaut i audi puse.
Jei zvakes sausos, vadinasi truksta benzo. Ir vel patariu nuimt filtro virsu ir įpilt i karba benzo koki 20 gramu. Arba uzkisk ranka karba kurdamas salta ir is karto uzsikurs (uzkisi ora, traukia vien tik benza- taip zyklerius atkimsdavau). |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 29, 20:16 |
|
|
|
|
| pakeistas paskirstytojo dangtelis, skriejikas, ir zvakes, ir pradejo gerai kurtis |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 30, 20:26 |
|
|
|
|
| benderr rašo: |
| o kaip motoro stovis?gal kompresijos mazokai .. |
Rotorių pramušinėjo, pakeitė ir viskas gerai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 01, 05:35 |
|
|
|
|
| bratkis toky bulkiu turi su pacosu, jam ant duju nesikurdavo nei diena nei ryte nei siltas nei saltu varikliu, uzkures benzinu visada perjungdavo ant duju, tai buvo suplysus guma po karboratorium po to dar slangute kazkokia nusimovus prie oro filtro, db ein kaip bitute, kuriasi labai lengvai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 05 02, 11:26 |
|
|
|
|
| Vadinasi, jei laisvos eigos voztuvas pastringa, irgi gali saltas nesikurt ant benzo, duju- gali pro jį traukt ora. Mat saltam apsukos biski per dideles. Cia mazdai. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |