|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 11:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Dėl stiprintuvo fono
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 07:52 |
|
|
|
|
| Atrodo labai graziai, visiska POKAZUKA...........bet absurdas, laidai prisukti varztais, iejimo gnybtai po isejimo, maitinimo jungiklis gale, labai nepatogiai................ |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 08:32 |
|
|
|
|
| vinor rašo: |
Bet pergyventi nereikia - |
O be reikalo, pergyventi reikia ir labai. Tik buki audiofYlai gali vaikytis madų, daryti gražiai, bet bukai. Kiekvienas nelituotas kontaktas garso signalo kelyje tai tas pats kas nuosekliai įjungtas diodas, kuris susidaro oksiduojantis kontaktų paviršiui.
Apskritai žodžių junginys "mada elektronikoje" man skamba daugiau nei idiotiškai. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 08:58 |
|
|
|
|
| Nereikia perdėti, panašūs, ir net spyruokliniai kontaktai (tūkstančiai kontaktų) puikiausiai dirba dešimtmečius gana agresyvioj aplinkoj rimtuose įrengimuose, ir jokių problemų nekelia. Tik audiofilams neįtinka. Pažiūrėkit, kiek jungiklių būdavo senuose stiprintuvuose - jei normalūs, neužsioksidavę, niekaip jie nesigirdi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 09:27 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
| Nereikia perdėti, panašūs, ir net spyruokliniai kontaktai (tūkstančiai kontaktų) puikiausiai dirba dešimtmečius gana agresyvioj aplinkoj rimtuose įrengimuose, ir jokių problemų nekelia. Tik audiofilams neįtinka. Pažiūrėkit, kiek jungiklių būdavo senuose stiprintuvuose - jei normalūs, neužsioksidavę, niekaip jie nesigirdi. |
Aš neperdžiu
Davai nekalbam apie sovietinę aparatūrą kaip pavyzdį, nes berods gnt yra čia parašęs, kad žodžiai "tarybinė" ir "garso aparatūra" tarpusavyje nedera.
O jei nesi girdėjęs apie kontaktų įtaką tai čia tik tavo paties išsilavinimo spragos. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 09:30 |
|
|
|
|
Čia matau kaip kam audiofYlizmas spaudžia smegenis......., visa automatika paremta mechaniniais sujungimais ir kažkodėl nei traukiniai nestoja, automobiliai važiuoja (ir ne tokios kaip stiprintuvo eksploatavimo sąlygos), telefono stotys (senosios) dirbo ir pan.
paimkite senuosius japoniškus stiprintuvus - dulkių pusė centimetro o viduje sujungimai tarp plokščių padaryti mechaninio sujungimo būdu ir nieko, dirba kaip kažin ką. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 09:44 |
|
|
|
|
| Čia matau kaip kam audiofYlizmas spaudžia smegenis......., |
Man tikrai nespaudžia, o va tamstai matau, užspaudė nes temoje apie garso stiprintuvus pradėjai kišti traukinius ir telefonų stotis
Aš pat telefonų stoty 15 metų dirbau, todėl man nereikia aiškinti kaip ir kas ten yra, galėčiau ir tau papasakoti apie ten naudojamų relių kontaktų kontrukciją ir kodėl ten nesusidaro oksidų sluoksnis.
Bet čia kalbame apie ką kitą. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 09:57 |
|
|
|
|
Gal norėjai parašyti "kaip nereikia daryti" ? Ypač ta vieta kur išėjimo ir įėjimo ne ekranuoti laidai eina arti vienas kito lygiagrečiai kokius 12...15cm. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 10:07 |
|
|
|
|
p. Evaldui_S
gerai paskaitykite prieš rašydami kas ir kur naudojama "Okablowanie części sygnałowej zostało poprowadzone drutem miedzianym w emalii - Vampire. "
taip kad nereikia lia lia lia apie neekranuotus laidus kalbėti. o gal išversti reikia? |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 10:10 |
|
|
|
|
p. Evaldui_S
gerai paskaitykite prieš rašydami kas ir kur naudojama "Okablowanie części sygnałowej zostało poprowadzone drutem miedzianym w emalii - Vampire. "
taip kad nereikia lia lia lia apie neekranuotus laidus kalbėti. o gal išversti reikia? |
na tai išversk "drutem miedzianym w emalii"
Kadangi Jums matau sunku su lenkų kalba tai
http://translate.google.lt/?hl=lt&tab=iT#pl|lt|drutem%20miedzianym%20w%20emalii |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 10:42 |
|
|
|
|
| Galiu Jus informuoti, kad automatiniu vertėju nesinaudoju nes nereikia, |
Tai, kad reikia, nes lenkiškai "miedzianym w emalii " Jūs suprantate kaip "ekranuotu laidu"
| Citata: |
o kaip viduje sujungta galite pasižiūrėti
Čia nuo pirmo puslapio ir tolyn, ne DIY aparatūra, bet pramoninė ir pačioje pražioje 47Labs Shigaraki transportas ir pasižiūrėkite kaip pajungtas išėjimas į lizdus. |
Na tai aš galėčiau prirankioti dar daugiau BLOGŲ pavyzdžių, na ir ką ? Visiškai nesuprantu ką tuo norėjote pasakyti.
Gerai, kolega baikim tuščiai ginčytis dėl tokių niekų. Neįdomu. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2010 04 16, 10:43. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 10:43 |
|
|
|
|
p. Evaldui_S
Man gali išversti nes aš nemoku lenku kalbos. O iš fotkių tai tikrai nieko ekranuoto net nesimato. įėjimas šalia išėjimo. nieko pavyzdinio čia. Nors surinkta ir tvarkingai. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl stiprintuvo fono |
Parašytas: 2010 04 16, 10:45 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
Man gali išversti nes aš nemoku lenku kalbos. |
pažodžiui:
"signalinio tinklo kabeliavimas atliktas variniu emaliuotu laidu"
kas ir be Lenkų kalbos mokėjimo puikiausiai matosi
Ten matosi lenkų kolega biškį pamišęs ant tokių laidukų, pas jį visur įėjimai tokiais laidukais padaryta. Matyt kažkokiam lenkiškam Gramofone perskaitė, kad tai krūta. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |