|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 13:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » varikliukio sukimosi kryptis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Re: varikliukio sukimosi kryptis |
Parašytas: 2010 04 13, 20:11 |
|
|
|
Teks naudoti arba du jungiklius, arba dvigubą, (su 6 kojomis), arba relę. Bet 3,5V relės nelabai gausi. |
|
|
|
|
 |
varikliukio sukimosi kryptis |
Parašytas: 2010 04 13, 20:21 |
|
|
|
Incorrect file format -neveikia nuoroda.
jei tas jungiklis tik 3 kontaktu,tai gali padaryt tik su elektronine schema,bet gal pigiau bus nusipirkt tinkama jungikli-su 3 kontaktais bet dviguba |
|
|
|
|
 |
Re: varikliukio sukimosi kryptis |
Parašytas: 2010 04 13, 20:52 |
|
|
|
xina rašo: |
Teks naudoti arba du jungiklius, arba dvigubą, (su 6 kojomis), arba relę. Bet 3,5V relės nelabai gausi. |
herkonine rele ? Galima susivyniot ant herkono rite ir paleist nuo 2 v , bandziau vienam projekteliui tai pavyko . |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 10:16 |
|
|
|
nu sakykim as noriu 12v fana pasijunti su junktu kokio ten junktuko reike ir kaip ji junkti |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 10:22 |
|
|
|
121ck,4 rašo: |
nu sakykim as noriu 12v fana pasijunti su junktu kokio ten junktuko reike ir kaip ji junkti |
Jei tai kompo ventiliatorius tai nifiga sukimosi krypties nepakeisi. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 10:36 |
|
|
|
kaiptai nepakeisi pasikeice ir dar kaip pliusa su minusu sukeiti sukasi i kita tai man reikia 3 faziu jungilio tik nzn kaip pajunkt |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 10:38 |
|
|
|
kaiptai nepakeisi pasikeice ir dar kaip pliusa su minusu sukeiti sukasi i kita tai man reikia 3 faziu jungilio tik nzn kaip pajunkt |
Aš berods aiškiai parašiau "kompo ventiliatoriaus...." Koks pas tave variklis ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 11:10 |
|
|
|
dc ventiletorius |
Labai išsamus atsakymas.
Tiek to, pamiršk, neturiu kantrybės su tavimi aiškintis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 12:05 |
|
|
|
Paklausiu ir aš dėl jų. Yra iš kompo ventiliatorius. Perdegė jame esantis daviklis ir kažkas panašaus. Kas ten per daviklis? Esmė tame, kad jis sudegė taip, kad nuskrido kažkur ta detalės dalis ant kurios parašyta visa informacija. Jo apsisukimai buvo 1800rpm. Gal galima įdėti kažką panašaus arba prikombinuoti ką nors su tranzais, kad būtu valdymas ir panašiai? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 12:18 |
|
|
|
dziundzis3 rašo: |
Paklausiu ir aš dėl jų. Yra iš kompo ventiliatorius. Perdegė jame esantis daviklis ir kažkas panašaus. Kas ten per daviklis? Esmė tame, kad jis sudegė taip, kad nuskrido kažkur ta detalės dalis ant kurios parašyta visa informacija. Jo apsisukimai buvo 1800rpm. Gal galima įdėti kažką panašaus arba prikombinuoti ką nors su tranzais, kad būtu valdymas ir panašiai? |
Tų naudotų kompu ventiliatorių bet kur už 10Lt kilogramą gausi. Ar verta sukti galvą ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 14, 13:04 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Tų naudotų kompu ventiliatorių bet kur už 10Lt kilogramą gausi. Ar verta sukti galvą ? |
Na tas kuris man sudegė buvo nepigus... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 14, 13:10 |
|
|
|
Na tas kuris man sudegė buvo nepigus... |
Tuomet vistiek imi pigų ventiliatorių, ardai ir lupi iš jo tą sudegusį vabalą, visą plokštę ar visą varikliuką. (pagal aplinkybes). |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |