|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 05:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » diy engine management system
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
diy engine management system |
Parašytas: 2010 04 06, 17:13 |
|
|
|
sveiki buvau palikes si foruma kuriam laikui ( baiginejau senus projektus ir siektiek persimeciau i MD) bet stai kilo tokia ideja :
ar kas esat svarste toky projekta ? esu mates interneto paltybese megasquirt sitemele ... viskas ten aisq mazdaug ( ismeti senus daviklius pajungi ju ir pajungi savo purkstukus... taciau nelabai norisi moketi ~2.5k lt tad susimasciau pasidaryti ka nors tokio paciam , t.y. atkartoti ju projekta esu mates kazkur savadarbiu vienpusiu pcb siam reikalui ir manau visas dalis galima butu gaut jei ir ne lietuvoje tai uzsisalius tikrai atveztu
didziausia beda softe ar bus galimybe ji gauti ? ir koks buten programeris ten reikalingas ?
visa sita sistema atristu rankas tolesniam variklio modifikavimui , nes su originale sistema (kurio neturiu) tu esi priristas prie originalaus isiurbimo kolktoriaus ir oro srauto matuokles , o su siuo ecu galima butu jau statyti ir throttle bodies arba turbina ... manau si tema bus idomi ne tik man tad jei turite ideju ar medziagos - dalinkites  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: diy engine management system |
Parašytas: 2010 04 06, 19:53 |
|
|
|
vice1991 rašo: |
sveiki buvau palikes si foruma kuriam laikui ( baiginejau senus projektus ir siektiek persimeciau i MD) bet stai kilo tokia ideja :
ar kas esat svarste toky projekta ? esu mates interneto paltybese megasquirt sitemele ... viskas ten aisq mazdaug ( ismeti senus daviklius pajungi ju ir pajungi savo purkstukus... taciau nelabai norisi moketi ~2.5k lt tad susimasciau pasidaryti ka nors tokio paciam , t.y. atkartoti ju projekta esu mates kazkur savadarbiu vienpusiu pcb siam reikalui ir manau visas dalis galima butu gaut jei ir ne lietuvoje tai uzsisalius tikrai atveztu
didziausia beda softe ar bus galimybe ji gauti ? ir koks buten programeris ten reikalingas ?
visa sita sistema atristu rankas tolesniam variklio modifikavimui , nes su originale sistema (kurio neturiu) tu esi priristas prie originalaus isiurbimo kolktoriaus ir oro srauto matuokles , o su siuo ecu galima butu jau statyti ir throttle bodies arba turbina ... manau si tema bus idomi ne tik man tad jei turite ideju ar medziagos - dalinkites  |
Mazai skaitei. Visas softas yra nemokamai. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 06, 22:32 |
|
|
|
tai jie siuncia neuzprogramuota kontroleri ?
ir kokio tipo prigramatorius tiktu 68HC908 ?
gal jau rasiau , atsisiunciau is anglo ecu kuris turetu tikt bet variklis su juo nedraugauja , visa laika dega chek angine lempuse , ryskiai per riebus misinys ir gesta ... bandysiu pas viena vilnieti paprasyt pasimatuot jo ecu is jo migo ir jei tiks kazkokiu budu perrasyt softa i mano ecu ... bet ms manau vistiek butu geriau ... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 24, 00:10 |
|
|
|
Zinoma MS geriau, visi softai yra, dalis uzsisakyt ir lemonoj galima, zodziu tik pcb tereikia, o tada lituokli i rankas ir pimyn. Uzprogramuot manau galetu bet kas, kas turi progrmatoriu tinkama  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 27, 21:58 |
|
|
|
pasiziurejau dar karta visa ta MS... dalys brangios pakankamai ir daugumos nera lt kiek paziurejau i 250-300 lt tureciau tilpti ... pcb bandyciau pats daryt v2,2 , programatoriu irgi ... bet va Stimuliatoriaus pcb tai ir nera niekur ...
kolkas auto po biski dabaiginesiu mechaniskai o manau nuo rudens (jei normalei viskas bus su istojimu) pradesiu surinkinet si ecu ... tikiuosi sulaukti pagalbos is jusu puses , nes yra keletas klausimu , o darbo eigos metu , manau ,atsiras ir daugiau  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |