|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 23, 11:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Kamera usb
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 13:08 |
|
|
|
Kaip kompiuterine usb kamera prijungti prie telewizoriaus kad rodytu tiesiogiai waizda? Reiks dar ir kokio maitinimo turbut. Dekui. |
|
|
|
|
 |
Re: Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 13:21 |
|
|
|
Karolokas rašo: |
Kaip kompiuterine usb kamera prijungti prie telewizoriaus kad rodytu tiesiogiai waizda? Reiks dar ir kokio maitinimo turbut. Dekui. |
Tai NEįmanoma |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 13:26 |
|
|
|
O gal zinai koke schema tada kameros kad butu tai ko man dabar reikia  |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 13:48 |
|
|
|
Karolokas rašo: |
O gal zinai koke schema tada kameros kad butu tai ko man dabar reikia  |
Kameros schemą ? |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 14:39 |
|
|
|
Pirk analoginę kamerą ir nebus problemų. |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 15:13 |
|
|
|
Labai paprasta schema:
web kamera+kompas+vaizdo plokštė su video out=vaizdas per TV |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 21:23 |
|
|
|
karalokas niekas tau cia nepades man panasiai reikejo pagalbos sulaukiau jos, taciau ji yra visai be naudos, viskas imanoma, tik cia visiems mokek pinigus- tada gal pades, na o kitaip nelabai iseis  |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 21:45 |
|
|
|
nei cia nei kur kitur nepades su tokiais klausimais ir jusu ziniom. |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 21:58 |
|
|
|
o tai nezinai,kad dabar pinigai tai viskas?kai pinigu dauk turi mazai belieka neimanumo,bet kai neturi tai ir pagalbos nesulauksi... |
|
|
|
|
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 01, 22:04 |
|
|
|
ta as ir sakau negali pabuti dorais zmonemis jiems tik pinigai rupi man reikejo atrodo dar paprastesnio taciau is esmes tokio pacio- suzinojau, beveik nieko na gal uz 1000lt butu atsirade kas butu padare, taciau jai mano projektas vertas tik max 50lt tai gal kiek neapsimoka  |
|
|
|
|
 |
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 02, 10:42 |
|
|
|
Citata: |
karalokas niekas tau cia nepades man panasiai reikejo pagalbos sulaukiau jos, taciau ji yra visai be naudos, viskas imanoma, tik cia visiems mokek pinigus- tada gal pades, na o kitaip nelabai iseis Rolling Eyes |
o tai nezinai,kad dabar pinigai tai viskas?kai pinigu dauk turi mazai belieka neimanumo,bet kai neturi tai ir pagalbos nesulauksi... |
Jei taip uz kiekviena patarima buciau nors po lita paemes buciau milijonierius, bet deja, kol kas gyvenu nuo algos iki algos. Taip, kad nezinau kas cia uz patarimus ima pinigus ir kas uz juos moka. Man kol kas dar niekas nesumokejo. Taigi siulyciau zemai nulenkus galva atsiprasyti visu forumo dalyviu, kurie kantriai ir visiskai nemokamai atsakineja i jusu kvailus klausimus, kai jus tingit tos pacios informacijos paieskoti forume arba google.
Klausimas del kameros jau simta kartu atsakytas forume. Zaliam elektronikui perdaryti kamera nera sansu del ziniu trukumo. Patyres leketronikas to tikrai nedarys, nes puikiai zinos, kad perdarymas kainuos zymiai brangiau negu tokia pati ar geresne kamera su analoginiu isejimu. |
|
|
|
|
 |
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 02, 16:35 |
|
|
|
tai argi sakau kad visi  |
|
|
|
|
 |
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 02, 18:02 |
|
|
|
Tu sakai, kad:
niekas tau cia nepades man panasiai reikejo pagalbos sulaukiau jos, taciau ji yra visai be naudos, viskas imanoma, tik cia visiems mokek pinigus- tada gal pades, na o kitaip nelabai iseis |
taigi jei jau sitaip smeizi sita foruma ir jo dalyvius tai ir pats turi suprasti keleta dalyku:
1. Niekas neprivalo atsakineti i tavo klausimus, ypac jei jie kvaili.
2. Jei klausimas jau daug kartu aptartas forume arba atsakyma i ji galima per kelias sekundes google paieskoje, reiskia, kad tiesiog tingi susirasti ko tau reikia. Kodel kitas tai turetu daryti uz tave?
3. Jei gavai atsakyma i savo klausima pirmiausiai padekok tam zmogui, kuris sugaiso laika ir atidave tau savo sukauptas zinias.
4. Informacija yra vertybe ir nieko nuostabaus, kad uz ja tenka moketi, kartais netgi labai brangiai.
5. Jei pateikta informacija tau buvo nenaudinga, ieskok naudingos informacijos kitur. Kad gautum teisinga informacija pirmiausiai reikia teisingai uzduoti klausima.
O jei kalbesime konkreciai apie sia tema tai atsakymas i temos autoriaus klausima buvo teisingas, konkretus ir kas svarbiausiai nemokamas:
Evaldas_S rašo: |
Tai NEįmanoma |
Kas dar jums ponai neaisku? |
|
|
|
|
 |
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 02, 22:56 |
|
|
|
Cia labai tinka del tu pinigų toks pasakojimas:
Atvažiavo klientas su mašina i garažiuką pas meistriuką ir prašo, kad panaikintu bjaurų variklio garsą... Meistras sako:
- Atidaryk kapotą
Žmogelis atidarė...
- Užgesink variklį...
Užgesino... Meistras paemė plaktuką, bumt į vieną varilio pusę, bumt į kitą ir sako:
- Užvesk varilį
Užveda ir viskas, jokio blogo garso nebėra... Meistras sako:
- 50LT
Žmogelis nustebęs žiūri ir sako:
- Už ką? Už bumt, bumt?
Meistras atsako:
- Vienas bumt - 1LT, kitas irgi 1LT, o už žinias kas liko...
Žmogelis ir atidavė tuos 50LT supratęs ką reiškia žinios...
Taigi, turėtumėt suprast, kad gaunat labai daug to už ką reikėtu mokėti kalnus pinigų ir nebeskykit, kodel čia visi tokie niurzgos... Suprastumėt kiek mum kainuoja patirtis tai ir patys nenorėtumėt aiškint smulkmenų kurios milijonus kartų apšnekėtos visuose kampuose... |
|
|
|
|
 |
 |
Kamera usb |
Parašytas: 2010 04 02, 23:12 |
|
|
|
tai uzuot pasake "tai neimanoma" pasakytu konkreciau, kodel jie taip mano |