|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 20, 01:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Optika, skaitmeninė fotografija » sweiki patarkit del skaitmeninio fotiko, nebukit abejingi:)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
sweiki patarkit del skaitmeninio fotiko, nebukit abejingi:) |
Parašytas: 2005 08 20, 19:04 |
|
|
|
esu visai zalias ant fototechnikos ir zadu pirkt fotika iki 1000lt, esu nusiziurejas CANON ixus 40,kiek ciupinejau,tai labai fainas ir darbo sparta ir filmavimo kokybe labai gera(kiek skaiciau) bet patarimu man tikrai reikia, kodel tureciau ji pirkt arba kodel netureciau jo pirt!? gal turit kokiu kitu pasiulymu ,bet nenoriu tokio kaip kokie 5 ixusai gal kas turit si IXUS 40 modeliuka? patarkit.. iskrat dekuj uz patarimus |
|
_________________ susitinka kurcias, aklas ir bekojis..kurcias sako: girdejau karas bus! aklas sako: nu matysim! bekojis sako: jei reikes tai eisim:))) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 22, 18:01 |
|
|
|
Turiu viena is brangesniu ixus.Jei esi zalias tai drasai pirk.Ixus serija visada buvo kokybiska paprasta ir maza.Minusas tai ten rankinio valdymo galmybes ribotos, bet jei esi paprastas megejas tai ju ir nereiks.Gali prikt manau bus vienas is geresniu variatu uz tokia kaina. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 22, 18:34 |
|
|
|
Na jeigu nereikalinogos rankinio valdymo galimybes, tai rekomenduoju Nikon 7600. Labai patogus, intuityvi meniu, baterijos laiko nezmoniskai ilgai
Siaip formuluodamas klausima konkretink ko tau reikia is fotiko. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 22, 23:36 |
|
|
|
aciu uz padrasinima Lank ir seip uz patarimus, manau ji ir pirksiu.. |
|
_________________ susitinka kurcias, aklas ir bekojis..kurcias sako: girdejau karas bus! aklas sako: nu matysim! bekojis sako: jei reikes tai eisim:))) |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 21, 00:26 |
|
|
|
Siaip Nikonai gamina labai gerus profesionalius fotikus ir prastas muilines, bet sios muilinukes duomenys atrodo tikrai neprastai. Siaip, jei nori greitos, patikimos, svarbiausia geros kokybes nuotraukas darancios muilinukes, siulyciau atkreipti demesi i Sony produkcija. Ten tikrai neprasausi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 21, 00:45 |
|
|
|
Pritariu "valdaz" del lumix f8, arba dar buvau pamirses tikrai gera fotika, atitinkanti 1000 lt - Panasonic DMC-LZ 2 - isbandytas reikalas, geras aparatas, turintis 6 kartu optini zoom'a, kas yra jega ir optini stabilizatoriu, kas yra dar didesne jega... |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 22, 17:49 |
|
|
|
jei igali pir profesonalu jei ne, tai rinkdamasis muilines viska praleisk pro akis
isskyrus fuji ir sony aparatus. Kodel fuji-todel kad ju fotoaparatuosi ju paciu
svarbiausi daiktai tai objektyvas ir ccd. Pries pirkdamas kameras as perskaitydavau apzvalgu kurios budavo padarytos ivairiu firmu, zmoniu nepriklausanciu jokiam foto gamintojui.....ir pirkdamas fuji ar sony cameras nusuklysdavau. Pasiziurinek, internete pilna tokiu aprasymu.
Sony velgi viska dede savo isskyrus ccd kuris dazniausia yra pagamintas sanyo, bet sony kaip zinia she negamina ir kas liecia baterijos givybe praktiskai niekas ju neaplenkia.
As esu turejas fuji finepix 4900, 6900 .....ir tom kamerom dabar dziaugiasi mano draugai. Taipogi turiu nemazai nuotrauku dares su siom kamerom
taipogi ir D60 TAI TIK MANO NUOMONE zmones neziurint i kokybe megsta pasirinkti pagal gamintoja, kad kaip lietuvoje ciut nevisi vazineja su golfiukais nes jie isitikine kad tai geross masinos uz gera kaina.... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 22, 22:50 |
|
|
|
Is tiesu labai subjektyvus reikalas-kuri firma geresne, kuri blogesne...Kiekviena firma turi savo labai nusisekusiu, maziau nusisekusiu ir visiskai nenusisekusiu gaminiu. Tik va, klausimas kaip ta nusisekusi issirinkti? Del Fuji, Sony sutinku, dar daug gero esu girdejes apie kai kuriuos Panasonic modelius, nors pats turiu Olympus ir kol kas labai dziaugiuosi(cia nekalbu apie profesionalius fotikus).
Beje, vienam mano draugeliui uzkale naujo, nerealiai brangaus ir liaupsinamo Meredeso variklis. Turejo nabagas daug tarapoto su visokiais garantiniais, vien variklis apie 50 tukstanciu kainuoja |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|