|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 05:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » golf 3 diagnostine fyske ir passat b5 diagnostika
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
golf 3 diagnostine fyske ir passat b5 diagnostika |
Parašytas: 2010 03 30, 20:17 |
|
|
|
sveiki,gal zinote kurioj vietoj tiksliai yra diagnostine fyske vw golf 3 1995m,1.6l benzas?ar tokiame golfe fyske jau obd2 ar reikes dar jam 2x2 to perejimo?nes parsisiunciau tokia programa,tai rodo,kad fyske kaip ir 4 golfo,na laukiu ziniu is jusu
Kitas klausimas:dariau passat b5 1997m,1.9TDI,81kw diagnostika su vag com 311.2,tai ten kur engine toliau measuring block ir ivedi 013 grupe(bijau,kad su skaiciais galiu suklysti,nes neturiu lapo kur esu uzsirases),na vienu zodziu sitoj grupej tikrina puskstukus,tai nerodo 4 cilindro pukstuko,tas langelis visiskai tuscias,o ant golf 4 81kw tokiu pat varikliu rodo visus 4 purkstukus.kame gali buti saknys?
dar norejau paklausti,ar su sia programa eina trinti klaidas,kai padarai auto scan,nes pas mane randa kelias klaidas,nors gedimai jau pasalinti,bet klaideu neina istrinti gal kas galit nupasakoti ka ir kaip daryti?dekui  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: golf 3 diagnostine fyske ir passat b5 diagnostika |
Parašytas: 2010 03 30, 22:15 |
|
|
|
Egis_ rašo: |
sveiki,gal zinote kurioj vietoj tiksliai yra diagnostine fyske vw golf 3 1995m,1.6l benzas?ar tokiame golfe fyske jau obd2 ar reikes dar jam 2x2 to perejimo?nes parsisiunciau tokia programa,tai rodo,kad fyske kaip ir 4 golfo,na laukiu ziniu is jusu
Kitas klausimas:dariau passat b5 1997m,1.9TDI,81kw diagnostika su vag com 311.2,tai ten kur engine toliau measuring block ir ivedi 013 grupe(bijau,kad su skaiciais galiu suklysti,nes neturiu lapo kur esu uzsirases),na vienu zodziu sitoj grupej tikrina puskstukus,tai nerodo 4 cilindro pukstuko,tas langelis visiskai tuscias,o ant golf 4 81kw tokiu pat varikliu rodo visus 4 purkstukus.kame gali buti saknys?
dar norejau paklausti,ar su sia programa eina trinti klaidas,kai padarai auto scan,nes pas mane randa kelias klaidas,nors gedimai jau pasalinti,bet klaideu neina istrinti gal kas galit nupasakoti ka ir kaip daryti?dekui  |
fyske kaip ir issiaiskinau kur-istrauki pelenine ir dar nustumi toki plastmasini dangteli ir matossi,gal kas zino ats i kitus klausimus? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 31, 07:35 |
|
|
|
ten fiške kaip obd2 randasi dešnieje pusieje prie peciukuo valdimuo gali buti kad reiks periejimu cia priklausuo nuo metu Jai pas tave vagine pruograma turi trinti ar parsiusk vag tool su ana tau bus lengviau darbuotis ir ten daugiau pamatysi ir kada darai diagnuostika neivediniek juokiu grupiu eik kuonkreciai ten kur tau reikia |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 31, 10:48 |
|
|
|
pas mane vag com 311.2,tai jau neis su sita programa padaryt tam golfui diagnostikos??gal kas galit pasiusti man ta vag tool ir opel tech2 programas per skype tarkim?buciau lb dekingas o del grupiu,tai kad ten kai vedi tas grupes measuring block,pvz ivedi 003 grupe,tau rodo mafa,turba,kaip ir viskas ok su jom,kur kirtu ziuret jei ne ten??? skype: pacoss123 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 04, 08:19 |
|
|
|
deje elzei tik aprašymai o apie kuodus tu niekuo nerasi ten duota kaip arduosi ir tiek kuodai duoti autuodatai tolerance ir varkšop yra anglu ir rusu ir ten puikai aprašuo apie kiekviena kuoda nuo a iki b |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |