Elektronika.lt
 2025 m. liepos 29 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 07 29, 02:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » lcd ekranas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 00:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
tarkim izsiemiau is mikroschemos lcd ir nezinau kur koks kontaktas, ar be datasheeto imanoma juos atrinkt kur E, Vcc ir t.t.? ir kaip padaryt kad is kameros i ekrana butu siunciamas vaizdas, na paprasciausio varianto man reikia, net nezinau kaip googlei rasyt reikia kad rasciau, pagelbekit, na jai nesunku schema imeskit aciu is ansto Wink
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 00:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
TomasK
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
ar tu darysi bent viena aparata kurio schemos klausei? nes kiek matau tai iniciatyvos turi bet tu nieko nedarai. padaryk pradziai kazka, o ne per diena 10 schemu prasinek visokiu daznomaciu, oscilografu ir pan..
 Re: lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 10:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Rysiek
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Saulius18 rašo:
tarkim izsiemiau is mikroschemos lcd

Question
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 10:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zigzagas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Jo tikrai, ar nors vieną dalyką padarei kurių schemų čia prašinėji? Ir išvis, man atrodo kas jau tiek pažengęs kad kamera su lcd sujungt, tai čia neklausinės o googlėj susiras Wink
Beje "mikroschema" yra tas mažas plastmasės gabalas su daug kojyčių Very Happy
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 12:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
jai nebuciau pasidares , tai ir neklausciau, taip beabejo esu pasidares, zinoma dar nepasidariau tik daznomacio Laughing
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 22:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
tai zinot kas nors ar cia diskutuosit ko as nepasidares Rolling Eyes Very Happy
 Re: lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 29, 23:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ingo
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Saulius18 rašo:
tarkim izsiemiau is mikroschemos lcd ir nezinau kur koks kontaktas, ar be datasheeto imanoma juos atrinkt kur E, Vcc ir t.t.? ir kaip padaryt kad is kameros i ekrana butu siunciamas vaizdas, na paprasciausio varianto man reikia, net nezinau kaip googlei rasyt reikia kad rasciau, pagelbekit, na jai nesunku schema imeskit aciu is ansto Wink

1.Is kokios mikoschemos isemei sita LCD?
2.Is kokios kameros turi buti siunciamas vaizdas?
3.Idek sito LCD foto,ar dar geriau jo marke ar kokie tan uzrasai ant jo?
Tada bus daugiau galimybiu patarti kur tu ji gali panaudoti.
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 13:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
ekranas ir kamera is siemens cx75
ekranas turi 20pin
1-Display CD
2-Display reset
3-Display CS1 A
4-Display VD
5-gnd
6-Display D0
7-2.9V
8-gnd
9-Vboost
10-Light Disp
11-gnd
12-2.9V
13-Display WR
14-Display d1
15-Display d2
16-Display d3
17-Display d4
18-Display d5
19-Display d6
20-Display d7

Kamera turi tai pat 20pin
1,3,5,8,11-gnd
2-cameraclock
4-pixelclock
6-sda
7-scl
9-hsync
10-vsync
12-data7
13-data6
14-data5
15-data4
16-data3
17-data2
18-data1
19-data0
20-vdd

na manyciau svarbiausia info atrinkau jau nereikes jums ieskot

tai va kaip man reik prijungt ekrana ir vaizdo kamera, jog kameros filmuojama vaizda is kart matyciau ekrane, tai tiek info suradau internete teko pora valandu paieskot, tai gal man dar koki atmega prijunkt reikia na mazdaug apytiksle schemute imeskit jai netingit arba tiesiog paaiskinkite ka prie ko jungti
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 14:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Saulius18 rašo:

tai va kaip man reik prijungt ekrana ir vaizdo kamera, jog kameros filmuojama vaizda is kart matyciau ekrane, tai tiek info suradau internete teko pora valandu paieskot, tai gal man dar koki atmega prijunkt reikia na mazdaug apytiksle schemute imeskit jai netingit arba tiesiog paaiskinkite ka prie ko jungti

O realiai tai jau gali supakuoti viską į maišelį ir išmest. Čia realiai. Svaigti žinoma gali ir toliau, bet finalas vistiek bus toks.
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Evaldas_S rašo:
Saulius18 rašo:

O realiai tai jau gali supakuoti viską į maišelį ir išmest. Čia realiai. Svaigti žinoma gali ir toliau, bet finalas vistiek bus toks.

is kur tau zinot koks finalas gi visiskai neidomu, man visiskai ne to reikia ka tu cia sneki, na jai tau paciam asmeniskai kazkas panasaus neisejo tai tik tavo problema Laughing Very Happy man reikia suzinoti tai ko klausiu o ne tai kas gali buti, jei kazkas bus sugadinta Laughing galiausiai jai nezinai tai kam isvis reikia nusisneketi Very Happy ir juo labiau viska parasyti, matai klausiu tu kurie yra dare kazka panasaus ir arba nusimano apie tai, jei noreciau suzinot nesamone paklausciau taves
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 15:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Saulius18 rašo:

matai klausiu tu kurie yra dare kazka panasaus

Kažką panašaus daryti galėjo tik visiškas durnius, nes protingesnis žinotų, kad tai padaryti protu suvokiamomis laiko ir pinigų sąnaudomis neįmanoma.
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 15:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
labiau nusisneketi negali?, neprasau kad kas man dvirati padarytu Laughing , tai pagal tave cia visi kone daugiau zino negu kad kaip varza pajunkt- nenusisnekek, na ir kokios cia islaidos lcd yra kamera yra, tai ko dar mikrovaldiklio neipirksiu ar varzu kazka tu cia fantazuoji man zinok nereikia kosminio erdvelaivio kaip tau cia atrodo Laughing speju tu save laikai protingu, tik deja dazniausiai , kurie galvoja kad jie yra protingi, istiesu yra kvailiai, na jai ir toks butum kas tau cia per juokas butu toki dalyka padaryt- max schemute papaisyt, juk neprasau, kad kas pagamintu si daikta uz savas lesas- tai sekanti karta bent patylek ir savo "protingas" mintis pasilaikyk sau Laughing
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 15:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Saulius18 rašo:
speju tu save laikai protingu, tik deja dazniausiai , kurie galvoja kad jie yra protingi, istiesu yra kvailiai,

Oi, koks tu juokingas jaunuoli. Nieko išaugsi, įgausi proto. (tikiuosi)
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 15:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Saulius18
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
geraj jai toks pagyvenes tai bent parasyk kaip googleje man reiktu rasyt, kad rasciau, sugebetum? o gamybos procesas mano problema tai bent parasyk ko konkreciau man reikia atmega pic avr kazko ar ir toliau vaidinsi protinga, nesuprantu kuom cia bandai apsimest? Shocked Very Happy na kai irodysi kad tai yra labai sudetinga ir brangu tada patikesiu tavim, na jei ne tai vidink toliau
 lcd ekranas
PranešimasParašytas: 2010 03 30, 15:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Saulius18 rašo:
geraj jai toks pagyvenes tai bent parasyk kaip googleje man reiktu rasyt, kad rasciau, sugebetum? o gamybos procesas mano problema tai bent parasyk ko konkreciau man reikia atmega pic avr kazko ar ir toliau vaidinsi protinga, nesuprantu kuom cia bandai apsimest? Shocked Very Happy na kai irodysi kad tai yra labai sudetinga ir brangu tada patikesiu tavim, na jei ne tai vidink toliau

Toks PIC ir Atmega dar neišrasti, kad sugebėtų apdorot 1,2Mpx CCD kameros signalą. O į Google rašyk ką nori, taigi tu protingesnis už visus. Esi įsitikinęs, kad taip lengvai su mikrokontroleriu kuriam programą turbūt nuo autobusų tvarkaraščio nusirašysi ir keliomis varžomis galima padaryt tai pirmyn, tik kelnių nepamesk.

Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2010 03 30, 16:07. Redaguota 1 kartą
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps