|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 15, 00:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » BMW diagnostikos interfeisas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
BMW diagnostikos interfeisas |
Parašytas: 2010 03 25, 14:14 |
|
|
|
|
| art64 rašo: |
| Nei su viena is auksciau nurodytu schemu Carsoft6.5 neveiks (gal veiktu tik senesne Carsofto versija).Rusu forume Carhelp.ru yra neblogai isnagrineta veikianti schemute,tik ne taip paprasta pasidaryti:reiks programatoriaus ,kad prasiuti Atmel mikrovaldikli.Todel paklausykit Zemaituko,nusipirkit uz 50LT KKL adapteri ir jis veiks su ta Impa(ar tai gera programa,nezinau) |
Yra ir nulauzta carsofto versija 6.5 kuri veikia su paprastu k line. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 25, 18:22 |
|
|
|
|
| liuxx rašo: |
Yra ir nulauzta carsofto versija 6.5 kuri veikia su paprastu k line. |
kur ta versija surasti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 25, 20:50 |
|
|
|
|
Na ka gaminsiuosi K-line, bet idomu dabar ką reiškia woofer pasiūlytoje schemoje "DATA LINE" Kur jį jungti? Parsisiunčiau nulaužtą Carsoft 6.5, bet ten aprašyme rašo, kad BMW reikia L linijos, tai ar nereikia man tik KL-line adapterio? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 25, 21:22 |
|
|
|
|
| ericas rašo: |
Na ka gaminsiuosi K-line, bet idomu dabar ką reiškia woofer pasiūlytoje schemoje "DATA LINE" Kur jį jungti? Parsisiunčiau nulaužtą Carsoft 6.5, bet ten aprašyme rašo, kad BMW reikia L linijos, tai ar nereikia man tik KL-line adapterio? |
39 ir 46 kebului uztenka k line. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 25, 21:52 |
|
|
|
|
| liuxx rašo: |
39 ir 46 kebului uztenka k line. |
Supratau, reiškia ant mano E34 irgi tiks. Pasiūlykit kas išbandytą usb K-line schemute, busiu dėkingas.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 27, 16:10 |
|
|
|
|
| parsiusk impa ir ten ruoduo kuokiuo tau bimbuoluo reikia ir ten dirba visuos diagnuostikuos funkcijuos su aguo 3112 adapteriu ir dirba k linija o jei pasdadarysi bmw adapteri tada bus pasiekiamuos abi k linijuos kur eina naujasniuom mašinuom taip aš dirbu ir nemastau juokiu pruoblemu ir taip dirbu ne aš vienas ir visiems gerai o kam tau reikia uzb kada viskas dirba per com1 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 27, 16:12 |
|
|
|
|
| o carsoftuo jai nesi bandes dirbti gan sunkiai suprasi o impa iškatruo suprasi nuors anglu kalbuoje |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 28, 20:44 |
|
|
|
|
| USB man reikia todel, kad pas mane ant nesiojamo cominės jungties nėra.. |
Gali nusipirkti USB-COM konverteri , jie dabar nebrangus |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 29, 13:11 |
|
|
|
|
| reikia paieškuoti kaip perdirbti i usb ten stuovi mikruoshema bet nesu bandes dariti nereikiejuo nes staciuoareme dvi com iruzb o nešiuojame yra ir uzb ir com |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 29, 21:17 |
|
|
|
|
| yra schemų ir USB, ne vieną radau, bet visos su FT232 mikrūške, kurios kaina 25 Lt, biski brangoka kaip eksperimentui.. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |