Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 20, 17:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
As siulicaiu imt kure nors is nokia tel. nes tai vienintelis gamintojas kuris kolkas nenuvile manes savo produktu patvarumu. O del tu nokai ksirumu atidziai perskaityk aprasus tel, ten tikrai yra skirtumu
Aprašus skaičiau ir lyginau aišku smulkiu skirtumu yra ,bet... Aš norečiau sužinot kaip su tais liečiamais ekranais kiek jie laiko ar negenda labai pats telefonas, nes tu naujoviu prigamina ir nežinosi koki š nusipirksi...
as uz eriksonus draugas turejo toki w995 -super telefonas kadangi nelieciamas ekranas uzsienyje kaina gerokai kritusi uz 800 galima gauti (topo centre su akcija 12**lt be akcijos 14**LT
siulau nuvaryt i tau i klp ir kiekviena tel atskirai paimt ir paciupinet, mobili.lt akropoly ar dar kur, iskart pamatysi skirtuma. pvz man 5800 nepatogus, grynai zaisliukas ir tai dar su spaudziamu(!) ekranu.
Kad tas 5800 labai jau paprastutis... Tai pirmasis nokia telefonas su liečiamu ekranu, tai tipo nelabai ir veikia gerai. Pats nusipirkau LG km900, tai super, tik, deja, java basedas.. O tai didokas trūkumas. Geriau rašyk kainą, pabandysiu pasiūlyt geriausia variantą. P.S. 5230 yra kam visai neblogas, nors trūkumu turi.
as uz eriksonus draugas turejo toki w995 -super telefonas kadangi nelieciamas ekranas uzsienyje kaina gerokai kritusi uz 800 galima gauti (topo centre su akcija 12**lt be akcijos 14**LT
Kas del nokia, tai nezinau ar man vienam cia ar ir kitiem, po keliu metu tarnavimo - vis nueina garsekalbis. T.y. kalbant pridejus prie ausies garsas labai tylus, reik isijungti garsekalbi, norint girdeti.