|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 05, 08:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Gmail" klausimai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 19:43 |
|
|
|
Kas man, žaliai vištelei , galėtų pasakyti, ar Gmail pašto sistema "atsimena" laiškų pavadinumus? Mano draugė turi Gmail, galėtų atsiųsti kvietimą, bet žinau, kad jos kompiuteryje laiškų pavadinimai neišsaugomi. Man tai nepatinka, nes mano turima pašto dėžutė šią paslaugą "teikia". Parašai vieną kartą, pvz., "Skubus", ir jei vėl prireikia, tai nebesijaudini - tik pradedi rašyti, jis "atsimena", tada belieka vardą "įmesti".
Draugės Gmail laiškų pavadinimų neatsimena. Ar tai tiesiog Gmail'o ypatybė? O gal ką nors pačiame kompiuteryje reikia nustatyti?
Labai prašau, atsakykite, patarkite.
Iš anksto dėkoju ir nekantriai laukiu |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 20:16 |
|
|
|
Gmail, kiek katik bandziau laisko temos "neatsimena", bet "atsimena" adresatus, kas mano manymu yra daug svarbiau
Beje negali rasyti normaliu sriftu  |
|
|
|
|
 |
ačiū |
Parašytas: 2005 09 14, 20:32 |
|
|
|
Ačiū, Dariau, už atsakymą. Kiek suprantu, Gmail'as dar nėra tobulumo viršūnė. Man patinka, kad atsimena adresus, bet norėtųsi, kad atsimintų ir adresą įeinant. nes Delfi taip daro, man tai patinka (trumpina beprasmio darbo laiką). Man regis, ten šriftų daug ir funkcijų (spalvos, paryškinimas, pasvirimas, pabraukimas), tokių funkcijų Delfi man neduoda, nors už jį reikia mokėti. Tai laikausi OMNI, nors jis labai mažas (regis, 5 MB)
A |
|
|
|
|
 |
Re: ačiū |
Parašytas: 2005 09 14, 20:37 |
|
|
|
Algina rašo: |
atsimintų ir adresą įeinant.
|
Nesupratau, gali placiau parasyti. |
|
|
|
|
 |
papildymas |
Parašytas: 2005 09 14, 21:00 |
|
|
|
Na, pvz., parašai Delfi vieną kartą savo adresą, paspaudi atsiminti, ir visada randi savo adresą, belieka įrašyti slaptažodį. Gmail'e, kaip girdėjau, "paprašius" prisiminti adresą, dėžutė tame kompiuteryje atsidaro be slaptažodžio. Tai nepatogu, jei prie kompiuterio dirba ne vienas, o keli žmonės. O ta pastaba dėl šrifto buvo, Dariau, skirta man? Matai, man skauda akis, aš maniau, kad rašant padidins, kad akys nebūtų įtemptos, o siųsdama padarysiu normalų šriftą. Bet ten tik kažkokios raidelės pasirodė. Gal man, naujokei, atleistum?  |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:16 |
|
|
|
Na as taip ir pagalvojau. Gmail palieka teise pasirinkti ar prisiminti vartotojo varda, ar ne.O del srifto tai tada O.K. Beje ten yra toks mygtukas "perziureti' rasant pranesima.Ir dar, nebutina kiekviena karta rasyti temos pavadinima. Ji butina yrasyti tik kuriant nauja tema. |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:21 |
|
|
|
Tai cia ne gmail reikalas. Cia exploreris neprisimine tavo adreso,
Tools/Internet Options/Content/Personal Information/AutoComplete/
Pazymek "User names and Passwords on forms" bei "Promt Me to save password".
dabar ieini i gmail, susirasai savo duomenukus ir spaudi login, tada paklaus ar prisimint si slaptazodi, yes..
Na dar pabandyk www.gmail.com uzdeti varnele "Prisiminkite mane šiame kompiuteryje." |
|
Paskutinį kartą redagavo ACC, 2005 09 14, 21:23. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:23 |
|
|
|
Ačiū, žinosiu, man čia viskas nauja. Užklydau į šią svetainę, nes per radiją išgirdau, kaip kalbinamas jos vedėjas. Jis man pasirodė labai išmintingas ir malonus žmogus. Pasakė, kad viską galima sužinoti, ir nebūtinai iš pačios svetainės, galima tiesiog pasikonsultuoti su išmanančiais. Jis buvo teisus. Ačiū už atsakymus ir už patarimus. |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:26 |
|
|
|
nors ziuriu kad man neatsimine... gal tik man taip. gal pacios formos nera aprasytos kaip tos, kurias atsimint.
Tai tesiog susivedi savo info, pazymi "prisiminti siame kompiuteryje" ir tiek. nespausk "log out" o tesiog uzdarinek ta langa |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:33 |
|
|
|
Dėkoju už dar vieną patarimą, bet AutoComplete Settings lentelėje pas mane uždėtos visos keturios varnelės. Tačiau mano laiškų pavadinimų gmail neatsimena, o Delfi ir OMNI atsimena.
Kodėl gmail'as taip diskriminuoja mane? Ar Jūsų kompiuteryje jis atsimena Jūsų laiškų pavadinimus? |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:35 |
|
|
|
nelabai suprantu apie ka Jus kalbate,
ar pati "subject" lauka atsimena? |
|
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:36 |
|
|
|
Ačiū, Miroslavai, manau, kad Gmail turėtų dar tobulintis, aš jiems, jei mokėčiau angliškai, parašyčiau, kaip padaryti paštą patogesnį, nes jie prašo bendradarbiauti, tik va - aš nemoku angliškai, aš tik prancūziškai galėčiau, bet ne kompiuteriniais klausimais. |
|
|
|
|
 |
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:45 |
|
|
|
Kas tas subjekt? Aš angliškai neskaitau, šalia manęs Gmail'as lietuviškas. Jei tai pašto adresas, tai Gmail'as jį atsimena keistokai - iš karto galima prieiti prie laiškų. Man patiktų, kad tiesiog laukelyje atsimintų mano vardą, o slaptažodžio vis tiek reikėtų, nes su vienu kompiuteriu dirba kartais keli žmonės.
Dar man patiktų, kad Gmail'as atsimintų laiškų pavadinimus, bet jis taip kažkodėl nedaro. Kiek man išaiškino, Gmail'as kviečia bendradarbiauti, laukia pasiūlymų, kaip tobulinti paštą, bet aš negaliu to padaryti - nemoku anglų. Gal kas iš Jūsų nusiųstų jiems tokių paprastų pasiūlymų, kurie tikrai palengvintų naudojimąsi pašto dėžute. |
|
|
|
|
 |
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 21:49 |
|
|
|
Beje tu juk gali susikonfiguruot kokia nors pasto programa (outlook, the, bat, eudora ir kt), kad ji imtu pasta is gmailo, ir tada nekils tokiu problemu, nes bus pasiekiamos visos pasto programos galimybes  |
|
_________________ 158 puslapiai neperskaitytu postu po ilgo nesilankymo:
Paskutinį kartą Jūs lankėtės 2007 01 03, 23:01
Dabar yra 2007 09 01, 21:30 |
|
|
|
 |
Gmail" klausimai |
Parašytas: 2005 09 14, 22:10 |
|
|
|
Subject = tema. Kiek supratau tau reikia kad atsimintu vartotoja varda, o ne automatiskai perjungu i gautus laiskus. todel varneles "ant prisiminti mane siame kompiuteryje" nedek.O vartotojo vardas turetu atsirasti parasius vartotojo vardo 1 simboli. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |