|
Forumas » Akustika » Kolonėlės su Visaton WS 17 E
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kolonėlės su Visaton WS 17 E |
Parašytas: 2010 03 14, 01:21 |
|
|
|
|
aha, tik su tokiais garsiakalbiais ir rupintis del kondensatoriu - dek cooper foil in wax, garsas bus superinis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 02:16 |
|
|
|
|
Man su nuolaidom vienas tas garsiakalbis 59Lt kainuoja, tai nepasakyčiau, kad daug. Garsiakalbių komplektui (2x WS17E, 2x SC10N) užtektų 3 mano stipendijų Filtrus daryčiau tik iš Visaton detalių, tokioms kolonėlėms brangiai nekainuotų. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 09:54 |
|
|
|
|
| xumot rašo: |
| Man su nuolaidom vienas tas garsiakalbis 59Lt kainuoja |
Oho, o galvojau pas mane nuolaidos didelės  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 13:53 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
Oho, o galvojau pas mane nuolaidos didelės  |
Čia tik kaip kurioms prekėms. Pavyzdžiui, WS17E normaliai kainuoja 73Lt, o man 59Lt. Sudėjus visas detales man tos kolonėlės kainuotų 50-100Lt mažiau nei eiliniam pirkėjui. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 23:31 |
|
|
|
|
nu ok man 58.36lt vnt nu o tu paziurek su nuolaida kiek kainuoja sds'ai arba w170s. As nesuprantu lietuviu kurie perka beleka bet kad tik keliais litais pigiau sorry bet tokio mastymo niekad nepateisinau ir nepateisinsiu kuomet keliais litais brangsnis daiktas yra zymiai geresnis taciau pasirenkama piguva vardan keliu litu.
Jei jau pats visatonas nera padares su jais projekto tai ka cia dar apie juos sneketi o juk visatonas praktiskai su visais savo garsiukais turi projektus. Ar bent i winisd bandet susimesti kaip sakiau?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 14, 23:38 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
Jei jau pats visatonas nera padares su jais projekto tai ka cia dar apie juos sneketi o juk visatonas praktiskai su visais savo garsiukais turi projektus. Ar bent i winisd bandet susimesti kaip sakiau?  |
Gedai, yra clou projektas tik su 2vnt vienoj kolonoj. Čiupinėjau tuos ws17e ir sc10n - manęs nesužavėjo, tas kam pardaviau buvo patenkintas... |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 23:47 |
|
|
|
|
jei yra projektas reiskia jis yra brand new. Nes tokio kaipo projekto su siais garsiukais pradzioje nebuvo ir gan ilgai. Man rodos visatonas tiesiog suprato kad taip galima prastumti lengviau garsiukus Cia panasiai kaip evitos prekiaujami subai. Pradzioje visi buvo no-name be parametru. Dabar jau ziurek visi ligi vieno turi T/S parametrus mokosi chebra bizni daryti mokosi.... saunuolaiai antra vertus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 15, 00:01 |
|
|
|
|
Nėra tie WS17E blogi, aišku gerumas priklauso nuo to kur juos naudosi. Automobilyje jie groja puikiai dvijuostėje sistemoje. Dėžėje nebandžiau, bet pagal parametrus čia nėra jų stiprioji pusė  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 15, 00:45 |
|
|
|
|
http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/2_wege/clou/index.html
ar ponas esi juos nors čiupinėjes?aukščiau minėtus sds peerless apgroja be vargo,vietomis groja geriau ir už w170s.Netiki?išmegink,juk kapeikas kainuoja |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 15, 12:40 |
|
|
|
|
o Dieve nacinajitsa... Esu as juos bandes cia dalyviai zino kad ko neisbandes tai nesneku. Kad sds'us apgroja nesek pasaku, jei nemoksiskai filtrus surinkai ir uzpjovei visa garsa niekas nekaltas. Nesipletosiu sia tema nes zinau kokios galimybes yra siu garsiakalbiu.
Kas del grojimo masinoje cia 100% sutinku su Hellmis. Masinoje jie super. O super butent todel kad groja palangeje o ne dezeje, kaip minejo - ne ju stiprioji puse. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 15, 13:54 |
|
|
|
|
| Ne stebuklas tie wisaton ws 17e ,bet ir ne toks jau sudas. ws 17 e 8 omu uzdaroje ~34 litru dezeje skamba ganetinai gerai, o palyginus ju dydy ir zemiausius garsus kuriuos jie sugeba atkurti tai is tikro kelia nuostaba. Labai grazus, sodrus ir gilus . Aisku reikia pazaisti su filtrais nes turi nemalonu pakilima nuo 300 hz . Nusimusus ji ir priderinus prie sc10 galima jau megautis muzika , nors aisku jautrumas buna mazokas. Man asmeniskai toks ju realizavimas (ws17e) labiausiai tiko filmams ziureti (nors krutine zemas ir nesijaucia jau taip, bet zemiausi garsai labai gerai uzlieja patalpa (nebaubimas!)), bei techno/trance muzikai =] Tai tiek Mano pastebejimu apie siuos garsiukus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 15, 17:04 |
|
|
|
|
| Bandziau ir as savo laiku ,SDS 100% geresnis nei WS17. Visatonu difusoris sunkokas ,VD geresne pas SDS.Ir ZD geresni;WS i FI-nieko gero,tik i closed,tada jautrumas mazas.Garsas dinamiskesnis,skaidresnis,balsas solistu visai kitoks /SDS/. Peerlesai is RCL pigesni senai nuimti nuo gamybos,del parametru reikia jeskoti arhivose. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 15, 18:40 |
|
|
|
|
Ką gi, atkalbėjot, SDS'ai nežavi, o WS17E šūdas, todėl pasiliksiu prie S-30B. Kadangi jos su dokumentais, pajungtos prie LM3875 skamba išties gerai  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 15, 21:53 |
|
|
|
|
kodel sdsai nezavi? o kaip del w170s? |
SDS'ai dėl kainos, o W170S dėl kainos ir to, kad neskirtas dirbti mažame tūryje. WS17E būtų buvęs visai geras pasirinkimas (išgirdus, kaip jis skamba 16L tūrio dėžėje RCL'e, buvau sužavėtas), bet kad visi kaip susitarę jį supeikė, o ir 16L tūrį man išpildyti būtų sunkoka, dėžę tektų daryti itin gilią, nes kolonėlės aukštį galiu leisti maximum 38cm, o pločio daugiau 18-20cm nenoriu. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |