|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 28, 00:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Pioneer deh 7400 atminties islaikymas su akumuliatorium
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Pioneer deh 7400 atminties islaikymas su akumuliatorium |
Parašytas: 2010 03 06, 17:07 |
|
|
|
Sveiki. Esu naujokas siame forume, iskart atsiprasau uz kvailus klausimus.
Taigi, atsibodo kiekviena ryta idedant maga i auto nustatinet radijo stotis bei garso parametrus is naujo. Noreciau is jusu patarimu, kaip ir kur jungti baterija, gal but reiktu dar kazkokiu papildomu dalyku, susilituot schema? Idealus variantas butu ilituot maza akumuliatoriuka, kuris pasikrautu kai magas ijungtas bei laikytu atminti bent jau para. Stai foto. Jeigu galit parasykit kaip ir ka cia reiktu prijungt. Elektronikoje esu zalias, bet lituot sugebeciau. Aciu.
 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 06, 17:37 |
|
|
|
taskas rašo: |
Tuomet kisk 12V akumuliatoriu prie bendro maitinimo. Lygiagreciai sujungsi ir laikys tau diena be problemu. Bet klausimelis kur ji idet... |
Siandien ryte buvau nuvaziaves i elektronikos parduotuve, tai maziausias akumuliatorius kuri man parode 12v buvo didesnis uz pati maga.. Siame forume yra keletas temu apie tai, isgirdau minti jog kazkaip padaroma grandine tarp nedideles itampos akumo ir procesoriaus kuriame atmintis lieka. Butu puiku jei kas nors nepatingetu ir papaisytu kaip ka jungt reikia mano nuotraukose. Vienas elektrikas 70lt uzdainavo, kazkaip labai jau gaila uz toki darba. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 06, 18:18 |
|
|
|
Nesakysiu patarles apie mokejima, bet dauguma ja zino. 70Lt nera jau tokie dideli pinigai, be to, darbas bjaurus, magnetola labai kompaktiskai pagaminta, bjauriai ardosi ir t.t. Nemoki pats, nesk meistrui |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 06, 18:32 |
|
|
|
Na matai, cia juk forumas. Tavo atsakyma galiu isgirti bet kurioje elektronikos taisykloje. Tiek to, aciu tau ir uz tai.
Gal but atsiras zmogus ziurintis is kitos, paprastu vartotoju varpines, kuris nepatinges atsakyti i si klausima. Aciu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 06, 18:46 |
|
|
|
Is esmes tu atsakei i savo klausima. Pasiziuri kas per chip'ai surasyti, susirandi internete datasheet'a ir zinosi kur itampa paduot. Mano atsakymas labai pavirsutiniskas, nes nezinau is ko tas pioneer padarytas |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |