|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 00:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » prasau patarimo apie
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 10:08 |
|
|
|
gal kas zino kokii keitikli su dviem imputais kad galeciau prijungti du termometrus esancius skirtingose vietose? ir idomu ar isvis toks yra? jei kas zinot patarkit. |
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 11:25 |
|
|
|
kokie termometrai? Gyvsidabriniai su davikliu? |
|
_________________ Nieko taip lengvai nedaliname, kaip patarimus... |
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 11:46 |
|
|
|
caca rašo: |
kokie termometrai? Gyvsidabriniai su davikliu? |
su davikliu |
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 12:06 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 12:14 |
|
|
|
zinok nepasakysiu nes nelabai gaudausi dar ir pats |
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 12:33 |
|
|
|
tai kai pasigaudysi-brukstelek.  |
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 12:39 |
|
|
|
caca rašo: |
tai kai pasigaudysi-brukstelek.  |
juoktis nereiketu jei toks protingas esi o geriau patartum jei ismanai si reikala |
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 12:47 |
|
|
|
reikala ismanau, bet... ka patarti zmogui, kuris net nezino kokius temperaturinius daviklius naudos? Juk bent uzduoti pateiktum jei jos nesupranti. O dabar-kazkokios klejones... Tokie klausimai kaip pienovezio soferio: ka daryti jei greiciai apriboti, o pienas rugsta? neturi atsakymo... |
|
|
|
|
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 13:13 |
|
|
|
kaziuili rašo: |
uzduoti buvau pateikes bet ir ten pasijuokei |
Nieko tu nebuvai pateikęs. Tavęs klausia - "kokie termometrai" atsakymas -"nesigaudau". Ir apie kokius keitiklius šneka ? Į ką keisti reikia ?
Apskritai, jei nesigaudot tai aprašykit ką norit padaryt paprastais žodžiais, ir nevartokit terminų kurių prasmės nesuprantat. |
|
|
|
|
 |
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 13:24 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Nieko tu nebuvai pateikęs. Tavęs klausia - "kokie termometrai" atsakymas -"nesigaudau". Ir apie kokius keitiklius šneka ? Į ką keisti reikia ?
Apskritai, jei nesigaudot tai aprašykit ką norit padaryt paprastais žodžiais, ir nevartokit terminų kurių prasmės nesuprantat. |
man reikia surinkti is dviejuose skirtingu patalpu esanciu temperaturos registravimo davikliu duomenis kurie isduoda analogini signala panadoti keitikli paersti i skaitmanini koda. bet as niekaip nerandu koki pasirinkti keitikli kad galeciau prijungti iskarto du temperaturinius daviklius. o dabar is kur man zinoti kokie davikliai geriausiai geriausiai tiks tam keitikliui na zinoma dar reikia paskui panaudoti interfeisini moduli kad isvesti visus duomenis i kompo ekrana |
|
|
|
|
 |
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 13:45 |
|
|
|
man reikia surinkti is dviejuose skirtingu patalpu esanciu temperaturos registravimo davikliu duomenis kurie isduoda analogini signala panadoti keitikli paersti i skaitmanini koda. bet as niekaip nerandu koki pasirinkti keitikli kad galeciau prijungti iskarto du temperaturinius daviklius. o dabar is kur man zinoti kokie davikliai geriausiai geriausiai tiks tam keitikliui na zinoma dar reikia paskui panaudoti interfeisini moduli kad isvesti visus duomenis i kompo ekrana |
Na va, dabar kita šneka, pilnas internetas pavyzdžių, raktinis žodis paieškai DC1820, DS1821 |
|
|
|
|
 |
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 13:58 |
|
|
|
Na va, dabar kita šneka, pilnas internetas pavyzdžių, raktinis žodis paieškai DC1820, DS1821 |
arba as visai bukas arba cia netai ko man reikejo |
|
|
|
|
 |
 |
prasau patarimo apie |
Parašytas: 2010 02 25, 14:26 |
|
|
|
arba as visai bukas arba cia netai ko man reikejo |
Gal nevisai bukas. Na praleidau momentą, kad duomenis reikia imti nuo analoginių temperatūros daviklių ir po to juos digitalizuoti. Bet tai kvaila kai yra skaitmeniniai DS18xx, kitaip tariant all in one.
Na tada paieškai rašyk LM35
Jeigu tu tai turėjai galvoje sakydamas "ne tai kas reikėjo", kitu atveju aš rimtai suabejočiau ar tikrai ne bukas. |
|
Paskutinį kartą redagavo Evaldas_S, 2010 02 25, 14:33. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|