|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 08, 21:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » Samsung X640 kaip atristi
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Samsung X640 kaip atristi |
Parašytas: 2005 08 29, 18:08 |
|
|
|
Gal pasidalinsi paslaptim is kur pesei infos kaip daros unlokas , arba pasidalinsi teorinem ziniom .
P.S. Nepatogus modeliu pasirinkimas |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 30, 00:02 |
|
|
|
Jeigu pastebejote telefonai suskirstyti pagal pavadinimus SYSOL AGERE VLSI CONEXANT arba SKYWORKS. Issiarde telefona pamatysite koks stovi cipsestas ,tada belieka issiaiskinti telefono CPU komandas ir asembleri. Kai zinai komandas lieka suzinoti kur stovi SIM LOCK ir kaip ji apeiti arba deaktyvuoti. Pvz SYSOL grupe neatsirisa DIRECT UNLOCK is sitos grupes galima iskaityti atrisimo kodus kuriuos suvedus telefonas saugiai atsirisa. Vlsi grupe saugiai atsirisa uzkrovus TEST BOOT. Uzkrovus sita buta galima EEPROMA perasyti po viena baita tereikia zinoti ka ir kur perasyti. Agere ir Conexant arba Skyworks naudojamas DIRECT UNLOCK su jais kitokios iseities neradau bet manau ateityje atsiras iseitis juos atristi ir per koda |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 30, 14:56 |
|
|
|
Zemai lenkiu galva pries tave
Del asemblerio, tu turi omeny kad, imi flasha ir ji analizuoji(su disasambleriu), tipo kaip programos metu procas tikrina duomenis atristas ar ne? Jei panasiai issireiskiau tai super, man tie dalykai tai tamsus miskas, kiek bandziau kazka panasaus daryt, net per nago juodima niekur nepajudejau
Gal butu galima placiau, issamiau, su pvz, jeigu galima. Labai idomi tema.
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 30, 22:15 |
|
|
|
Puslapyje www.delphi.lt skiltyje MANO KODAS yra mano duotas SOURCE CODE kaip reguliuoti DCT3 nokia ekrano kontrasta - tai bus pasvyzdys. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 31, 12:08 |
|
|
|
irmus rašo: |
Jeigu pastebejote telefonai suskirstyti pagal pavadinimus SYSOL AGERE VLSI CONEXANT arba SKYWORKS. Issiarde telefona pamatysite koks stovi cipsestas ,tada belieka issiaiskinti telefono CPU komandas ir asembleri. Kai zinai komandas lieka suzinoti kur stovi SIM LOCK ir kaip ji apeiti arba deaktyvuoti. Pvz SYSOL grupe neatsirisa DIRECT UNLOCK is sitos grupes galima iskaityti atrisimo kodus kuriuos suvedus telefonas saugiai atsirisa. Vlsi grupe saugiai atsirisa uzkrovus TEST BOOT. Uzkrovus sita buta galima EEPROMA perasyti po viena baita tereikia zinoti ka ir kur perasyti. Agere ir Conexant arba Skyworks naudojamas DIRECT UNLOCK su jais kitokios iseities neradau bet manau ateityje atsiras iseitis juos atristi ir per koda |
Na del platformu viskas aisku, bet kur gaut info apie pati proca? Na pvz.: sugalvojau padaryti softa Siemensui CX65... issiardau... randu Infineon'o prociuka: PMB8870... ir ka? o koks asm'as? ARM? MCS-51? other? O kaip su RSA? Test Point'ais? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 08 31, 17:27 |
|
|
|
irmus
dekui uz SOURCE CODE, ilgai ieskojau kazko panasaus.
mendoza
X55, X60 siemensuose procas c166, X65 lygtai c165, galiu ir klysti.
C166 disasembliuot su IDA galima, ir info internete turetu buti.
Siaip apie siemensus siemens-club forume daug naudingo gali rast.
Man asmeniskai is tos info 0 naudos, nieko neikertu.
Kad kazka su telefu daryt programiskai, jam reikia kelis boot'us nusiust, vien jie man neiveikiami
Aisku juos nuo kitu programu gali nukopijuot , bet man noretus zinot ka darau, tai cia ir sustoju .
Noretus kad, galvotas ir ismintingas zmogus uzvestu ant kelio...
irmus codes gera pradzia... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 01, 00:16 |
|
|
|
Na kazin ka as padesiu del siemensu. As jiems esu padares A35 , s25 ,c35 , m35 lietuviu kalbos flasherius ir kontrasto regulevima visu tipu siemensams iskyrus serijos x6x. Nori zinoti ka nusiunti (boot)? Kuo giliau i miska tuo daugiau medziu. Siemensu unlockas yra labai sudetingas jis yra priristas prie fleso ID. Anksciau klause apie cx65 unlocka. Kiek zmoniu pardavineja siemensu softa? - labai mazai, nes sudetingai padarytas jo unlockas o jeigu dar nori kad nereiketu pjaustyti taku.......... tai dar ne mano galvai. Butas - tai tokia maza programele kuri atidaro "VARTUS" programavimui. Bet ir yra kitokiu budu kaip pvz siemensuose "SERVICE MODE" arba AT komandos. Kazkada as labai domejausi siemensais , bet tikrai nepamenu kokie procai stovi.
///////////Aisku juos nuo kitu programu gali nukopijuot , bet man noretus zinot ka darau, tai cia ir sustoju .
Noretus kad, galvotas ir ismintingas zmogus uzvestu ant kelio... //////////
Leisk taves paklausti kaip tu juos nukopijuosi as zinau kaip o kaip tu tai padarysi. Galvoji to ir uzteks? O kur kontrolines sumos greciai uzlaikymai timeout ir t.t. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 01, 14:09 |
|
|
|
Tai gal tavo produktas pries kelis metus buvo parduodamas - siemensu lietuviu kalbos fleseris, nepamenu kaip vadinas, apsaugotas donglu?
Kaip manau galys nukopijuoti programos siunciama boota:
imu programa portmon paleidziu atrisima pavizdziui su freia, programa parodo visa duomenu apsikeitima ir gaunu visus 4 bootus, lieka greciai, uzlaikymai ir pan. Nors ta programa irgi parodo kokie taimautai ir kt. naudojami.
Del test point, winsvupui jo nereikia, ar imanoma pagal jo darbo pavizdi ir unloka padaryt? (mano manymu bootu jis visai nesiuncia, bent jau kazkokiu ilgu kaip sst ar freia)
Gal jau nebe i posto tema, bet dar turiu pora klausimu:
kodel (mano manymu) pavyzdziui frejos ir sst bootai skiriasi (tas pats telefas), pirmas tas pats kiti skiriasi.
kodel rasant i me45 full'a, nors flash id atitinka, telefonas greiciausiai neisijungs?(jeigu susidurei) taip as bandau i juos lietuviu det , turiu pora lt full'u nusiskaites su skirtingais flash id, bet nesigauna sulietuvint, tik apsvietimas sumirkcioja ir visks? (su kitais siemensais susitvarkau )
Itariu kad daug ka galejau nusisneket - nepasityciokit |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 09 01, 18:31 |
|
|
|
Na kazin ka as padesiu del siemensu. As jiems esu padares A35 , s25 ,c35 , m35 lietuviu kalbos flasherius ir kontrasto regulevima visu tipu siemensams iskyrus serijos x6x. Nori zinoti ka nusiunti (boot)? Kuo giliau i miska tuo daugiau medziu. Siemensu unlockas yra labai sudetingas jis yra priristas prie fleso ID. Anksciau klause apie cx65 unlocka. Kiek zmoniu pardavineja siemensu softa? - labai mazai, nes sudetingai padarytas jo unlockas o jeigu dar nori kad nereiketu pjaustyti taku.......... tai dar ne mano galvai. Butas - tai tokia maza programele kuri atidaro "VARTUS" programavimui. Bet ir yra kitokiu budu kaip pvz siemensuose "SERVICE MODE" arba AT komandos. Kazkada as labai domejausi siemensais , bet tikrai nepamenu kokie procai stovi.. |
Procas - infineon PMB8870 http://www.infineon.com/cgi-bin/ifx/portal/ep/channelView.do?channelId=-65262&pageTypeId=17099&BV_SessionID=@@@@2147447275.1125581197@@@@&BV_EngineID=cccfaddfihmmljjcflgcegndfifdfoh.0
Apie boot'us zinau siek tiek. Bet vat is kur ji gaut? Variantai: Reverse engineering, prieimas prie siemens (r) duomenu, kopijavimas nuo kitu programkiu.
Leisk taves paklausti kaip tu juos nukopijuosi as zinau kaip o kaip tu tai padarysi. Galvoji to ir uzteks? O kur kontrolines sumos greciai uzlaikymai timeout ir t.t. |
Pasiimi koki nors ComSniffer ar pan, ir turi duomenis, del timing'u - pasiimi, kad ir koki logini analizatoriu. arba pasidarai softuka... |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|