|
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » padekyt del aparaturos, masinai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
padekyt del aparaturos, masinai |
Parašytas: 2010 02 08, 19:38 |
|
|
|
|
| Ploteris rašo: |
| taskas rašo: |
| ??? centras? |
kaip suprasti centras?
priesbosei tie patys 16cm |
ta prasme ar centinė kolonėlė, kad vienas garsiakalbis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 08, 23:54 |
|
|
|
|
| Ploteri, kaina? Nepirksiu, siaip smalsu. Savo sistemos keist tikrai nesiruosiu, sie RS audio butu zingsnis atgal, bet smalsu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 09, 02:28 |
|
|
|
|
as numanau kad mane iskeiksit, bet Ploteris sorry tas DEH77mp labai paprastas, o del tu garsiakalbiu, gal ir butu smagu, bet kaip tu man juos atsiustum i uk?
nes kiek suprantu ten kaskas jau ispudingiau,
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130365699570&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
ir siaip gal gali pilna pavadinima atiust tu garsiakalbiu Ploteris jei nesunku,
siaip istikro, as jum cia kvaisinu galvas, su durnom ambicijom, ir nieko pats negaliu issirinkt, noriu ano, noriu kito, atrodo, kad geras, bet gal ir klistu, dekoju jums kad man padedat ir apsvietet biski, bet kaip nagliu issirinkt taip negaliu,
tai pvz kokia galia reiktu det i prieki, mazdaug iki kokio 150max o kad rms butu apie 70 80, 4 omh ir 92db, kaskas panasaus? jei neklistu, o del galo ka tada, nes tikrai siuo momentu, nesiruosiu pirkt subo gal veliau i ateiti, ir del to alpinio, pasiskaiciau , na neblogas toks, bet gaila jis neturi ipod isejimo, , nes visa muzika butu dauguma is ipodo, nes manau as ta alpini visvien jimsiu , nes jis man toks solidus, turi rds, mp3, tik dar minusas, nezinau ar jis turi tulpes?ir ar yra aox input ir aoutput? gal jus zinot, |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 09, 07:52 |
|
|
|
|
| taskas rašo: |
| Ploteri, kaina? Nepirksiu, siaip smalsu. Savo sistemos keist tikrai nesiruosiu, sie RS audio butu zingsnis atgal, bet smalsu |
rs buvau gaves ir ketinau deti i zmonos masina, bet ta masina pardavem ir liko garsekalbei, seip jai tik uz RS tai 150lt but gerai, o jai duociau komplekta su rs, fokalais ir filtra, tai 300lietuviksu noreciau, ir tai nuo nauju daugiau nei per pus zemesne kaina. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 09, 07:53 |
|
|
|
|
| gugutm rašo: |
as numanau kad mane iskeiksit, bet Ploteris sorry tas DEH77mp labai paprastas, o del tu garsiakalbiu, gal ir butu smagu, bet kaip tu man juos atsiustum i uk?
nes kiek suprantu ten kaskas jau ispudingiau,
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130365699570&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
ir siaip gal gali pilna pavadinima atiust tu garsiakalbiu Ploteris jei nesunku,
siaip istikro, as jum cia kvaisinu galvas, su durnom ambicijom, ir nieko pats negaliu issirinkt, noriu ano, noriu kito, atrodo, kad geras, bet gal ir klistu, dekoju jums kad man padedat ir apsvietet biski, bet kaip nagliu issirinkt taip negaliu,
tai pvz kokia galia reiktu det i prieki, mazdaug iki kokio 150max o kad rms butu apie 70 80, 4 omh ir 92db, kaskas panasaus? jei neklistu, o del galo ka tada, nes tikrai siuo momentu, nesiruosiu pirkt subo gal veliau i ateiti, ir del to alpinio, pasiskaiciau , na neblogas toks, bet gaila jis neturi ipod isejimo, , nes visa muzika butu dauguma is ipodo, nes manau as ta alpini visvien jimsiu , nes jis man toks solidus, turi rds, mp3, tik dar minusas, nezinau ar jis turi tulpes?ir ar yra aox input ir aoutput? gal jus zinot, |
pioner DEH77 tai butu solidus magas, jis nera is naujausiu, bet jo atkurimas labai geras ir valdymas visai nieko, o daiktus tai per pasta tau siusciau tada, o lt pavedimu tu man
jai subo nedesi tai su galu gali visai nieko nedaryti, ir priekio gerai sutvarkyto pakaks, tik gerai sureguliuoti turi ir duris susiruosti |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |