|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 13:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Subai: 2 ar 2 in 1 ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
Subai: 2 ar 2 in 1 ? |
Parašytas: 2010 01 29, 21:51 |
|
|
|
|
Man visai patinka Vibe. Vien ko vertas jų websaitas ir varžybos kur jie dalyvavę. Dėl Vibe Space 1000W... čia 12" 1000W RMS garsiakalbis? Nusipirkom kartą iš topo centro patį didžiausią kokį turėjo. Galvojom bus tik skaičiai nerealūs parašyti. Pirkom Vibe (Space atrodo 15") tai anei joks 300W RMS stiprintuvas jo nepatempė. Net garso nesigirdėjo Galiausiai išsikeitėm į du kitokius. Du garsiakalbiai vienoj dėžėj - nesąmonė. Pirkti stiprintuvą kokybiškesnį nei garsiakalbis irgi nesąmonė (jis turėtų būti geriau galingesnis nei garsiakalbis), nes pigų garsiakalbį po karšto ir šalto sezono galima išmesti, nes pasidaro "pampūškė" snargliams traukti. Tokia mano nuomonė. Jeiguį SPL nevažiuoji, tai daug galvos sukt neverta.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 02 06, 08:44 |
|
|
|
|
| nu nezinau, bet suba turiu jau keli metai ir jis man tiek ziema tiek vasara masinoj rioksi ir vis dar taip pat gerai groja, o del stiprintuvo manau tikrai klysti, geriau pirkti geresni stiprintuva is karto, nes visad norisi tobuleti ir geresnis stiprintuvas ilgesni laika tau tarnaus ir jo nereiks keisti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 10:43 |
|
|
|
|
Spėju ne Boschmann turi. Pas mane Rockford jau kelinti metai, tai irgi problemų nėra. O kadaise turėjau Boschmann
[/quote] |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 13:59 |
|
|
|
|
Turiu as pats Boschmann suba isimetes ir nesiskundziu o dar atsizvelgent i kaina ir kokybe visai nieko bosavykai...
Tik vat stiprintuvas pas mane kur kas kokibiskesnis uz garsekalbi |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 14:32 |
|
|
|
|
| Na jei slegio reikia, tai ir BM tiks, daugiau jie niekam tike (bent jau mano nuomone). Muzikai dynaudio, DLS, JL (w3 apskritai smagus) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 16:07 |
|
|
|
|
| Apdula rašo: |
Turiu as pats Boschmann suba isimetes ir nesiskundziu o dar atsizvelgent i kaina ir kokybe visai nieko bosavykai...
Tik vat stiprintuvas pas mane kur kas kokibiskesnis uz garsekalbi |
gaidys jie paskutinis, nei mzuikai ne slėgiui, o ir už tą pačia kainą daug geresnių daiktų galima rasti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 16:11 |
|
|
|
|
Juk nebutina iskart demoralizuot zmogu Maciau S600 (banginis ~94m) su lipduku ant galinio bamperio "Powered by boschmann" ar kaip ten rasosi. Buvo linksma |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 17:42 |
|
|
|
|
| taskas rašo: |
Juk nebutina iskart demoralizuot zmogu Maciau S600 (banginis ~94m) su lipduku ant galinio bamperio "Powered by boschmann" ar kaip ten rasosi. Buvo linksma |
žaurus čia šeip ne kartą matęs kad aukčiausios klasės BM naudoja SPL varžybose, nes didelė eiga ir negaila jeigu sudega ar šeip po varžybų išmesti nes kapeikas kainuoja  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 02 06, 20:50 |
|
|
|
|