|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 05, 14:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Wv golf 3 1.8 mono problemos su uzvedimu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Wv golf 3 1.8 mono problemos su uzvedimu |
Parašytas: 2010 01 26, 20:57 |
|
|
|
Sveiki visi, turiu tokia problemele su savo golfuku, varikliui atsalus masina labai sunkiai kuriasi, reikia ilgai spaudeliot gazo pedala ir sukti starteri kol masina uzsikuria, isilus motorui jis dirba normaliai, ir uzgesinus motora kol jis neatsales kuriasi labai lengvai, galvoju ar negali ce buti kaltas purkstukas kur kura ipurskia? gal kas turejot tokia beda ar bent isivaizduojat kas gali buti? skaitinejau ivairiuose forumuose bet nk nerandu konkretesnio.P.s.Duju irangos nera  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 26, 23:05 |
|
|
|
Kada tarpelis isdeges padideja, tada saltas vis sunkiau kuriasi. Ta pastebejau jau senai.
Zvakes centrinis kontaktas turi buti sviesus. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 27, 10:37 |
|
|
|
isvis jei pralekes 20k km keisk visas zvakes. nesvarbu ar ten paprastos ar su platina, bet joms ateina laikas... kainos kokybes santykis ngk zvakes. pasiziurek autodatoi kokios priklauso pagal marke. rasi betkurioi parduotuvei. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 28, 14:23 |
|
|
|
Ta pati problema ir pas mane (fiatas su mono ipurskimu ).variklis isikuria vos vos sukdamasi ,draskosi ir jis ir starteri eda.Zvakes kaip pakeiciau ,esu nuvaziaves kokius 5000km. dabar keisiu naujus laidus isviso be varzos . Dangtelis ir skriejikas pakeisti jau anksciau. Zvaklaidzai buvo tie kur siulas viduj (dideles varzos ) . Naujus pakeitus ,jei bus tas pats ,kas tada belieka ? Babina keist ? |
|
_________________ Facebook = Facedumb |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 28, 14:34 |
|
|
|
Maxxas rašo: |
Ta pati problema ir pas mane (fiatas su mono ipurskimu ).variklis isikuria vos vos sukdamasi ,draskosi ir jis ir starteri eda.Zvakes kaip pakeiciau ,esu nuvaziaves kokius 5000km. dabar keisiu naujus laidus isviso be varzos . Dangtelis ir skriejikas pakeisti jau anksciau. Zvaklaidzai buvo tie kur siulas viduj (dideles varzos ) . Naujus pakeitus ,jei bus tas pats ,kas tada belieka ? Babina keist ? |
o jeigu poto babiną pakeitus bus tas pats, keisi mašiną? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 29, 13:57 |
|
|
|
mano zvakes pigios super bosch bet ,ar turi dideles itakos tai nzn ,nes naujos buvo pakeistos. Dauguma siulo tas NGK ,jos pas mus eina po 10lt
Ar atsimoka tokias naudot ? |
|
_________________ Facebook = Facedumb |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 29, 14:06 |
|
|
|
Maxxas rašo: |
mano zvakes pigios super bosch bet ,ar turi dideles itakos tai nzn ,nes naujos buvo pakeistos. Dauguma siulo tas NGK ,jos pas mus eina po 10lt
Ar atsimoka tokias naudot ? |
Grynai as tai bosch nepasitikiu- yra ju po 6 litus ir jos vienkartines- tikrai zinau, isbandyta. Yra bosch uz 10 litu, bet siais laikais tai visai tiketina- gal tos pacios uz 6 litus
Savo auto dabar ieskau ngk , ju kaina po 14 litu. Daugiau sumoki- ramiau  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 30, 16:52 |
|
|
|
Na va, susidejau naujas zvakes, ngk, mokejau 7 litus, pabandziau uzvest bet nieko geriau nepasidare, bet problema radau, bus kaltas arba pacosas, arba tarpine pramusta o, gal zinote kurioj vietoj jis stovi nes niekur nerandu as jo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 30, 17:13 |
|
|
|
Nu va, tikriausiai ir pas mane bus ne zvakiu problema. Dar vis negaunu, bet nors ant kuro ekonomijos atsigriebsiu
Pazek kur dar nueina benzinas ir turetum rast ta purkstuka. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 30, 17:23 |
|
|
|
Su purkstuku taj viskas gerai, tikrinau, kura gerai paduoda bet man idomu butu suzinot kur tas automatinis pacosas stovi, nes kuriant jis tinkamai sklendes neuzdaro ar pan ir kuriant patenka oro, todel variklis siurbiasi ir neuzsikuria normaliai  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |