|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 21, 15:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Fostex ir panašūs plačiajuosčiai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Fostex ir panašūs plačiajuosčiai |
Parašytas: 2010 01 20, 22:00 |
|
|
|
Skaitinėju vis internete, žiūrinėju grafikus ir vis kyla abejonės dėl Fostex FE206e pirkimo. Bijau, kad trūks žemų dažnių baisiai. Pagal grafikus prastokai atrodo, nebent daryti didelius hornus, kas man sudėtinga dėl vietos stokos - neturėsiu kur padėti ir vaikai galiausiai sugadins. Gal kas klausėt fazikinį variantą, nors datasheetai ir nerekomenduoja. Kaip su žemesnių dažnių atkūrimu? Man čia kaip ir patarimo reikėtų, galbūt pasirinkti kitokį modelį (didelis jautrumas kaip ir nėra didžiausias prioritetas), ar bandyti ką nors iš kelių garsiakalbių? Nagi, turintys, ar klausę - kaip patiko fostexai, ar norėtumėt sau tokų, gal kitką pasirinktumėt? Klasikos neklausau. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 20, 22:36 |
|
|
|
Va,va ir man būtų įdomu ...Bet aš rizikuosiu ,nes ta pati problema ,nėr vietos ,o garsiukų pasirinkimo(didesnio diametro,plačiajuosčių) ,tinkamų mažesniam tūriui, kaip ir nėra... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 22:41 |
|
|
|
Tai va, kad problemėlė. Marus žinau forume planavo gauti kokį tai modelį, įdomu kaip sekėsi. Aš jau net iki dvijuosčių su 4" plačiajuosčiais nusigrybavau
PS: O kada rizikuosi? Tada ir aš žinosiu kokie įspūdžiai  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 22:51 |
|
|
|
vito rašo: |
Blogai kai nėra kur paklausyti jau padarytų,žinotum žmogus ar verta ,ar mąstyti ką kitą. |
Jei nerasiu nieko labiau traukiančio, spėju reiks bandyt, tik pirma fazikinėj dėžėj, o jei netenkins - teks daryt didesnes dėžes. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 23:19 |
|
|
|
O aš galvoju iškart ruporą daryt .Radau tokius brėžinius Lowther 'iam ,reiks susiieškoti parametrus,pažiūrėt kas kaip ,turėtų tikti ir fostex.
 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 23:31 |
|
|
|
kiek skaiciau pas rusus, tai fazikas kaip deze jiems absoliuciai netinkamas
arba ruporai, arba jie "paremiami" is apacios kokiais nors zemadazniais
arba susitaikai, kad zemo kaipo tokio nelabai pas juos yra
aukstu jiems uztenka, tik labai diagrama siaura |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 23:37 |
|
|
|
Na, kukliai isikisiu ir israsysiu savo imho
Is klausytu 20cm kategorijos placiajuosciu labiausiai patiko Sonido produkcija. Lowther'iai man per astrus. Fostex'ai gal ir visai nieko, bet palyginus su Sonido, supranti kad subtilumas ne ju stiprioji puse...
Tiesa, labai maloniai nustebino Fostex'ai teisingame rupore - ispudingas zemu atkurimas (na, kelnes gal ir neplazdeno, bet gaurai po jomis tai tikrai ).
Supravox neklauses...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 21, 00:35 |
|
|
|
Skirtingos nuomonės
Citata: |
labai maloniai nustebino Fostex'ai teisingame rupore |
O kas ten tiksliau buvo turbūt nepasakysi... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 21, 01:00 |
|
|
|
leopard rašo: |
Skirtingos nuomonės
|
be abejo, nes kiekvienas skirtingai suvokia tiek tuos "teisingus zemus" , tiek apskritai "gera garsa"
vieniems patinka kolonkes, grojancios nuo 80 ar net 100Hz, o pvz as tokiu negaliu pakest, todel ir vertinimai apie ta pati produkta gali buti visiskai priesingi |
|
|
|
|
 |
Re: Fostex ir panašūs plačiajuosčiai |
Parašytas: 2010 01 21, 14:17 |
|
|
|
Skaitinėju vis internete, žiūrinėju grafikus ir vis kyla abejonės dėl Fostex FE206e pirkimo. Bijau, kad trūks žemų dažnių baisiai. Pagal grafikus prastokai atrodo, nebent daryti didelius hornus, kas man sudėtinga dėl vietos stokos |
"Bass is full bodied down to about 50Hz"
http://www.humblehomemadehifi.com/Solo206.html
Pagal aprašyma žemo kaip ir turėtų pakakoti, pats gyvai šitų negirdėjau.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Re: Fostex ir panašūs plačiajuosčiai |
Parašytas: 2010 01 21, 14:35 |
|
|
|
obalys rašo: |
Skaitinėju vis internete, žiūrinėju grafikus ir vis kyla abejonės dėl Fostex FE206e pirkimo. Bijau, kad trūks žemų dažnių baisiai. Pagal grafikus prastokai atrodo, nebent daryti didelius hornus, kas man sudėtinga dėl vietos stokos |
"Bass is full bodied down to about 50Hz"
http://www.humblehomemadehifi.com/Solo206.html
Pagal aprašyma žemo kaip ir turėtų pakakoti, pats gyvai šitų negirdėjau.  |
O kam tą veiloką užmovė prie magneto? Kad šiltai būtų ir neveiktų poveikio ar audiofilams kad girdėtųsi kaip atlikėjas kvėpuoja , mat be šio patobulinimo to neišgirsi?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 21, 14:56 |
|
|
|
kam tas juodas laidelis  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 21, 15:01 |
|
|
|
Anlgų kalbos nekertat ar skaityti tingit? Perskaitykit visą tekstą, jei kilo klausimų parašykit Toniui ir paaiškins. Čia jo projektas, o ne mano, aš jo nedaręs ir negirdėjęs. Klausėte apie plačiajuostį, nelabai didelę talpą ir žemus dažnius - parodžiau variantą.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors