Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 23, 02:49. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
neitiketina, bet panasu, kad ir man pavyks prisijungti prie meeto:)
Sulituotas
Gimiau lituoti (ale born to be wild:)
Analogu nera (jei nebutu musu tarpe nepilnameciu sakyciau "alui analogu nera")
Routing incomplete... not again
arba siaip, pazymint pirmaji meet'a :
pirmasis elektronika.lt suvaziavimas
Nzn kaip pas jus, bet tai nebus vienintelis mano maikonas ir as ypatingai nesureiksminciau, kas ant jo bus uzrasyta. As pvz nedaryciau tokio didelio paveiksliuko priekyje - uztektu normalaus cizu pakelio paveiksliuko su uzrasu po juo, bet...
Anyway svarbiausia meetas
_________________ Skaitmeninis iki pat kaulu ciulpu:)
Dar nezinau ar man pavyks sudalyvauti (zinosiu tik 19d. penktadieni). Tikiuosi, jei pasirodysiu, tai ileisit. Marskineliu taip pat noresiu (dar parasysiu e-mail'a kur reikia).
Kelios frazes:
Lituoklio brolis (netinka merginoms)
Lituoklis man brolis (sitas labiau tinka)
Kiekvienam po kondensatoriu! (vienas is FiDi sukiu)
Biski dizainere nusavivaliavo, tai ziuriu ko cia man prie tos E prikibot. Turejo buti aiskensis skyrimas, nes Logo - su juodu remeliu
Turejo but tai turejo, bet ar bus ? O tai dabar kazkokia hibridine mikruske su dviem pavadinimais.
Beje, del maikutes apmokejimi kaip ? Isankstini pavedimu galima ar atsiimant ?
Del pinigu, tai dabar nuo vieno remejo priklauso, pastatasis si ta uzimines buvo i labai gera puse. Jei isdegs, tai susimokesit tik ateje nedidele sumele.
Dėl potvynio Riterių klube, ten negalesime daryti susitikimo. Jis perkeliamas į kitą vietą tuo pačiu metu, kaip ir planuota. Visų labai atsiprašome.
Susitikimą „Elektronika.lt 2005“ numatome rengti rugpjūčio 20d. (šeštadienį), 15 - 18 val., „Lietuvos telekomo svečių namai“, Vivulskio g. 13a, Vilniuje (žemėlapis). Yra uždaras kiemelis ir vietos mašinoms.