|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 22, 00:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Nusivyliau EVITA Kaunas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Nusivyliau EVITA Kaunas |
Parašytas: 2010 01 09, 23:41 |
|
|
|
Citata: |
Va būtent todėl visada užsisakinėju internetu, kad tokių staigmenų nebūtų. Sukomplektuoja ir praneša. Kartais, žinoma, nominalus sumaišo. |
Žinok būna staigmenų. Ne dažnai, bet deja būna. Dar palauksiu, o paskui būsiu piktas, jeigu staigmeną gausiu  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 09, 23:46 |
|
|
|
man daznai uzsisakant internetu imeta is kito zmogaus uzsakymo kelias dalis, aisku mantai netrugdo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 10, 00:13 |
|
|
|
tasjus rašo: |
man daznai uzsisakant internetu imeta is kito zmogaus uzsakymo kelias dalis, aisku mantai netrugdo  |
Tai sau nusipirerki ir dar siuntimas atsiperka pardavus atlikusias detales  |
|
_________________ AMD Athlon 64x2 dual core +3800 2,01GHz, MSI K8N neo4 ULTRA PCI-E 7.1, Ram 2x1GB, HD3650 1GB , PSU 400W, windows xp |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 10, 00:14 |
|
|
|
bitas2 rašo: |
tasjus rašo: |
Tai sau nusiperki ir dar siuntimas atsiperka pardavus atlikusias detales  |
|
|
_________________ AMD Athlon 64x2 dual core +3800 2,01GHz, MSI K8N neo4 ULTRA PCI-E 7.1, Ram 2x1GB, HD3650 1GB , PSU 400W, windows xp |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 19:33 |
|
|
|
evitoj siaures miestely yra toks kadras pardavejes visad susiraukes ir nepatenkintas nemalonu pas jy net pirkt  |
|
_________________ Aš nepažeidžiau forumo taisykliu bet mane nubaude... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 20, 19:36 |
|
|
|
flawas rašo: |
evitoj siaures miestely yra toks kadras pardavejes visad susiraukes ir nepatenkintas nemalonu pas jy net pirkt  |
Kai ne pirma karta perki tai jau ir sneket pradeda kokius pirmus 4 kartus tai jo piktas susiraukes ir visalaika kalbantis telefonu ;] |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 20, 23:06 |
|
|
|
Tarkim jei man tektų dažnai lankytis žirmūnų Evitoj gal ir nebūčiau toks pozityvus, nes bent aksčiau tai ten toks jaunas, garbanotas chamas dirbo. Toks iš visos povyzos erelis Very Happy Very Happy |
evitoj siaures miestely yra toks kadras pardavejes visad susiraukes ir nepatenkintas nemalonu pas jy net pirkt Smile
|
Kai ne pirma karta perki tai jau ir sneket pradeda kokius pirmus 4 kartus tai jo piktas susiraukes ir visalaika kalbantis telefonu ;] |
Buvau evitoje maziausiai 10 kart, jis nepasikeite, visada bandau neuztaikyt ant jo, bet kad ten jis dazniausiai buna Pasisveikini tai atsisuka toks Tipo As cia miegojau kaip cia drysai mane prizadint?!? Na vistiek galiu pasakyt kiekviena parduotuve turi savu pliusu ir minusu
RCL- LABAI letai renka detales,ideda i kazkokius "tipo maiselius" panaudotus su lipdukais ten (importiniai) uztat mazai zmoniu.
Evita- Dirba tas garbanotas, bet mazos kainos. Ir niekad neduoda maiselio kol nepaprasai.
Lemona- Ilgos eiles, daznai pralauki jau atrodo kad tavo eile tuoj bus tai ateina koks is kitos puses draugas koks tai dar pusvalandi tenka pralaukt.
Uztat malonus aptarnavimas, greit surenka detales.
Kalbu apie vilniaus Zirmunu parduotuves (rcl-slucko g.) |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 21, 00:20 |
|
|
|
juk niekas neverčia pirkt evitoj. yra ir kitų pardotuvių.. man nekilo problemų kauno evitoj.
malonumai kainuoja, gal todėl lemonoj brangiau truputį. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 03, 22:33 |
|
|
|
is evitos uzsisakiau tiristoriu reguliuojamu rezistoriu kondensatoriu ir pan., sumokejau pavedimu, vakar atejo ner 2 tristoriu krc susinervavau parasiau e-maila tiem p****am tai dar atsakymo nesulaukiau, nors uz tristorius kuriu negavau buvau sumokejes ir pykstu kad manes neyspejo kad negausiu to ir ano butu pasiule kita pasirinkt ar pan., krc ten niekada nebeuzsisakinesiu siaip tai pirma karta te uzsisakinejau ir taip apsiko virsune!!! |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 03, 23:20 |
|
|
|
per iseigines niekas tau atsakymo nerasys, nes nedirba
man buvo karta neideje, paskambinau telefu, pokalbis buvo be jokiu gincu ir piktumu, jie greit sutikrino, ka issiunete, patys pamate, kad neideta, perskambino, atsiprase ir atsiunte kita diena per BizPaka, nematau cia jokios tragedijos kol kas |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 04, 11:11 |
|
|
|
Gal ne i tema, bet kiek dabar kainuoja siuntimas is Lemonos ar Evitos i kita miesta ?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 04, 11:33 |
|
|
|
Sauliucka rašo: |
Gal ne i tema, bet kiek dabar kainuoja siuntimas is Lemonos ar Evitos i kita miesta ?  |
man y silale siunte siuntu tarnyba is evitos tai 10.89lt berods nugreibe na ten dar nuo sworio priklauso |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 06, 09:47 |
|
|
|
valdasmarijonas rašo: |
is evitos uzsisakiau tiristoriu reguliuojamu rezistoriu kondensatoriu ir pan., sumokejau pavedimu, vakar atejo ner 2 tristoriu krc susinervavau parasiau e-maila tiem p****am tai dar atsakymo nesulaukiau, nors uz tristorius kuriu negavau buvau sumokejes ir pykstu kad manes neyspejo kad negausiu to ir ano butu pasiule kita pasirinkt ar pan., krc ten niekada nebeuzsisakinesiu siaip tai pirma karta te uzsisakinejau ir taip apsiko virsune!!! |
Kiek zinau, tai situacija ganetinai iskirtine. Susidejai i krepseli, gavai preliminaria suma ir ja apmokejai, nesulaukes patvirtino ir isankstines saskaitos. E-katalogas nera updeitinamas pastoviai, tad pozicijos nebutinai turi sutapt su realiai turimom prekem.
Pries pradedant kelt bangas, reiktu persiskaityt visa pateikiama informacija, bent pirma kart darant uzsakyma. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 04 06, 14:51 |
|
|
|
taip zinau kad neperskaiciau, bet jauciausi vistiek apgautas, bet snd paskambino (saunuoliai) ir atsius tik paprastu pastu ir damoket nieko nereiks, respect |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 04 06, 19:44 |
|
|
|
na matai, o jau buvai pradėjęs vėją kelt, nors kaip aiškėja, ir pačio kaltės būta....
dabar tau belieka sukurti naują temą - Ačiū EVITA darbuotojams  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|