|
Forumas » Elektronika žaliems » ar yra programa daliu surasimui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
ar yra programa daliu surasimui |
Parašytas: 2010 01 06, 13:27 |
|
|
|
|
| jo, po to kai įlituoji išminusuoji, jei netiko vėl įrašai ir taip be galo... |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 06, 13:56 |
|
|
|
|
as tai visai viska i viena sloika imetu o kai ko nors reikia ispilu ant stalo ir ieskou o kai jau nerandu savo sloike tada ieskou savo juodajiame ir saltame kambaryje schemuose (sloikas nedidukas) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 06, 15:40 |
|
|
|
|
| grazwis rašo: |
JIs norėjo tokios programos, kad surašai viską ką turi ir paieškoje įrašęs žiūri ar yra  |
butent to ir reiketu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 06, 18:35 |
|
|
|
|
| vidora rašo: |
JIs norėjo tokios programos, kad surašai viską ką turi ir paieškoje įrašęs žiūri ar yra  |
butent to ir reiketu |
Lemonoj tai pardavėjai tokias turi, kasnors paklauskit jų kas per programa  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 06, 19:45 |
|
|
|
|
| Aš tai degtukų dėžutes suklijavau ir yra kur įdėti ir ant ko užrašyti kas viduj |
Cia zmogus labai gera minti dave reiks panaudot, kaipstik dektuku reikia  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 07, 01:39 |
|
|
|
|
prie to pacio: o gal kas ka protingo galit pasiulyt panasaus i degtuku dezute, tik kad ne popierine butu.
tas popierius man nepatinka, dregme traukia, tepasi, dulka traukinejant ir pan.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 07, 14:23 |
|
|
|
|
| Bronteo rašo: |
prie to pacio: o gal kas ka protingo galit pasiulyt panasaus i degtuku dezute, tik kad ne popierine butu.
tas popierius man nepatinka, dregme traukia, tepasi, dulka traukinejant ir pan.. |
Darykis iš organinio stiklo, arba gal kas galima pagal užsakymą  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 07, 17:50 |
|
|
|
|
| Bronteo rašo: |
Darykis iš organinio stiklo, arba gal kas galima pagal užsakymą  |
tai man tu stalciuku kokiu 200 vnt kaip min reiktu vis mastau ka cia tokio pritaikyt galeciau, kad per daug darbo nebutu..
pagal uzsakyma tai ir kainos kaip uz vienetini darba bus. nesinoretu permoket. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 07, 20:15 |
|
|
|
|
200 vienetu namazai kainuos,jei rimtesnes dezutes
yra senukuose tokiu bloku 10 stalciuku pirkti,gerai tas, kad tuos blokus galima ivairiai sujungti tarpusavyje ir taip padaryti vientisa lentyna ar net visa siena su stalciukais
trukumas-nemaza kaina,vieno bloko 14Lt,dezute iseina 1,4Lt, taigi jei reiks 200...
as turiu pora tokiu bloku,bet naudoju ir ivairias kitokias dezutes,pvz rezistoriai sudeti i plastikine su 7 atskirais skyriais,ju kaina 2,3Lt,tai vieno skyrelio(dezutes) kaina nelabai didele gaunasi
nors siaip tara gaunasi nepigiai
as va taip susidejes,cia tik viena is mano lentynu
tos kur baltos per viduri ir yra mano mineti blokai po 10 stalciuku,siaip stalciukai beveik bespalviai,as ten popieriaus uzklijavau is vidaus,kad geriau uzrasai matytusi |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 01 07, 21:02 |
|
|
|
|
graziai susitvarkes.
gamina lietuvoj kazkokia imone laboratorijoms tokius plastikinius indelius. Vienam lagamine 80 tokiu telpa. db tik neatrandu tos firmos pavadinimo. trukumas tas, kad tie indeliai tokiam pusiau sustram lagamine sudeti, tie lagaminai nebijo trankymo ir susitvirtina tarpusavi, gali viena ant kito kraut. bet ir kaina didziaja dali to lagamino sudaro. parduoda komplektais. galetu be to lagamino pardavinet, paciam butu galima is konors deze susirinkt. Kaina pagal seniuose siulomas smulkmenu dezes speju kur kas patrauklesne butu.
 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 07, 21:04 |
|
|
|
|
| Jo tuos indelius gali pačiam susiklijuoti ant organinio stiklo, o gal pameni kiek kaštavoja su lagaminu? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |