Elektronika.lt
 2025 m. vasario 27 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 02 27, 05:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » ka galeciau daryt kaj esu zalias ?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 13
Pereiti prie 1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 ka galeciau daryt kaj esu zalias ?
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 01:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aqmas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
as dar zalias ir noreciau kaska pasidaryt bet ka? gal galetumet patart ir padet? labaj buciau dekingas Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 11:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Jeigu tik yra noro, tai ir domekis. Issiaisking pagrindinius elektronikos elementus, patarciau pasizaisti su kokiom similiavimo programikem (kad ir Electronic Workbench). Suprasi kas kaip veikia tada gali koki gyva shemute susimesti. Yra daug gatavu schemu su paaiskinimais internete, tai patarciau pasiimti ir issinagrineti viena kita. Kazkada mano pirma schema kuria aiskinaus buvo Multivibratorius Smile
Svarbiausia jei yra noro tai ir ismoksi. O jeigu kyla konkreciu klausimu tam yra zaliuju skyrelis - padesim Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 11:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
doom
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
daryk radijo mikrofona, labai paprasta ir idomu Smile entuzijazmas turetu pakilt
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 12:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na čia uždavei klausimą kaip kavinėj oficiantui:duokit ką nors pavalgyti.Atsakymas bus imk meniu ir rinkis Laughing
Pirma sugalvok kas tave domina-ar stiprintuvai, ar namų automatika, ar radio siųstuvai ir tt.Va tada ieškok arba prašyk forume kokios paprastesnės schemutės ir bandyk daryti.Jei kas neišeis, tada klausk.Taip ir pradėsi.
Tiesa teoriją vis tiek teks pasiskaityti.
Aišku gali ir kompe radęs kokią programą , modeliuoti schemas , bet čia kaip saldainį čiulpti su popieriuku Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 12:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aqmas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ad rašo:
Na čia uždavei klausimą kaip kavinėj oficiantui:duokit ką nors pavalgyti.Atsakymas bus imk meniu ir rinkis Laughing
Pirma sugalvok kas tave domina-ar stiprintuvai, ar namų automatika, ar radio siųstuvai ir tt.Va tada ieškok arba prašyk forume kokios paprastesnės schemutės ir bandyk daryti.Jei kas neišeis, tada klausk.Taip ir pradėsi.
Tiesa teoriją vis tiek teks pasiskaityti.
Aišku gali ir kompe radęs kokią programą , modeliuoti schemas , bet čia kaip saldainį čiulpti su popieriuku Laughing

Tajva kad as nelabaj ka ir moku todel ir klausiu ga galeciau. man nesvarbu ar stiprintuva padarysiu ar dar kanors. Svarbu kad veiktu Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 12:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aqmas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Mindaugasu rašo:
Jeigu tik yra noro, tai ir domekis. Issiaisking pagrindinius elektronikos elementus, patarciau pasizaisti su kokiom similiavimo programikem (kad ir Electronic Workbench). Suprasi kas kaip veikia tada gali koki gyva shemute susimesti. Yra daug gatavu schemu su paaiskinimais internete, tai patarciau pasiimti ir issinagrineti viena kita. Kazkada mano pirma schema kuria aiskinaus buvo Multivibratorius Smile
Svarbiausia jei yra noro tai ir ismoksi. O jeigu kyla konkreciu klausimu tam yra zaliuju skyrelis - padesim Smile

O gal tu atsimeni nuo kurios klases pradejai mokytis apie elektronika ,per fizika? nes sakau gal is kur nors galeciau knyga pasiskolint taj ten butu info. Nes man kaskajp cia kur yr teorine medziaga taj man nelabaj patinka. ten viskas tajp ismetyta. Smile
 Re: ka galeciau daryt kaj esu zalias ?
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 13:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
aqmas rašo:
as dar zalias ir noreciau kaska pasidaryt bet ka? gal galetumet patart ir padet? labaj buciau dekingas Smile
Pradziai susigalvok, ka noretum pasidaryti. O jei sunku susigalvoti, pakaisiok vini i rozete: gal praeis noras daryti "kazka" Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 13:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Su ta vinim geras Smile))
Siaip info yra pilna internetas. Ypac pradedantiems kiek nori. jeigu anglu kalba kazkiek gaudai tai gali sau vaziuoti. Anglu kalba elektronika zaliems yra ideta diodo serve, manau gali ja pasivartyti. o paskui knygu nor su vezimu vezk.
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 14:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Ei, radioereliai, neatmuškit žmogui noro papildyti šio forumo gretas Exclamation Evil or Very Mad Laughing
Agmui:mes nežinom net tavo pasiruošimo lygio, ar visai nieko nesigaudai, ar jau ką esi daręs, todėl ir sunku kažką pasiūlyti.Sakykim ar žiūrėdamas įschemą skiri jos elementus, ar supranti, kaip paduodamas maitinimasir t.t.Jei čia gaudaisi, tai kaip tau patarė susirask kokia schemutę(pvz radioimtuvas, šviesos efektai, stiprintuvėlis ir pan.) ir kas joje neaišku klausk, aišku tą schemutę įdėjęs kaip nuorodą.Turbūt perskaitei pirmam puslapyje skyrelį žaliems?Va tada tau kas nors ir patars.Jei nieko nesigaudai, tai reikia skaityti šiek tiek teorijos pradžioje, nes čia tavęs nelabai kas turės noro mokyti nuo pradžios. Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 15:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
doom
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
noro yr, neturiu ka veikt kol plata esdinas Surprised kad ir nuo pradziu Wink stiprintuvelio nepatariu daryt, vistiek nesigaus! maitinimas, ausinimas, vistiek is kazkur dumai isruks ir bus numesta po lova... sakau daryk radiomikrofona, nors idomu bus pasizaist!
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 15:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kodėl nesigaus?Aš siūlau nuo TDA2003 pradėti, o ne nuo gainklono Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 17:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dreifas
Moderatorius
Moderatorius
Visgi geriau paskaitinek pradziamoksli pradziai. Kai viena karta suprasi esme, tai visa kita bus daug paprasciau. Namo be pamatu irgi nestato.
Blogai kai pradedi daryti schemas nesuprasdamas kaip turetu veikti. Jeigu tikrai noras yra tai pasiraityk rankoves. Dar geriau jeigu turi koki pazystama ar siaip kuris megsta tuom uzsiimti, daug lengviau kai kas paaiskina Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 17:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
doom
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
darydamas radiomikrofona nors su tranzais pazais, o ta TDA gal butu ir nesunku padaryt, bet jei jis visai zalias, tai nezinau is kur maitinima paraus. seip stiprintuvai man labiau prie sirdies, bet vistiek manau, kad nesugebetu kaip pirmo darbo.

aqumas, tu nors lituokli turi?
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 18:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aqmas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
doom rašo:
darydamas radiomikrofona nors su tranzais pazais, o ta TDA gal butu ir nesunku padaryt, bet jei jis visai zalias, tai nezinau is kur maitinima paraus. seip stiprintuvai man labiau prie sirdies, bet vistiek manau, kad nesugebetu kaip pirmo darbo.

aqumas, tu nors lituokli turi?

Lituoklius net du turiu Smile))
O siaip taj nelabaj ka as suprantu rejks teorijos daug skajtyt. va. o siaip taj susipirkau detales 5 Smile. ir darysiu kaskoki aparata kuris nustato ar yr elektros laukas po tinku. zodziu kaskas panasaus. tipo ar lajdas nenutrukes.o gal kuris is jusu atsimenat nuo kurios klases prasidejo per fizika apie elektronika? man atrodo ten geriausia teorija butu. Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 18:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arvydas-U
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
[quote="Mindaugasu"] buvo Multivibratorius Smile[/quote]

sutapimas, mano pirmoji schemele irgi tokia buvo su mikruske K 155 LA3 Wink
Idomus mirksiukas Smile

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
KCD2 Mods
Installing KCD 2 Mods, KCD 2 Guides, KCD 2 Cheats
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Characters, GTA 6 News
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps