Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 01:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,
rusi atradau maisa ivairaus elektroninio lauzo. Pabandziau truputi atrinkti pagal emp.lt instrukcijas:
1) lauzaskaina yra apie 100g.
2) lauzaskaina 200, geriausiu atveju 300g.
3) lauzaskaina ~81g.
4) lauzaskaina turiu 5g.
5) lauzaslauzaskaina visu nelauziau, bet pora pabandzius matosi ta geltona spalva viduj, bei daugumos kontaktai irgi geltoni. apie 400g.
Iskilo klausimas, ar priima tokiais nedideliais kiekiais? gal ten pradeda tik nuo kilogramu priiminet?
Beja, gal be emp yra kokiu kitu supirktuviu didesnemis kainomis?
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Platina 85Lt/gr. turiu 5gr.
Sidabro lauzas ~1Lt/gr. turiu 81gr.
Na jei as gerai galvoju del to ka turiu, ir ka superka, tai man tai nera mazi pinigai
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
Visas lauzas is senu rusisku skaiciavimo masinu ir panasaus tipo aparatu. Tikrai ne is seneliu servizu
Ta atseit platina ir sidabras buvo paimta is ten, kur buvo susverta ir surasyta.. Na vienu zodziu, vieta is kur galedavo isgaruoti
O ten lauzas ar ne, tai nesiginciju, nes net laikydamas rankoj negaliu nustatyti is akies, skirtingai nuo taves nunesiu i emp ir pamatysiu. Ranku niekas neapkapos.
Na atrodo 4 lt uz proca?
Tiesa sakant nezinau, kiek ten tiksliai tos metalines taurybes procesoriuose.
O stai kodel uz 60+ mg platinos relese RES-10 siuloma tik po nepilnus 4 lt, kai pagal platinos kaina jos ten uz daugiau nei dvigubai tiek - va tai ir man butu idomu.
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
RCL tai rulezzz! , o va del visu tu EMP tai kazkaip nesu tikras , nes man tai keista matyti kaip metalolauzo supirkejai gyvena geriau uz elektroniniu daliu pardavejus.
Na bet tas dalykas tai geriau nei užsieny. Ten tai reikia sumokėti dar už tai kad priduodi laužą. Ir nesvarbu ką ten neši...
O PEC10 relės parduotuvėj ar ne pigiau kainuoja nei superka Po porą litų man atrodo pardavinėja.
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.
Na isoriskai vienodos reles nebutinai vienodos viduj.
As turiu galvoj butent modifikacijas su "teisingais" kontaktais is platinos-iridzio lydinio.
Tos kur atseit pigesnes parduotuvej galbut su eiliniais sidabriniais kontaktais.