|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 16:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Bezda HARMAN/KARDON
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 00:04 |
|
|
|
Sveiki, yra šeimos SAAB 9-5, jame stovi HARMAN/KARDOM 9 garsiakalbių audio sistema, bet galinėje palangėje sub (kiaušai)2vnt 6"x9" 200w 2 Ohm davius daugiau garso tiesiogine ta žodžio prasme bezda. nuėmus apsaugines groteles viskas tvarkoje, membrana vaikšto lengvai, ritė nesitrina,nesidaužo niekur, nesuplyšus, gumos (nžn kaip vadinasi bet jos ne guminės) nesuplyšę. ar įmanoma ką nors pačiam ir kaip bandyt išsiaiskint problemą ar neverta? abu groja vienodai, nėra kad vienas daugiau, kitas mažiau
p.s. stiprius originalus, automobiliui 6 metai. |
|
|
|
|
 |
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 03:23 |
|
|
|
Tu norėjai pasakyt "blerbia".Aš akustikoj nelabai, bet buvo pan. atvejis . Nusipirkau (tik po 1 litą ) 3 gal 20 cm skersm. garsiakalb. Dideli magnetai , neblogai atrodė, guma-ne guma, bet patrūnijus.Tai irgi nat. garso jau neleido ,o blerbė . Bandžiau tą gumą -ne gumą pertept elastingais klijais, bet tas pats -ias. Aš vis tik įtariu mano atvejui, kad pasvilę apvijos, galios netekimas. Tavo atvejis biskį kitoks , gal kas leido perkrovas , gal tos gumos-negumos "suvargo"? |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 08:30 |
|
|
|
Pažėk kokiai dažnių juostai jie skirti. Jei ne plačiajuosčiai tai kažkur filtrai turi būti. Dar patikrink fazeruote.
Be to jie ir neturi groti kaip subai. Gal per daug iš jų nori. Mažiau dėmesio kreipk į tuos 200W.Optimaliai ,itariu, jie ir 50W neveža. |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 10:34 |
|
|
|
seip mano manymu elipsiu vieta tik siuksline! jai finansai ledzia tai jau geriau deti koki 10tuka ar 8tuka suba koki geresni i palange, deze is apacios ir gerai gros ir visos bedos pasibaiks! |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 13:15 |
|
|
|
ant kanalo 22W jie, bet groja labai gražiai ir mums pakanka. jie vienos juostos ir atlieka sub-bass paskirtį. čia skaitinėjausi, kad būna nuimami magnetai, tai jei ir pas mane taip tai galėčiau ritės stovį pažiūrėt? vėliau nueisiu išlupsiu, nufotkinsiu. |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 13:32 |
|
|
|
utah rašo: |
ant kanalo 22W jie, bet groja labai gražiai ir mums pakanka. jie vienos juostos ir atlieka sub-bass paskirtį. čia skaitinėjausi, kad būna nuimami magnetai, tai jei ir pas mane taip tai galėčiau ritės stovį pažiūrėt? vėliau nueisiu išlupsiu, nufotkinsiu. |
nuimti butu paprasta, bet uzdeti ir paskui iscentruoti tai jau sudetingiau, bet kad ir subo vaidmeni atlieka, vistiek biski kirtima ties 50-60 tai manau reiktu daryti, tai daugiau temptu, o elipses zemiau tai tikrai nemanau kad tempe |
|
|
|
|
 |
Re: Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 14:00 |
|
|
|
nuėmus apsaugines groteles viskas tvarkoje |
Tai gal ir groja kitaip? |
|
|
|
|
 |
Re: Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 19:15 |
|
|
|
[quote="utah"]. nuėmus apsaugines groteles viskas tvarkoje, [quote] nu tai groteles siekia nu  |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 19:52 |
|
|
|
Aš taip nerašiau ^^
Ploteris, nieko nesupratau apie 50-60 kirtimą  |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 20:08 |
|
|
|
Aš taip nerašiau ^^
Ploteris, nieko nesupratau apie 50-60 kirtimą  |
nustatyti nsutatyti apatinį dažnį ties 50-60Hz riba, t.y. kad elipsės nebandytų groti žemesnio dažnio  |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 20:20 |
|
|
|
bandysiu ką padaryt, bet jei nieko nebus teks naujas pirkt. bet dairiausi ir niekur nemačiau vienos juostos ir visos 4 Ohm, o man reikia 2 Ohm. teks 3 juostų ir išlupt nereikalingus garsiukus. |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 20:40 |
|
|
|
bandysiu ką padaryt, bet jei nieko nebus teks naujas pirkt. bet dairiausi ir niekur nemačiau vienos juostos ir visos 4 Ohm, o man reikia 2 Ohm. teks 3 juostų ir išlupt nereikalingus garsiukus. |
pamėgink paieškoti RCL ar panašiai, kas nors tarkime iš Visaton tikrai turėtų tikti  |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 21:52 |
|
|
|
išemiau membraną, ritė sveika, laidai geri, gumos neišsitampę. nebežinau kas gali būt. |
|
|
|
|
 |
Bezda HARMAN/KARDON |
Parašytas: 2009 12 29, 23:42 |
|
|
|
išemiau membraną, ritė sveika, laidai geri, gumos neišsitampę. nebežinau kas gali būt. |
butu užtekę varžą pamatuoti  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|