Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 07:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,
kadangi nesu kietas programeris (dar man daug zoles apsik... )
gal kas gali padeti (duoti pavizdeli) kaip i kontrolerio viena isejima sustumti nuoseklia informacija. na supratot pvz. 101101, kaip pultuose ir kitur...
O gal kas gali imesti linku.Zodziu laukiu visokios info.
Siaip naudoju AT90s2313 jei ka.
_________________ Visada su gera nuotaika ir kryptingu elekronu judejimu
Tai pasinaudok kontrolerio ISP išėjimu - labai patogu. Sumeti viską į vieną registrą ir hardwaras pats viską sutvarko. Tiesa, labai greitai, todėl LED'o pamirkčiot negalėsi.
gali biski tixliau papasakoti kaip ten su ISP daryti? nes as jau seniai noriu pasidaryti kazka panasaus encoder/decoder su at90s2313, ten pas mane turetu buti 2 at90s2313 juos jungia vienas laidas arba siustuvas. Padek jei nesunku .
Nereik ten jokiu 4 laidu kaip auksciau. Tiek laidu reik programuot. O tarp procu interfeisui uzteks vieno + gnd. Jei per radiobangini, reik naudot du isvadus: RX ir TX (jei dvikripte komunikacija). Jei vienkrypte tai viskas paprasteja gerokai
O tai kuris nors galit parasyti kaip tai turetu atrodyti c ar dar kokia nors kalba kalba. Pas mane bus [urlhttp://public.fotki.com/schema/schema/new_bitmap_image.html] ar kazkas panasaus. daugiau nei 1 laidas buti negali patarkit ka parasyti programuojant (geriausiai butu ant iar embedded)!!!!!!![/url]