|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 29, 19:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Universalus akumuliatorių pakrovėjas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Universalus akumuliatorių pakrovėjas |
Parašytas: 2009 12 19, 17:45 |
|
|
|
Sveiki, prireikė universalaus akumuliatorių pakrovėjo schemos su kuria būtų galima kraut Li-Ion, Ni-MH ir Ni-Cd. Kažkaip nieko tinkamo nerandu. Gal kas turit kokių minčių ar pasiūlymų. Dėkui. |
|
|
 |
Re: Universalus akumuliatorių pakrovėjas |
Parašytas: 2009 12 19, 18:02 |
|
|
|
b-o-l-e rašo: |
Sveiki, prireikė universalaus akumuliatorių pakrovėjo schemos su kuria būtų galima kraut Li-Ion, Ni-MH ir Ni-Cd. Kažkaip nieko tinkamo nerandu. Gal kas turit kokių minčių ar pasiūlymų. Dėkui. |
Net firminio tokio dar neteko sutikt, kad visus išvardintus mokėtų krauti, o tu pasidaryt nori.
Ni-Mh ir Ni-Cd jokių problemų, pilnas internetas, jei neradai reiškia neieškojai arba blogai ieškojai. Jei nerandi tinkamų, tai tada turėtum paaiškinti kas tau yra tinkamos.
Su Li-Ion sunkiau, bet irgi yra. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 19, 18:13 |
|
|
|
Net firminio tokio dar neteko sutikt, kad visus išvardintus mokėtų krauti, o tu pasidaryt nori.
Ni-Mh ir Ni-Cd jokių problemų, pilnas internetas, jei neradai reiškia neieškojai arba blogai ieškojai. Jei nerandi tinkamų, tai tada turėtum paaiškinti kas tau yra tinkamos.
Su Li-Ion sunkiau, bet irgi yra.[/quote]
Yra tikrai ir firminių tokių Va pavyzdžiui su LM3647 http://www.national.com/ds/LM/LM3647.pdf Bet kad jau jų nebegamina. |
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 18:21 |
|
|
|
Aš kalbėjau ne apie komponentus, o apie gatavus gaminius. Tokių bent jau Lietuvoje neradau, kai pats ieškojau prieš pusę metų.
Beje tokius daiktus kaip taisyklė pigiau nusipirkt nei gamintis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 18:35 |
|
|
|
Algis100 rašo: |
Citata: |
Net firminio tokio dar neteko sutikt, kad visus išvardintus mokėtų krauti |
Firminiai moka krauti ir PB, ir NiCd, ir NiMh, ir LiIon, ir LiPo, ir LiFe. Ir ne tik pakraut, bet ir iškraut bei treniruoti. Ir į kompą krovimo grafiką išvesti.
Pas modelistus pasidairykit:
http://www.rcshop.lt/
http://www.propeleris.lt/ |
Man ne gatavo reik. O reik pačiam padaryt, diplominio temą tokią pasirinkau  |
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 20:23 |
|
|
|
Jei supranti ka nros apie akumo krovima, mikrokontrolerius ir pns tai padaryti neturetu buti ir dideliu problemu. O ypac tau reiktu pereiti si skyreli nuo pradziu iki galo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 20:27 |
|
|
|
kionig rašo: |
O ypac tau reiktu pereiti si skyreli nuo pradziu iki galo |
Sakai tai atstos tuos veltui universitete praleistus metus ?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 20:40 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
kionig rašo: |
Jei supranti ka nros apie akumo krovima, mikrokontrolerius ir pns tai padaryti neturetu buti ir dideliu problemu. O ypac tau reiktu pereiti si skyreli nuo pradziu iki galo |
Sakai tai atstos tuos veltui universitete praleistus metus ?  |
Tai universitetas nera vidurine, o aukstoji mokykla, kurioje mokaisi savarankiskai, o kita dalis kai destytojas yra konsultantas. Sito daugelis kazkaip ir nesupranta Gali mokytis arba ne, tavo pasirinkimas, o jei pasirinkai pirma varianta tai teks taikstytis su univero salygomis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 21:07 |
|
|
|
Aš kolegijoj mokausi Jūs norit pasakyt kad universitete galima kažko labai daug išmokt, nežiūrint į ataskaitų darymą ir panašei  |
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 22:42 |
|
|
|
Aš kolegijoj mokausi Jūs norit pasakyt kad universitete galima kažko labai daug išmokt, nežiūrint į ataskaitų darymą ir panašei  |
Nei universitete nei tuo labiau kolegijoje nieko neišmoksi jei nesimokysi ir nesidomėsi savarankiškai. Patikrinta. Buvau ir ten ir ten. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 20, 10:15 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
Nei universitete nei tuo labiau kolegijoje nieko neišmoksi jei nesimokysi ir nesidomėsi savarankiškai. Patikrinta. Buvau ir ten ir ten. |
Nu aš kolegijų taip jau nenuvertinčiau, juose bent jau praktinių žinių žmonės įgauna, o uiviere tik beveik teorija
Kas dė kitų pasiūlymų, tai jau apžiūrėjas. AVR450 mikroprocas kainuoja 53 litus, o LM3647 jau senai prekyboje nėra Bet jai nieko geriau nerasiu tai teks apsistot ties AVR450. |
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods,