|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 15, 13:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Telefonija, tinklai, ryšio elektronika » reikia protingu dedziu patarimo wifi tinklo sujungimui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
reikia protingu dedziu patarimo wifi tinklo sujungimui |
Parašytas: 2009 12 15, 15:38 |
|
|
|
|
| aisku aisku.tava siandien nusipirkau rauteri ir ismeginau ant savo pc.viskas veikia ok.su tevuko pc dar neisbandziau nes kistukai kabeliui neuzdeti ..tai va sukonfiguravimu bedeles...rauteris a-link 4 port vpn saferouter ir instrukcijoje parasyta narsykleje ivedus ip adresa turi atsidaryti nustatymai..deje praso vartotojo vardo ir pass is kur man ji gaut?naujo kurt neduota..o kompe as administratorius .kaip cia ka dabar daryt>?sedziu ant xp.apsvieskit |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 12 15, 16:41 |
|
|
|
|
Nenuosekliai skaitei, o siaip modeli ir defoult passw y google irasius tikrai rastum. koks modelis routeriuko? Bet jei jau dabar veikia, tai svarbiausia uzsideti paswordus ant bevielio ir ant administravimo, o veliau portus jei reikes atsidarysi pasiskaites. Jei kabelis geras ir ekranuotas, gali per nepanaudotas 4 gyslas asivesti viena LAN porta ir to pasekoje abiejuose galuose turesi pilna greiti bei pakankamai stabilu LAN sujungima  |
|
_________________ Terapeutas = 1000 Gigapeutu  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 16, 16:02 |
|
|
|
|
| tai pala pala ,vieni sakot nereikalingas gyslas izemint ,kiti vel kazka pajunkt...kabelyje 8 gyslos tai ka nevisos reikalingos?as turiu shema kaip jungt kad visos 8 kisasi i kistuka ,kazkada jungiau ir veikia viskas,tai cia taipat darysiu |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 16, 19:32 |
|
|
|
|
Laidas-kontakto Nr:
baltas/oranzinis - 1
oranzinis - 2
baltas/zalias - 3
zalias - 6
Kitus 4 laidus sujunk i kruva ir junk prie izeminimo, bet tik vienoje kazkurioje puseje. Abieju namu izeminimus galvaniskai sujungti negerai- viena diena liksi be kabelio.Tik NEJUNK prie NULIO!!!!
Bet geriausias sprendimas yra UTP kabelio apsauga. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 00:46 |
|
|
|
|
na va siandien jau pajungiau interneta tevukui ,viskas veikia be priekaistu...ispradziu buvau supanikaves jog neveiks nes sukisus kistukus ,pc ir rauterija neuzsidege lemputes...galvoju velnias bet pasirodo dedamas kistuka gerai neispaudziau kontaktu ..aciu uz suteikta informacija ,daug kuom padejot..  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 13:04 |
|
|
|
|
nesipuikuoju seip 100megabitu spartos linijoje nera ,buvau sumazines iki 10mB/s tai filma kele leciau is mano pc negu nustatyta 100mB/s full dumplex...mano plokste palaiko tik 100mB/s o pastevuka gau 1GB/s maciau yra xD |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 19, 14:02 |
|
|
|
|
aisku as dabar ziurejau rauterio nustatymuose ir radau sita funkcija http://img32.imageshack.us/img32/5831/ppptl.jpg ijungiau enabled ir irasiau porta kuri naudoju utorrente .viskas utorrentas veikia be priekaistu ..o kaip pvz kitom programom nurodyt tapati atidaryta porta?pvz dc++ ,ir panasei?nes kaipmatote man leidzia atidaryti tik viena porta .cia taip turi but?aisku jei viskam uztenka atidaryto vieno porto tai jokiu problemu. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |