Elektronika.lt
 2025 m. birželio 8 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 06 08, 14:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Automobilinė garso aparatūra » padekite su dezes apskaiciavimu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 45
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 padekite su dezes apskaiciavimu
PranešimasParašytas: 2005 08 03, 12:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Na čia kaip su blynais: kad ir kaip skanu kavinėj, bet močiutė vis tiek skaniau iškeps Laughing Pirktas daiktas jau yra baigtinis, o iš kitos pusės ranka nekyla perdirbinėti- juk pinigus kainavo Crying or Very sad O va ką pats sumeistrauji kažkaip lengviau perdarinėti, tobulinti, o nepavykus-utilizuoti su kirviu Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 05, 12:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Abacus
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
E, Vladas ,tai kaip ten su ta deze reikalai? Rolling Eyes jau nusibodo laukti atsiliepimu Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 10, 23:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vladas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
eh neturiu laiko vis i senukus suvezineti tai dar neturiu varsteliu Very Happy
kaip padarysiu tikrai pranesiu

PranešimasParašytas: 2005 08 11, 11:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tai tu vinimis sukalk... Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 11, 21:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Abacus
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Very Happy tai jei vinimis ,tai dar reikia viena kampa palikti isvis nesutvirtinta ,tada atsiras papildomu maloniu ausiai dazniu brrr,brrr brrr +nereikes faziko nes bus per kur isseiti orui Wink
PranešimasParašytas: 2005 08 11, 22:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vladas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
oi ne varstu man reiki o faziko Very Happy as juk deze jau senai padares esu Laughing

PranešimasParašytas: 2005 08 12, 12:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Nu blin, mes jam patarimus iš sielos gelmių, o jis klausimą sumaišė... Evil or Very Mad Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 12, 13:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Abacus
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Buna ,tik as nesuprantu ,kaip gali nebuti laiko iki seniu palekti... nu nebet neturint masinos (bet jei bosavyka i masina darosi tai turetu turet) ,gyvenant toli nuo civilizacijos... daugiau nesugalvoju del ko Smile
px ,geriau lekiu i darba pasidairyt kas naujo, nusibodo namie sedet....
PranešimasParašytas: 2005 08 13, 00:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vladas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
as namie darau remontus tai neturiu laiko net is kiemo iseiti Very Happy

PranešimasParašytas: 2005 08 13, 01:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Abacus
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
man tai remontai patinka ,kai plyteles virtuvej klojau tai 2 dienas girtas vaiksciojau : Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 13, 01:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ast
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Abacus rašo:
man tai remontai patinka ,kai plyteles virtuvej klojau tai 2 dienas girtas vaiksciojau : Laughing

Laughing
PranešimasParašytas: 2005 08 16, 19:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Jo, kai nėra su kuo, tai ir su plytelėm galima išgerti... Laughing
Vladai:Tai ar nusipirkai faziką ir kas gavosi?
PranešimasParašytas: 2005 08 16, 21:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vladas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
nu pagaliau fazika nupirkau ir istaciau i suba na gal skmba lyg ir geriau bet kaiptai labai kietai nors gal man taip rodosi Very Happy ir bosas nelabai kokstai kokybiskas Very Happy kazkokstai keistas! Kai uzleidi iki galo tai mano golfiukas net visas drebeti pradeda Very Happy bet jauciu kai baiksiu darbus namie busiu laisvesnis reiks nusipirkti pigia garso korta ir ismaTUOTI garsekalbio parametrus na kol kas gerai bus ir taip bet kaip pradesiu apskaiciavimus turbut vel kreipsuosi i jus Very Happy

PranešimasParašytas: 2005 08 17, 00:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Abacus
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pabandyk faziku ilgius pakeisti. Keistas tai mazdaug kaip? ties vienais dazniais rezonuoja ,ties kitais tyliau buna ? pabandyk i cd isirasyti kazka panasaus i bass testa kai daznis po biski pereina pvz nuo 20 hz iki 200hz,nuimk visus filtrus ir equalaizerius ir paleisk . jei bus tokiu vietu labai guls per ausis ,ar labai zirs ,tai reiskia netiko deze(arba fazikai) (siaip tai ir pagal mane deze tokiam garsiakalbiui turetu buti didesne ,bet ka programa ismete ta ir parasiau).
cia toks primytyvus patikrinimas ,bet bent jau man aiskiau po tokio pasidare ,kodel pas mane lievai grojo muzonas (dezes buvo is lempos sukaltos) Smile
o del garso plokstes tai pieskok kokios senos awe ar dar kokios kazkada buvusios rimtos (geriau kad ji neturetu equalaizeriu) . Pazystamas,dirbandtis su kompais, kazkada padare eksperimenta su ~7 plokstem, matavo visaip oscilografais ,dar ten su kazkuo man nesuprantamu ir padare isvada ,kad tie visi nauji blasteriai (5.1 ,7.1) smarkiai atsiliko nuo senu ploksciu ,siaip dar sake kokia geriausia buvo ,bet pamirsau pavadinima... tik zinau kad ja galima laisvai uz 25 lt paiimti Smile
PranešimasParašytas: 2005 08 17, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Aš jau kažkur rašiau apie šito garsiakalbio įdėjimą į Golfą, nes su ta pačia problema buvau susidūręs.Trumpai: Golfo kubatūra jam per maža,mašinos bagažinės skardos"kietos", dėl to vibruoja visas kėbulas.Bandėm visą bagažinę išklijuoti minkštu audiniu ir dėžę tvirtinti per guminęs įvores.Kažkiek padėjo.Išvada tokia- dar reikia gerai "užsandarinti" bagažinę, teko skaityti kad kažkas pripūtė visus plyšius makroflekso.Tada turėtų baigtis skarbonkės efektas.Va tada, kai suminkštinsi kažkokiu būdu kėbulą, bandyk iš naujo kaip groja ir tada eksperimentuok su faziku.
Ar tik tas keistumas su visom mano išvardintom problemom nesusijęs?Aš pastebėjau, kad nuo didesnio galingumo klausantis iš lauko, vibruoja net dugnas po bagažine ir garsas nuo to viduje ne koks.Dar vibracija persiduoda iki pat vairuotojo sėdynės ir visai ne kas klausanti priekyje sėdinčiam.(gal panom tai ir turėtų savotiškai patikti Question Laughing )
Aš taip pat priėjau išvadą, kad per maža dėžė, nors ne aš pats buvau skaičiavęs, o sūnus pasidarė pagal prie garsiakalbio pridėtus paskaičiavimus.Jei darei pagal tokius pat, tai dėžės gylis tikrai per mažas.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps