Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 05, 19:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tiesą sakant, labai ilgą laiką, kol socialiniai tinklai audringai formavosi, o mada ten „išeiti“ užsikrėtė kone visi portalai ir verslai, įtariai stebėjome šį procesą. Tenka pripažinti, kad integruoti ir kitas, išorines soc. tinklų paslaugas, į portalą - naudinga tiek mūsų lankytojams, tiek „Elektronika.lt“ populiarinimui.
Tik dabar pastebėjau šią temą, tad ją prikelsiu. Visai būtų smagu, jei visi forumiečiai susieitų į kokią tai ten grupę snukiaknygėj, būtų galima matyt kaip kolegos atrodo Vis dar graužiuosi, kad nežinojau, jog vyko meetingas Kalvarijoj kažkada, pats esu iš ten, o nežinojau, joptararai
_________________ A trouble is, a lot of people don't use their ears...
toks pats fuflo,kaip ir one.lt, tiktai pasaulinio masto
Kai koks varijotas nužudo ką nors ir pasako, atseit man čia GTA žaidimo įtaka, tai jį ima ir uždraudžia toj šaly, o kai per facebook žmonės apiplėšinėjami ir kitokiom aferom apsukinėjami - uždraust nebereikia.
Tikrai kad pasaulinis one.lt
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.
Tik dabar pastebėjau šią temą, tad ją prikelsiu. Visai būtų smagu, jei visi forumiečiai susieitų į kokią tai ten grupę snukiaknygėj, būtų galima matyt kaip kolegos atrodo Vis dar graužiuosi, kad nežinojau, jog vyko meetingas Kalvarijoj kažkada, pats esu iš ten, o nežinojau, joptararai
Merginu nerasi cia ne su ziburiu Beje, o jei dar snukiaknygeje tai isvis.. Bus dar tu meetu, zinosi viska jei dazniausiau cia lankysies
Leopard rašo:
Kai koks varijotas nužudo ką nors ir pasako, atseit man čia GTA žaidimo įtaka, tai jį ima ir uždraudžia toj šaly, o kai per facebook žmonės apiplėšinėjami ir kitokiom aferom apsukinėjami - uždraust nebereikia.
Tikrai kad pasaulinis one.lt
Na visi sie dalykai slepiasi po socialinio tinklapiu vardu ir ten esanciu nieks neprisiima atsakomybes.