|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 17:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Lietuva pirmauja
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 20:27 |
|
|
|
|
| Edzma rašo: |
Ne, nu tu visai. Kalbi ,kaip koks 20metis.Gyvenimiskos patirties labai truksta. Vien teorija.
Pirma- zmogaus organizmas pradeda eit i minusa (sensta) jau nuo 25 metu amziaus. Taigi nuo sirdies ir kraujotakos ligu mirsta pakankamai jauni zmones. Antra- kodel mirsta milijardieriai, beje nuo tu paciu ligu, jei viskas babkemis pagydoma?
Nepyk, bet, kaip liaudis sako-jaunas, durnas.. |
as kalbu pagal tai ka skaiciaua moksliniusie straisniuose apie atradimus kurie padaryti kazkur po 2000 metu dauguma tu teoriju dar tik hipotesziu stadijoje, kitos jau sekmingai isbandytos ant lasteliu kulturu ir tik labai nedidele dalis igyvendinta ir yra bandymu stadijoje ant zmoniu.
taigi manau tavo zinios bus gana psenusios lyginant su mano. as bent jau zinau molekulinio lygio priezastis del ko kokios ligos kyla.
o jauni zmones nuo sirdies ligu nemirsta. nu jei vienas kitas mire tai menka problema. galim ant blogo maisto nurasyti. kam tai rupi.
svarbu kad butent del tu sirdies ligu mirsta visi, kas nemirsta nuo vezio senatveje. Ir kam pasiseka buti isimtimi galu gale mirsta del mitochondriuju defektu sulauke mazdaug 100-120 metu.
o miliardieriai misrat todel kad durniai jie. jei nori nemirti reikia ne pirkti vaistus o susikurti juos asmeniskai sau. farmacijos firmos nekurs asmeniskai vaistu. tokiem vaistam sukrti reikia visa nuosava farmacijos firma susikurti |
|
Paskutinį kartą redagavo Digix, 2009 12 05, 20:29. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 20:28 |
|
|
|
|
| Contax rašo: |
| Citata: |
| Pavadinciau klaida,o ne durnumu. Absoliuciai visi klystam |
Klįsti gali kiekvienas. Bet klįsti atkakliai, kas dieną, gali tik kvailys. |
Manyciau kad cia jau pasekmes- gi kazkur yra pradzia. Padarei klaida, neatsikvosejai ir, nu jo, pirmyn kvailyn  |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 20:41 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
..
as kalbu pagal tai ka skaiciaua moksliniusie straisniuose |
O tu iseik i gatve, nebijok pabut tarp zmoniu, realybeje. Nueik i kardiologijos skyriu, apsidairyk, kiek jaunu zmoniu trina suoliukus.
Pasikartosiu: praktika ir teorija yra du visiskai skirtingi dalykai. Mesk tuos popierius, eik i gatve. Gerbiu tave uz zinias, bet praktiskai tu nieko negali, ar ne taip? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 21:11 |
|
|
|
|
| Edzma rašo: |
..
as kalbu pagal tai ka skaiciaua moksliniusie straisniuose |
O tu iseik i gatve, nebijok pabut tarp zmoniu, realybeje. Nueik i kardiologijos skyriu, apsidairyk, kiek jaunu zmoniu trina suoliukus.
Pasikartosiu: praktika ir teorija yra du visiskai skirtingi dalykai. Mesk tuos popierius, eik i gatve. Gerbiu tave uz zinias, bet praktiskai tu nieko negali, ar ne taip? |
tesingai siuo atveju praktiskai nieko nagaliu nes neturiu tirk pinigu kad ikurciau savo farmacijos kompanija ir net nedirbu tokio darbo.
bey jei bucisu milairdiesirus kaip bilas geitsas tai tikrai man nebutu del ko jaudintis sveikatos srityje.
ziurejimas i ligonius nepades ju pagydyti, del tu ligoniu trinanciu suoliukus ne tiek ju ir daug imant procentais tiesiog tie patys nuolat ten sedi.
ir deja mano teorines zinios irgi kolkas kaip minejau tik hipoteziu lygyje, kol jos pavirs praktika dar uztruks. bet cia ir esme kad jei tu turi pinigu tu tas zinias gali gretai paversti praktika. Mane tai ir nervoja, kad valdzia skiria milionus gydyti lavonams vietoje to kad galu gale dabaigtu tuos tyrimus ir sunaikintu ligas is esmes. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 22:08 |
|
|
|
|
| BX'as rašo: |
tai ko jos laukia tada? susirandi gatveje betkuri vyra ir pirmyn, atsisakyti neisdrys nei vienas kuris save gerbia
|
Nebūtinai. Aš atsisakyčiau, tikrai. |
idomu kodel? tau nepatinka ar tiesiog baisu del ivairiu ligu? bet jos gretai bus iveiktos.
nu aisku yra priezastis kad tave gali apvogti ar isvis nunuodyti.
|
Turiu merginą, kurią myliu, kuriai esu ištikimas. Ir tikrai nelėksiu pi*tis su bet kokia merga iš gatvės. |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 22:20 |
|
|
|
|
| vyrams jug nesvarbu su kuo. |
Na aš tada didelė išimtis man svarbu.
Bet ta idėja su prostitutėm patiko, realiai taip ir yra gyvenime... |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 22:39 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
| vyrams jug nesvarbu su kuo. |
Na aš tada didelė išimtis man svarbu.
|
Aš ir išimtis  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 05, 22:54 |
|
|
|
|
| BX'as rašo: |
Turiu merginą, kurią myliu, kuriai esu ištikimas. Ir tikrai nelėksiu pi*tis su bet kokia merga iš gatvės. |
nu tai nereikia buti neištikimam galite visi trys pasilinksminti
beje pagrindinis klausimas yra kodel tu manai kad pasidulkinimas su nepazistama moretim ar vyru isvis yra nesitikimybe. Jug jei tu suvalgai porcija ledu del to problemu niekas nekelia?
cia tik poziureio klausimas. jei tavo mergina pavydi tai vienas dalykas bet man tai visai nieko nereisktu jei mano zmona net dirbtu prostiute.
beje jei tu gyvensi su viena zmona tai po kakur 5 metu jinai tau mirtinai ikyres ir tu jai taip pat taigi ivyks skyrybos. jei tu su savo mergina po 5-10 mtu netapsite priesais tai bus didele isimtis
zmones pagal savo evoliucija yra pritaikyti komunizmui: gyvenimui dideleje seimoje kur jauni vyrai is moterys gimdo vaikus ir dirba, o senukai tuos vaikus augina nes jie jug dirbti jau nesugeba. butent todel zmoniu amzius yra toks didelis. nes seneliai reikalingi kad pasirupintu vaikais.
dabar deja ta tarka zlugo ir pavirto nesamone, dabar jauni zmones kurie galetu pagimdyti sveikus vaikus laukia nenori karjeros sugriausti. paskui skundziasi nevaisingumu, o ju tevai mirsta is nuobodulio neturedami ka veikti visiskai vienisi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 06, 03:51 |
|
|
|
|
pisejai jus pisejai
BX'as jei tu istikimas merginai, cia tik "svarbi" vertybe tik galbut tau paciam. tavo merginai istikimybe gal visai net nesvarbu. susirask drauga, duok jam 1000lt ir patikrink savo drauge, tada galesi jau kazka sprest . ir sita "vertybe", kuri yra jokia vertybe, tau primete visuomene. nes palaidas pisimasis platina ligas, kas nenaudinga visuomenei. is to ir issivyste "vertybe". dabar ligos pagydomos, taigi galima sitom "vertybems" sumazint reikalavimus  |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 06, 11:24 |
|
|
|
|
| Taip, BX'as, gyvenimas yra žiaurus. Ir netgi labai žiaurus. Čia panašiai kaip gyvulių tarpe reikia užsiimti savo vietą po saule. Jeigu staiga dingtų visi įstatymai, niekas žmonių nebereguliuotų - pasidarytume žiauresni už laukinius žvėris. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 06, 11:55 |
|
|
|
|
Na, atsakymai šokiruoja mane ;D Griaunat mano nuostatas senas  |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 06, 12:00 |
|
|
|
|
leoprad teisus žmogu sutvertas tik vadinamajam blogiui jis nieko žemei nedavė, neduoda ir neduos gero vien tik naikinimas...
BX'as čia tavo vertybės negriaunamos o sako realybė... Kaip sakant po vestuvių keletas metų būna gerai vėliau tavo gražuolė pavirsta ragana o po kurio laiko sena tarka su trim vaikais ir niekur nebegali išlėkti net į žvejybą...
Na realiai kitos bobos baisios ar šiaip nepatinka, bet kaip sakomą maišiuką ant galvos ir ok.  |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 06, 12:00 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| Taip, BX'as, gyvenimas yra žiaurus. Ir netgi labai žiaurus. Čia panašiai kaip gyvulių tarpe reikia užsiimti savo vietą po saule. Jeigu staiga dingtų visi įstatymai, niekas žmonių nebereguliuotų - pasidarytume žiauresni už laukinius žvėris. |
Gryna tiesa  |
|
|
|
|
|
 |
Lietuva pirmauja |
Parašytas: 2009 12 06, 12:02 |
|
|
|