|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 17:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » S90 prijungimas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
 |
 |
S90 prijungimas? |
Parašytas: 2009 12 02, 14:51 |
|
|
|
|
Neužmirškim temos autoriaus temos klausimo. Apie visokias subtilybes , plonybes ir niuansus galima išsiplėsti ir diskutuoti be galo. Faktas: turime BRIG ir S-90, tai aš tame lygmenyje ir stengiuosi palaikyti autoriaus temą. Tai gera sistema ar ne - nekalbama, nuo kažko visada pradedama. O ir žymiai "krutesnę" aparatūra galima taip nevykusiai sujungti, kad nebus išnaudotos aparatūros galimybės . Jeigu komponentai ne aukščiausio lygio tai nereiškia kad viską kažkokio netikusio laido pagalba suvaryti galutinai. 1,5mm, ar 2,5mm skersmens laidas kainos atžvilgiu ne ką skirsis (kalbu apie paprastus kolonėlių pajungimo laidus). Jeigu namuose guli "buchta" lankstaus 2x1,5 ar 2x2,5 "lietkabelio" irgi galima sėkmingai panaudoti. Čia gal tik estetikos klausimas, o iš fizikinės pusės tai OK. Monolitas man asmeniškai nepatiktų dėl savo kietumo ir galimybės greitai nusilankstyti (nulūžti). Svarbu, kad visokie bandymai neprivestų prie stiprintuvo išėjimo užtrumpinimo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
S90 prijungimas? |
Parašytas: 2009 12 02, 15:14 |
|
|
|
|
Na tokiu atveju nėra net ko diskutuoti. Pilna tiek šiame forume tiek visame internete temų apie laidus ir jų įtaką. Sekmės beskaitant  |
|
|
|
|
|
 |
S90 prijungimas? |
Parašytas: 2009 12 02, 21:23 |
|
|
|
|
| Babajuss, nepyk, pažiūrėk žmogus pora dienų prisijungęs, tikisi gal ko nors naudingo sužinoti ar išsiaiškinti, tai ir norisi kažką paprasčiausiai patarti. Be abejo, netingint paskaitinėti vien tik šiame forume galima rasti daugelį atsakymų ir nekuriant naujų temų. O diskutuot tai naudinga visapusiškai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
S90 prijungimas? |
Parašytas: 2009 12 02, 21:44 |
|
|
|
|
taip, bet žinai kaip sako daugelis pedagogų: kai pradedi duoti išvien tik "sukramtytą maistą", žmogus atpranta analizuoti gilintis, sustoja mąstyti, padaroma meškos paslauga.
Būtų smagu pradžiai duoti keleta gerų straipsnių pasiskaityti. Tegul analizuoja. Tik gaila, kad mažai literatūros lietuviu kalba (ne vien šia tema šneku). Dauguma jaunimo nesupranta rusiškai, o angliškai dar nepakankamai išlavintas žodynas ar bent tech. terminai.
O diskusijos tikrai labai naudingas dalykas, bet kaip sakoma reikia 8 valandas ruoštis, kad valanda kalbėti. Apie diskusijas: pasiruošimo reikia dar didesnio.
Nepykit, tai tik mano asmeninė nuomonė. |
|
|
|
|
|
 |
 |
S90 prijungimas? |
Parašytas: 2009 12 02, 23:06 |
|
|
|
|
Visiem dekui aisku uz nuomones. as tikrai nedaug nusimanau ir man tikrai i nauda.tesiog jus ir patys diskutuojat ir jum tai idomu ir gal naudinga.o as seip susidariau nuomone ,jog man nera taip svarbu labai tas laido skermens plotas ,ar 1.5 ar 2.0... nes vistiek kambarely to nepajusiu.beto technika tai neprofesionali,o jau pagyvenusi ir man uzteks to laido ir tiek,nieko as ten neprarasiu.ir nematuosiu specialia aparatura ant kiek nukentejo mano garso kokybe. tiesiog norejau jau prasiilgint laidus,naujais pakeisdamas ir nusprendziau suzinot kaip geriau butu,aisku ce as MEGEJISKAI viska darau,todel ir nereik profesionaliu laidu ,kistuku,antgaliu man.pagrinde tik del laido KVADRATO_-skersmens buvo kalusimas,nes parduotuvese ir sako jog storesnis geresnis...tai ir suzinot norejau koks gi man reikalingas...  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |