|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 31, 21:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autodiagnostika » OP-COM darbas su Can-u
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
OP-COM darbas su Can-u |
Parašytas: 2009 11 29, 12:46 |
|
|
|
|
| Beda tokia kad nenori dirbt su Can-u, su senesniais auto-be bedu. pas mane adapteris V01.39 softa bandziau 090714 ir rusiska 080114, efektas tas pats. gal kas ka patartu. |
|
|
|
|
|
 |
OP-COM darbas su Can-u |
Parašytas: 2009 12 08, 12:29 |
|
|
|
|
| jai laustas op comas tai kogero niekas nepades as dirbu su 1.33 versija veikia kuo puikiausiai su can |
|
|
|
|
|
 |
OP-COM darbas su Can-u |
Parašytas: 2009 12 08, 13:44 |
|
|
|
|
| nekurent naujos temos turiu klausima pas mane OP-COM firmware versija 1.20 is kur galima parsisiusti firmware neujesni packa is anksto dekingas. |
|
|
|
|
|
 |
OP-COM darbas su Can-u |
Parašytas: 2009 12 11, 11:43 |
|
|
|
|
| edma1973 rašo: |
| jai laustas op comas tai kogero niekas nepades as dirbu su 1.33 versija veikia kuo puikiausiai su can |
O koks pas tave lustas? |
|
|
|
|
|
 |
OP-COM darbas su Can-u |
Parašytas: 2009 12 12, 14:20 |
|
|
|
|
| Siaip tai kitaiskas tas daigtas, bet kad kam nedirbtu nieks dar nesiskunde, girdejau kad pati naujausia programos versija kazkaip kreivai nulauzta, del to ir nesistengiau parsisiust naujausios. Ir reikejo man jos pagrinde SAAB diagnostikai, bet noretus kad normaliai eitu. |
|
|
|
|
|
 |
OP-COM darbas su Can-u |
Parašytas: 2009 12 22, 19:47 |
|
|
|
|
| nu taip,bet jau kad turiu kitaiska, tai kas daryt? be to kaina...ciupinejau vakar saab 93 2003m viskas kaip ir puikiai. atleiskit bet sunku kaimely investuot kupety pinigu kai tu naujesniu auto beveik ant visu savo pirstu gali suskaiciuot...be to kas turi naujesni auto jiems cia tipo ne lygis-centras yr dievas...nors man kaimieciui teko matyt ka tie centrai "sugeba" |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |