Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 03:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Bliamba galeciau tau pagelbeti....
Tik va nzn kada varysiu i turgu..
Rek tevui sakyt kad varytu i turgu kokia masina parduoti tai tuo paciu prisitrinciau... Seip As is SEDOS zinaj toki miesteli ?
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko...
Rek tevui sakyt kad varytu i turgu kokia masina parduoti tai tuo paciu prisitrinciau... Seip As is SEDOS zinaj toki miesteli ?
zinau, atrodo kazkurtais prie mazeikiu randas , as tau mestelsiu i privata savo mobilu jai varysi parasyk, ok. Beje gal tetukas koki nebrangu dyzeli turi?
Taip lengviau zmogui susigaudyt WA
Parasysiu Seda ir is kur jis zinos kuriam gale Lietuvos esu WA!!!
O db Mazeikia taj zino kur kokiam gale Randasi WA Taip WA
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko...
nori dyzeliuka?
Parduoda IVECO autobusiuka, prailgintas nzn tiksliai kelintu metu 1994 ar 1995?
man ne autobuso reikia, o lengvosios, bet visvien dekui uz pasiulyma , anksciau ieskojau kokios pigesnes, bet kadangi po keliu men. planuojamas pinigines pastorejimas, tai ziuresiu rimtesnio aparato, gal kokio merso
o gal verta pirkt geriau nors pati namu kin sistemos bloka, jis paie 300lt kainuoja pardafkei, kiek ziuriu pas mane taj normaliai klykia jis, ir subui isejimas viskas, ko reikia geraj sistemai, na nebent jei nori daryt kaip as savo kambaryje
ka padarysi IrDa, kad mes is to paties kiemo, bet net nezinai kelintu metu IVECO,
IVECO Daily 30-8 Mikroautobusas 3,5t su kroviniu, paukstintas,
6 metru ilgio
2,5L dizelis Juodas, 1995m - 8000lt
atsiprasau, ne i tema parasiau
nori dyzeliuka?
man ne autobuso reikia, o lengvosios, bet visvien dekui uz pasiulyma , anksciau ieskojau kokios pigesnes, bet kadangi po keliu men. planuojamas pinigines pastorejimas, tai ziuresiu rimtesnio aparato, gal kokio merso
man taj geriausia masina minivenas, daug hebros telpa ir aparaturos tik tiek kad daug valgo manasis 18l duju isgeria
nori dyzeliuka?
man taj geriausia masina minivenas, daug hebros telpa ir aparaturos tik tiek kad daug valgo manasis 18l duju isgeria
o koki pats turi minivena?, as daba vaziuoju apziuret crysler vojager jai patiks pasiimsiu , beje gal tu zinai kokiu nors parduodamu auto