|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 20, 17:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Padekite reikia profesionalaus media player'io
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Padekite reikia profesionalaus media player'io |
Parašytas: 2009 10 14, 10:26 |
|
|
|
|
Sveiki,
Esu vienos imones adminas ir susiduriau su tokia beda.
Transliuojame reklama per savo monitorius pramogu zonose. Tam reikalui naudojome kompiuteri (x86) kuriame windows'ai xp, plejeris zoom player (naujausia versija). jis kaip ir tiktu jei kaikuriu klipu nerodytu spalvotais kvadratais. isbandziau ivairius kodekus ir ju derinius (ir be ju).
Plejeriui reikalavimas butu pagrindinis, tai kad savarankiskai pasiimtu naujai ikeltus klipus is direktorijos.
tai gal kas zinote kur kas naudoja kokius plejerius ir ant kokiu sistemu ()reklamu stenduose, parduotuvese).
gal cia windowsai visai netinka tokiam reikalui. Na padekit man jei ka zinot, netilekit  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau paraše. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 10 14, 14:34 |
|
|
|
|
pabandyk gan zinoma ir paprasta VLC playeri.manau turetu tikti.jis rodo daugelio formato video ir be iskraipymu.tik kartais ant kai kuriu pc pasitako bedos su garsu,taciau tai pasitaiko tik tada jei playeris buna irasomas pirma karta ir su klaida.kiek man teko susidurti tai sita nesamone issitaiso plyeri uzpdatinus.
zinoma cia mano asmenine nuomone.gal kas geriau ka patars,bet manau galima viska isbandyti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 10 14, 16:26 |
|
|
|
|
Vlc jau isbandziau. nuluzta po paros darbo, gal ilgiau tempia. rodo gal ir gerai bent dar reikia kad rodytu bet savaite neperkrovus. as galvoju kad gal cia ant unix'o reik pereit ar mac'o.
tai kas dar turit ideju?? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 10 15, 07:32 |
|
|
|
|
isbandyk GOM player http://www.gomlab.com/eng/ tikrai geras playeris, paleidi viena faila, kai baigia rodo sekanti tame kataloge ir tt. bent jau senesnes versijos taip elgdavosi. Beja nekenciu reklamos ypac tu kur vazineja mieste ir rekauja nesamones dideliu garsu su visokiais aidais. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 10 16, 17:23 |
|
|
|
|
mes tik tyliai rodome pastato viduje . Butu visai nieko tas plejeris jei su kodekais butu viskas gerai. ant kai kuriu formatu ismeta kad truksta kodeku ir leidzia juos passisiust. idiegus juos tas pats ir pasaka be galo.
Na o idomu ka naudoja lauko dideliu reklamu adminai?
manau visu pirma jie konvertuojas i kazkoki tai formata visa medzega kad nebutu problemu.... As noreciau kad nereiktu konvertuot (ko nedarem iki siol), nes klipu nemazai ir jie keicias gan daznai.
tai gal kas ka zinot kaip ten viskas vyksta ir su kokia gelezim bei softu?
Is anksto dekui  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |