|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 28, 22:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Autodiagnostika » Reikia pagalbos del VAG-K+CAN
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Reikia pagalbos del VAG-K+CAN |
Parašytas: 2009 06 28, 21:05 |
|
|
|
Sveiki, nusipirkau ebay is china laida VAG-K+CAN, bet kaskaip nesigauna man ji pajunkti. auto audi s4 2004 metu, diskelyje buvo draiveriai, bet win xp ir tajp ji pagauna ir be disko draiveriu. padarau com5 porta visa kaip nurodyta manual faila. bet kaj bandau paleisti K+CAN commander 1.4 ful, jis man nestartuoja aplamaj, siunciausi versija ir is kashkurio forumo temu nuorodos nestartuoja vistiek, ant kokiu WIN
tas commanderis turi veikti???
labai aciu uz betkokia informacija. |
|
|
|
|
|
|
Re: Reikia pagalbos del VAG-K+CAN |
Parašytas: 2009 06 29, 17:08 |
|
|
|
Rokis_uk rašo: |
Sveiki, nusipirkau ebay is china laida VAG-K+CAN, bet kaskaip nesigauna man ji pajunkti. auto audi s4 2004 metu, diskelyje buvo draiveriai, bet win xp ir tajp ji pagauna ir be disko draiveriu. padarau com5 porta visa kaip nurodyta manual faila. bet kaj bandau paleisti K+CAN commander 1.4 ful, jis man nestartuoja aplamaj, siunciausi versija ir is kashkurio forumo temu nuorodos nestartuoja vistiek, ant kokiu WIN
tas commanderis turi veikti???
labai aciu uz betkokia informacija. |
Veikti turi ant xp . O draiveri reikia butent jo .. windowsinis netinka. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 08, 21:42 |
|
|
|
man ta pati problema,nieko kito cia neisgirdau kaip pirkti kita,tik kokia garantija kad tas veiks?orginalo tikrai nypirksiu ir jis man nereikalingas,man praktiskai reikia savo reikmem |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 09, 05:47 |
|
|
|
Isjunk antivirusine programa . Pas mane pamato kaip virusa ir sunaikina
Tai , kai commander-is reikalingas is naujo instaliuoju , bet pries tai isjungdamas Panda |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 09, 22:09 |
|
|
|
STASYS rašo: |
Tai , kai commander-is reikalingas is naujo instaliuoju , bet pries tai isjungdamas Panda |
tai kad bandziau su keliais,net su vienu perinstaliuotu be antivirusines,ir portus priskyriau,bet nieko nemato,arba as nemoku ja naudotis.taigi ten pasirenki kka reik,open chanel ir bandau,tai net ridos nenuskaito ir nesimato kad ten ka darytu |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 10, 08:05 |
|
|
|
rimvis rašo: |
STASYS rašo: |
tai kad bandziau su keliais,net su vienu perinstaliuotu be antivirusines,ir portus priskyriau,bet nieko nemato,arba as nemoku ja naudotis.taigi ten pasirenki kka reik,open chanel ir bandau,tai net ridos nenuskaito ir nesimato kad ten ka darytu |
Per open chanel man ir ten nieko gero neatidaro senesnem masinom tik 5 golfui atidare per can o siaip virsui yra instruments ten galima atminti nuskaityt, dar ir kaikuriu varikliu atminti skaito |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 07 10, 09:33 |
|
|
|
Ir man open channel per kli beveik niekada ir nepasijungdavo. Bet per tuos special mytukus veikdavo skydelis artai immo. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 10 14, 13:32 |
|
|
|
ACC rašo: |
Ir man open channel per kli beveik niekada ir nepasijungdavo. Bet per tuos special mytukus veikdavo skydelis artai immo. |
va cia galima isigyti diagnostikai skirtu laidu KKL ir CAN : www.vagcomas.gan.lt
viska galima isbandyti ir isitikinti kad veikia vietoje. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 24, 07:45 |
|
|
|
nei spameris nei ka, tiesiog siulau zmonem pirkti tai kas veikia ir galimybe patikrinti vietoje, i ne tai kad parsisiunciate ir jums neveikia jau 100 kartu sakiau, kad skupas umoka du kartus
taigi jei ko reikia www.vagcom.gan.lt |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 24, 22:41 |
|
|
|
@VAGCOM
audiklube tvirtinai kad tavo kabeliai ne is kinijos ir kad hardware kitokia nei apie kokia as ten kalbejau tai teko paciupineti tavo laida, deja hardware ta pati ) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 08 24, 23:30 |
|
|
|
VAGCOM rašo: |
nei spameris nei ka, tiesiog siulau zmonem pirkti tai kas veikia ir galimybe patikrinti vietoje, i ne tai kad parsisiunciate ir jums neveikia jau 100 kartu sakiau, kad skupas umoka du kartus
taigi jei ko reikia www.vagcom.gan.lt |
Zinai, jau geriau parsisiusti is kitaicu, bet sumoketi dvigubai pigiau.
Yra neseniai pirktas is taves VAG908, programa nesileidzia. Paskambinus tu aiskini, kad cia kompo bedos, ir viskas. Nesvarbu,kad bandyta dar trijuose svariuose kompuose.
O forume neseniai pavyko issiaiskinti, kad kai uzlinksta laidas, programa ir nesileidzia... Taip kad gal geriau nerasyk, kad suteiki garantija... |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|