|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 10:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Hiraga Monster 8W
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 06:41 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
| o bet galima iš tų 300000 sutaupyti 290000, pastačius stabilizatorių. Gerokai pigiau gaunasi. |
RIFA labai geri kondai. 47 000 mkF atitinka, sakysim ELNA 100 000, gal kiek mažiau. 20W "AB" , "B" režimu dirbančiam stiprui (realių w) pilnai pakanka vieno 47 000 RIFA vienam kanalo pečiui.
Ir JOKS STABILIZATORIUS pagal grojimą to neatstos. |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 07:11 |
|
|
|
|
| "Ir JOKS STABILIZATORIUS pagal grojimą to neatstos." Pasakymas iš lubų, ignoruojant akivaizdžius faktus. Kad ir tą patį Čiufolį. |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 08:23 |
|
|
|
|
| saulius.g rašo: |
| "Ir JOKS STABILIZATORIUS pagal grojimą to neatstos." Pasakymas iš lubų, ignoruojant akivaizdžius faktus. Kad ir tą patį Čiufolį. |
Būtent. Eksperimentai su Ciuffoliu, maitinamu per elektroninį filtrą 24V ir iš akumuliatorių 24V neparodė jokio skirtumo. |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 09:48 |
|
|
|
|
Akumuliatorius dar blogiaui! Ir ciupoliai man ne rodiklis. Žinau aš tuos DIY-us, komercinis garsas, koks ir 99% bet kur kitur ir forumuose, taip pat. Daro viską "lygiai" ir "tiksliai", prarasdami BET KOKĮ muzikalumą, kai patys rašo, jog ausis pats "kreiviausias" "trakto elementas"  |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 10:00 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
Akumuliatorius dar blogiaui! Ir ciupoliai man ne rodiklis. Žinau aš tuos DIY-us, komercinis garsas, koks ir 99% bet kur kitur ir forumuose, taip pat. Daro viską "lygiai" ir "tiksliai", prarasdami BET KOKĮ muzikalumą, kai patys rašo, jog ausis pats "kreiviausias" "trakto elementas"  |
Aha. |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 10:13 |
|
|
|
|
| Tai kad ten ne stabilizatoriai, o filtrai, vėl vietoj stabilitronų varžos stovi. |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 17:52 |
|
|
|
|
Tada paaiškinkit man tokį niuansą.
Tikrai nepamenu kokiam CD grotuve, neperdėtai "krūtam", velniškai brangiam (tas neesmė), vienetinis, tai tikrai modelis (ne po vieną tokių pagamina, gal šimtą, gal du, bet ne mąsiškai), mačiau analoginės dalies (ir keitiklio taip pat) maitinimą... visai nestabilizuotą!!! Trafai ten gal 10x galingesni, nei reikėtų, diodai, visa kita su, tarytum "atsarga". Kondai jau gal faradais skaičiujami, maitinimas, beje, atskiras blokas, transportas irgi atskiras. Tiltelių, diodinių, nėra, tik po du diodus kintamai ir vienpoliai maitinimai (filtrams, buferiams...).
P.s. ne į temą. Tokių grotuvų tiuningo, schemų, aprašymų, mažai forumuose būna. Gal chebrai fantazija atšoksta, "TAI" pamačius?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 14, 19:17 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
Tada paaiškinkit man tokį niuansą.
Tikrai nepamenu kokiam CD grotuve, neperdėtai "krūtam", velniškai brangiam (tas neesmė), vienetinis, tai tikrai modelis (ne po vieną tokių pagamina, gal šimtą, gal du, bet ne mąsiškai), mačiau analoginės dalies (ir keitiklio taip pat) maitinimą... visai nestabilizuotą!!! Trafai ten gal 10x galingesni, nei reikėtų, diodai, visa kita su, tarytum "atsarga". Kondai jau gal faradais skaičiujami, maitinimas, beje, atskiras blokas, transportas irgi atskiras. Tiltelių, diodinių, nėra, tik po du diodus kintamai ir vienpoliai maitinimai (filtrams, buferiams...).
P.s. ne į temą. Tokių grotuvų tiuningo, schemų, aprašymų, mažai forumuose būna. Gal chebrai fantazija atšoksta, "TAI" pamačius?  |
Visiška nesamonė.junk baterijas ir nereikės faradų,daug paprasčiau,tik - dar klausimas ar verta,ar girdėsi skirtumą.O dar cd grotuve juokingai skamba.Būčiau dėkingas už bent modelį ar kokia nuorodą apie šį grotuvą ar panašius be stabilizuoto maitinimo,galbūt tai praleides esu...Tada mano kaltė |
|
|
|
|
|
 |
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 15, 05:58 |
|
|
|
|
| Tada dar interneto neturėjau. O ir plačiai paplitęs nebuvo. Tai buvo knyga. Žurnalo tipo, kažkokia, minkštu viršeliu, rusiška. |
|
|
|
|
|
 |
Hiraga Monster 8W |
Parašytas: 2009 10 15, 07:21 |
|
|
|
|