Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 04, 00:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
O kaip su takeliu varza ? Siaip geras budas padengti plata iskart. Cia elektrolize kiek suprantu.
Elektroliziau elektroliziau... Ten dugne išsilydo cina vanduo ti ktam kad paskirstytu vienodai T ir kad dailiau gautųsi ir apsaugotu nuo ore esančio O2 citrinos rūgštis kaip fliusas.... Tai va procedūra tokai dugne išsilydo lydmetalis ir jis dėl paviršiaus įtmepimo prilimpa rpei PCB tada PCB jis apverčia antraip ir nuvalo likusią cina ir tada gaunasi idealus padengimas...
Varža aišku didesnė nei Cu, tai pagal mane didesniem dažniam geriau lituoti tik ten kur reikia o likusi varį nulakuoti.
Tai va procedūra tokai dugne išsilydo lydmetalis ir jis dėl paviršiaus įtmepimo prilimpa rpei PCB tada PCB jis apverčia antraip ir nuvalo likusią cina ir tada gaunasi idealus padengimas...
Krc ten kur sedziu tai nera garso, jei ka ten snekejo.... Aj be to per kreiva lcd lievai matesi. Kaip suprantu ten lydmetalis nenusivalo, o tiesiog kaip sake digix, kad is pradziu panaikinamas oksido sluoksnis o poto tuo paciu islydzius zematemperaturi lydmetali pasidengia nedideliu roze sluoksniu. Vnz su elektrolize biski susimaisiau
Man ir garso nereik nes rusiškai aš nė bumbum... Kreivas LCD rūgštis nuėda nešvarumus kaip fliusas rūgštinis, pasidengia ne lygiai o vienoj vietoj storiau kitoj ploniua nes jis tarsi įmeta visą PCB į skystą ciną tada jis apverčia PCB vaneny ir nuvalo pertekliu cinos, lieka tik tiek kiek laiko paviršiaus įtempimo jogės, todėl ir gaunasi idealus padengimas. (visur vienodo storio sluoksnis).