|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 11, 01:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Korpusai » Ar aušinimo radiatoriai Lietuvoje deficitas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Ar aušinimo radiatoriai Lietuvoje deficitas? |
Lengvai gaunu reikiamų radiatorių. |
|
23% |
[ 16 ] |
Sunku gauti reikiamų radiatorių. |
|
16% |
[ 11 ] |
Lengvai gaunu reikiamų radiatorių, bet norėčiau, kad būtų didesnis pasirinkimas. |
|
16% |
[ 11 ] |
Sunku gauti reikiamų radiatorių, ir norėčiau , kad būtų didesnis pasirinkimas. |
|
44% |
[ 30 ] |
|
Iš viso balsų : 68 |
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 10:18 |
|
|
|
Ar verta importuoti aušinimo radiatorius į Lietuvą? Ar paklausa nebūtų didelė? Ne toks ir didelis tas elektronikų skaičius. Ką manot apie radiatorių kainas elektronikos prekių parduotuvėse?
|
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 16:07 |
|
|
|
Kaimynės "Kinijos" neplenksiu Atitinkamai ir aprašymo jokio prie prekės.
Kokybiškos prekės ir kaina turi būti "kokybiška". |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 16:46 |
|
|
|
Na, ant pirštų paskaičiavus, matome kad normalesnio radiatoriaus 1 cm kainuoja apie 1 Lt. Taigi, ventiliatoriukai geriau ir vietos, ir kainos požiūriu. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 16:51 |
|
|
|
Contax rašo: |
Na, ant pirštų paskaičiavus, matome kad normalesnio radiatoriaus 1 cm kainuoja apie 1 Lt. Taigi, ventiliatoriukai geriau ir vietos, ir kainos požiūriu. |
Birbalai patinka iš po stiprintuvo kapoto? Man tai ne. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 18:07 |
|
|
|
Šeštadienis rašo: |
Contax rašo: |
Birbalai patinka iš po stiprintuvo kapoto? Man tai ne. |
Nematau skirtumo, jei jų nesigirdi. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 19:29 |
|
|
|
Na kadangi kompiuteriai sensta ir vis žmonės juos meta laukan tai man radiatoriai nėra deficitas.
edit: Neseniai į rankas pakliuvo japoniškas sony crt monitorius tai net nustebau radęs nemažai radiatorių, panašių į pirmo posto nuotrauką. Kiek esu ardęs korėjietišku crt monitorių tai ten tik skardelė prisukta. |
|
Paskutinį kartą redagavo xxvytas, 2009 09 12, 20:37. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 12, 20:19 |
|
|
|
xxvytas rašo: |
Na kadangi kompiuteriai sensta ir vis žmonės juos meta laukan tai man radiatoriai nėra deficitas. |
Iš kompiuterių ir aš turiu prilupęs, bet jeigu rasti du vienodus - sunku, arba jei reikia kokio rimtesnio - tuomet kompiuteriai ne išeitis.
Tuos lenkiškus tai Lietuvoj pardavinėja. Turiu porą net iš to sąrašo. Esu,bent jau buvau perkantis parduotuvėj. Dabar stengiuosi stiprintuvus išrakinėt. Aparat radiatorių dar ir šiaip krūvą dalių išsiimt galima. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 26, 16:21 |
|
|
|
Radiatoriai parduotuvėse, konkrečiai mano atveju RCL'e, kainuoja labai nepigiai, bet kai reikia tiksliai tokio, koks toje parduotuvėje yra ir prarandi viltį rasti kur nors pigiau, sukandęs dantis imi iš piniginės 30Lt ir perki. Iš kompiuterių tinkami nebent procų aušintuvai, kur ten monitoriuose radiatoriai - man neaišku. |
|
_________________ Džiaugiuosi tuo, ką turiu! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 26, 17:10 |
|
|
|
xumot rašo: |
Radiatoriai parduotuvėse, konkrečiai mano atveju RCL'e, kainuoja labai nepigiai, bet kai reikia tiksliai tokio, koks toje parduotuvėje yra ir prarandi viltį rasti kur nors pigiau, sukandęs dantis imi iš piniginės 30Lt ir perki. Iš kompiuterių tinkami nebent procų aušintuvai, kur ten monitoriuose radiatoriai - man neaišku. |
Nesmagumas su rcl tipo radiatoriais tame, kad pats didžiausias 190x100x55 Ciuffolį su 8W galia aušina žymiai blogiau, nei nedidukas CPU aušintuvas su negirdimu propeleriu. Ir kainuoja pasyvus dvigubai brangiau, ir vietos užima nepalyginti daugiau. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 09 26, 17:22 |
|
|
|
vinor rašo: |
jokiu problemu su A klase stiprintuvu - 4 numerio trifazis ventiliatorius ausina kaip reikiant |
Žinoma! Problema kitame, ankerius reikia statyt |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2009 11 15, 18:08 |
|
|
|
Manau reikėtų sukurpti svarbią temą skelbimų skilty kur pardavėjai tik radiatorius pardavinėtų, nuotraukos, telefonų numeriai. Man tikrai tokia tema labai praverstų, nors ir žinau kur aliumo prisirankiot.
Arnas11,o tu imk ir parduok visus. Už mažiukus iš kompiuterio deja,nedaug gausi. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors