|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 11, 01:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Su kuo nukarpot platose detalių kojas po litavimo?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Su kuo nukarpot platose detalių kojas po litavimo? |
Parašytas: 2009 09 08, 22:53 |
|
|
|
Rimtesnes kainuos virs 50
Nusipirk paprastas dvejas-vienas mazas,kitas didesnes,tilpsi i 15...20 Lt,su vienom neapsieisi,buna reika smulkia detaliuke nukirpt,o buna-kazka tokio stambesnio
Nuoroda savo patrumpink,dabar i du monitorius netelpa  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 08, 23:49 |
|
|
|
Irgi su panašiom karpau. Stengiuosi kad nereikėtų karpyt įlitavus. Prieš tai nukarpau kas įmanoma. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 09, 09:47 |
|
|
|
Dėl linko sorri bet va nemoku sumažinti beje paspauskit kad padidintu foto gerą dalyką pamatysit.
Na man neriek ten kokių laba irimtu bet turiu omenį, kad neatšiptu kerpamoji vieta... Didesnisu objektus su paprastom replėm nukarpau.
O šitais dėl ko prieš lituojant karpot? Man tai aptogia uskaišioju sulituoju ir patrumpinu kiek reikia.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 09 09, 10:10 |
|
|
|
Nepatogu lituoti, kai kojelės išlenda daug, lituokliu sunkiau prieit. O kai jau nukarpyta, kojelės išlenda tik vos vos, tai tik pridėjai lituoklį ir kojelė apsitraukia lydmetaliu. Niekas iš šonų nemaišo, ir ant kitų takelių "nepapuoli". Visuomet naudoju gan gan didelį lituoklį, tad ilgai kaitint kojų ir platos negaliu, nes nušokinės takeliai.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 09 09, 13:33 |
|
|
|
Aš kišu nekrapytas susikišu mikres kad nepaklysčiau lituodamas kitas dalis tolia uviskas iš eilės ir kai jau per daug kojų išlindusiu nukarpau ir toliau tesiu darbą, mikres įlituoju paskutines...
Taiva nusipirkau paprastus kandukus 9,50 Lt iš evitos (tikriausiai pigiausias variantas) bet man visai nieko kerpa viska. Dar buvau nužiūrėjęs kanduką su laido nuživienimu sykiu 16lt bet kažko nesupratau kaip naudotis nužievinimu ir šiaip su peiliu viską apsitvarkau nelituoju begalybės tų laidų kad riektu dar žievinti specialiu prietaisu... |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |