|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 06, 23:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » BOSCHMANN ir GRADIANT
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 20:55 |
|
|
|
nematau pirmojo garsiakalbio atkuriamu dazniu ir galingumo tai nlb pakomentuoti galiu. ir as gi nzn koks ten pas tave pritvirtinimas fotke bent parodyk |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 20:57 |
|
|
|
vincentas rašo: |
nematau pirmojo garsiakalbio atkuriamu dazniu ir galingumo tai nlb pakomentuoti galiu. ir as gi nzn koks ten pas tave pritvirtinimas fotke bent parodyk |
Parametrus idėjau apačioi , o tvirtinimas jug rašiau kad jo net neturi rcl tai iš kur jis pas mane bus ? Todėl ir klausiu kaip juos pritvirtinus , ar geriau imt viena elipse. |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 21:05 |
|
|
|
del tvirtinimo sugalvosi. o del garsiakalbiu elipse daugiau bet su viena ja ka tu veiksi. jei perki pirk dvi. o tie maziai prastas atkurimas ir perpus silpnesni uz elipse |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 21:17 |
|
|
|
del tvirtinimo sugalvosi. o del garsiakalbiu elipse daugiau bet su viena ja ka tu veiksi. jei perki pirk dvi. o tie maziai prastas atkurimas ir perpus silpnesni uz elipse |
Na ten ir taip komplektas tai nori nenori pirksiu du , bet ir taip man ji per didelė , mažiausia kokia radau tad jei jau geriau gros negu tos dvi mažos tai ir imčiau ? Primenu kad gros nuo tda7377, nors jei jau imsiu elipse gal pasiūlitumėte vieno kanalo stiprintuvą ? maitnimas nuo 12v akumuliatoriaus. |
|
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 21:41 |
|
|
|
tavo mineta pakankamo galigumo mikrosheminiai stiprintuvai iki 160w buna bendros galios tj 4x40w. gamint mofsetini stiprintuva reikia jau si ta nusimanyti apie itampos daugintuvus ir lauko tranzu stiprintuvu charateristikas bei ipatybes. zinoma mofsetiniai stiprintuvai turi akivaizdu pranasuma visais aspektais pries mikres tik tiek kad jiem reikia daugiau vietos ir paduodamos galios. pasikuisk schemu archyve mofsetini rasi tik be aukstintuvo tau reikes mazdaug 200w dvipolio po 35v priklausant nuo stiprintuvo. google anglu kalba ivedes kazka rasi |
|
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 21:44 |
|
|
|
tavo mineta pakankamo galigumo mikrosheminiai stiprintuvai iki 160w buna bendros galios tj 4x40w. gamint mofsetini stiprintuva reikia jau si ta nusimanyti apie itampos daugintuvus ir lauko tranzu stiprintuvu charateristikas bei ipatybes. zinoma mofsetiniai stiprintuvai turi akivaizdu pranasuma visais aspektais pries mikres tik tiek kad jiem reikia daugiau vietos ir paduodamos galios. pasikuisk schemu archyve mofsetini rasi tik be aukstintuvo tau reikes mazdaug 200w dvipolio po 35v priklausant nuo stiprintuvo. google anglu kalba ivedes kazka rasi |
Vietos neturiu , nenusimanau dar tiek ir man dabar nereikia , maitinima jau rašiau , matmenys kuo mažesni , kažkodėl viskas priešingai |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 21:49 |
|
|
|
asmaniskai del galios siulyciau paskutini. stereo atsieina 70lt jei detales turi |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 21:57 |
|
|
|
asmaniskai del galios siulyciau paskutini. stereo atsieina 70lt jei detales turi |
Na aš ir juo susidomėjau , man reikia mono nes garsiakalbis ir taip per didelis vienas , tik va įdomu kiek laiko grotu nuo 2.2Ah talpos akumuliatoriaus , kad neklausciau daugiau tokio klausimo tai pagal ką skaičiuojama grojimo trukmė ? |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 22:00 |
|
|
|
pl tu cia nesiojama nori padaryti? |
Taip, iki šiol dariau su tda7377 stereo tai galios ir grojimo laiko užtenka nuo 1,3Ah. |
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 22:07 |
|
|
|
tai jei tau uztenka nuo tiek tai nuo vienos sitos mikres turetu uztekti. nors ji 10w galingesne. kiekvienas stiprintuvas turi savo charateristikas. tik man juokingai atrodytu nesioja elipse. jei darai tokias tai gamink ka as anksciau gamindavau nesiojama backa tokia milziniska backa su dirzais kuria tiesiog kaip kuprine persimeti per peti ir nesiesi. zjb buvo kiek ja laiko dziaugiausi po to i s90f ismainiau. kita i s70. prie ezero praversdavo kad girdetusi gerai |
|
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 08 31, 22:13 |
|
|
|
tai jei tau uztenka nuo tiek tai nuo vienos sitos mikres turetu uztekti. nors ji 10w galingesne. kiekvienas stiprintuvas turi savo charateristikas. tik man juokingai atrodytu nesioja elipse. jei darai tokias tai gamink ka as anksciau gamindavau nesiojama backa tokia milziniska backa su dirzais kuria tiesiog kaip kuprine persimeti per peti ir nesiesi. zjb buvo kiek ja laiko dziaugiausi po to i s90f ismainiau. kita i s70. prie ezero praversdavo kad girdetusi gerai |
Na matai visiem kitoks skonis , esu pagamines aš ir didesnių ir mažiasnių pora , tik va šiuo atvėju iš žmogaus buvo pageidavimas kad būtų kuo mažesnė bet ir galingumo nori , tai bandau rast toki kaip ir optimaliausia varianta , o elipsės nesimatys nes korpusas juodas ir tą elipse uždengsiu taip pat juodu akustiniu audiniu
Kad užtenka tai taip manau , bet jei galima geriau tai kodėl gi ne |
|
|
|
|
|
|
BOSCHMANN ir GRADIANT |
Parašytas: 2009 09 01, 12:51 |
|
|
|