|
Forumas » Elektronika žaliems » Kaip daznai gaunat per nagu?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Kaip daznai gaunat per nagu? |
Parašytas: 2009 08 05, 23:16 |
|
|
|
|
ha, man taip dar nebuvo , o krate mane kadaise pora kartu saldytuvas net neisivaizduoju ar 220 ar mažiau . arba krate 220v kai tikrinau razete su sugedusiu tuo atsuktuviniu testeriu itampos tai ten gerai dave per pirštus , ir dar sunku atšokt  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 06, 01:21 |
|
|
|
|
esu gavęs iš savo aparato 20kv, kuris susideda iš HV grandines + TV dauguintuvas. Žaibas gal 5cm buvo kai į ranką trenkė  |
|
|
|
|
|
 |
Re: Kaip daznai gaunat per nagu? |
Parašytas: 2009 08 12, 20:19 |
|
|
|
|
| Osas rašo: |
Viena syki rinkau bemzo pjukla ir pipke buvo plika tik metaliukas pasiemiau i rankas noredamas pagazuot biski daviau apsuku ir susiverte tai gerai pae nagus gavau  |
O man tai idomiausia buvo kad remontuodamas el zoliapjove,prisilieciau prie kondiko kontaktu,tj nieko netrenke,o kai uzkrito atsuktuvas,tai iskele kibirksti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 12, 20:46 |
|
|
|
|
| xsarunasx rašo: |
| amas. rašo: |
Gan dažnai tvarkant visokias rozetes ar jungiklius, atjunginėt automatus tingiu,
per magus tai nieko, durniau kai prasprūdęs atsuktuvas užtrumpina, tai sienos aprūksta |
o kodel apruksta, negi liepsna puse metro? |
nes plastmasės sudega
net keraminių plytelių glazūra kartais apsilydo
kartą mažas būdamas badžiau sulituot veikiančio prietaiso laidą, tai iš lituoklio tik rankena liko, vos stalas neužsidegę, kilime daug skylių liko
nežinau kokia ten medžiaga, bet labai gražiai degė, baltas liepsnos kamuoliukas šokinėjo gan ilgai, panašiai kaip magnis tik tas nešokinėja |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 24, 17:15 |
|
|
|
|
neskaitant ,kad esu kelis kartus gaves nuo darbo irankiu statybose,tai dar esu pasipurtes nuo fotiko,nes buvo pasikroves blico konderis  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 24, 19:47 |
|
|
|
|
darbe skydines jungiant ar tikrinant kazka pastoviai 220 prisilieti, bet tfu tfu tfu kazkaip dar nebuvo surakine ar kazkas nudege, pakaso ir tiek bendradarbis su zandu buvo prilietes laidas tai vaizdelis nekoks tokiu atveju.. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 24, 20:45 |
|
|
|
|
Budamas dar paauglys, sugalvojau pajungti trukstama lempute i el. lempuciu girlianda. Pamirsau, kad per lemputes teka 220V, tai smagiai pakase pirstus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 24, 21:33 |
|
|
|
|
Kazkada su replem buvau dvi fazes uztrumpines pries akis. Grazi saule buvo, nesvarbu uzsimerki, ar ne  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 24, 22:52 |
|
|
|
|
| IrDa rašo: |
To Miroslav Tu paimk laidą ir atsistok lauke anet pievos wo tada pasijuoksiu, kad tuave kratys ilga laiką..
Aišku kambaryje gali prieliest ir iš kart nagai atsitrauks.... BET NE LAUKE  |
Nuo elektros sroves raumenys susitrauke jei buvai laida i delna ysidejas tai tau ir pasiseke
Nebereikalo sako jei nori patikrinti ar yra srove kishk tik atbula ranka, kad raumenims susitraukus ranka atitoltu nuo pavojaus
220v tik kutena
Visi kas taisydavi televizorius ypac dideles istrizaines zino ka reishkia 26Kv .
kiek pamenu norint ishsiimti plata ish senesniu teliku reikedavo nuimti pypke nuo kypo o kype slepesi elektra kypas kaip kondensatorius  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 30, 22:11 |
|
|
|
|
Bandziau viena kart specialei paziuret kiek galiu atlaikyt su trafais skirtingais tai pradejau nuo 32V ir baigiau iki 160V tada jau laikyt neimanoma nes pradedi jaust kaip pirstai kept pradeda o seip buvo vaikystei kai sumaniau mazas i rozete virbalus pakaisiot nuo tada ir prasidejo mano susidomejimas elektra  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |