|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 18:50. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » stiprintuvu tiltinimas su operacinio stiprintuvo pagalba
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
stiprintuvu tiltinimas su operacinio stiprintuvo pagalba |
Parašytas: 2009 08 19, 12:51 |
|
|
|
|
| Egisas rašo: |
| vincentas rašo: |
| uz 20lt tik b** i dantis gausi. jei perki pirk rimta. nes 20lt nelabai cia man. kiek jis ten vatu gal 2.3w |
Eeee, filtru svatais matuoji ? Gal panasiai kaip bangas domkratais ?
Siaip uz 20 lt tas tikrai jokiu nebus stebuklu, blyn, sulituoja tegul paprastuti aktyvu koki ir viskas, nekainuos nei 10lt. |
kokiu dar filtru? jis apie aktyvu suba o ne filtro pirkima kalba |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 19, 18:51 |
|
|
|
|
| uz 20lt tik b** i dantis gausi. jei perki pirk rimta. nes 20lt nelabai cia man. kiek jis ten vatu gal 2.3w |
Siaip uz 20 lt tas tikrai jokiu nebus stebuklu, blyn, sulituoja tegul paprastuti aktyvu koki ir viskas, nekainuos nei 10lt. |
Kaip manai koki aktyvu suba uz 20lt jis galejo matyti ?
Skaityk, apie filtra dabar kalba  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 19, 20:18 |
|
|
|
|
Kaip manai koki aktyvu suba uz 20lt jis galejo matyti ?
Skaityk, apie filtra dabar kalba  |
pazystu zmoniu kurie stipriaus nuo imtuvo neskiria. zinoma netaikau to autoriui bet. koks dar filtras gali buti. man atrodo jis pats nz apie ka kalba ir ko nori ypac tda7294 tiltinta jam per sudetinga nebent pinigu turi. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 20, 20:05 |
|
|
|
|
Tai vat siandien atidziai pastudijevau tda brezinius ir atsirado siokiu tokiu klausimu (cia as apie 7294 kalbu). kai sutiltini reiks jungt ant isejimo net 16 omu garsiakalbi kad galima butu uzlauzt garsa dugna ir nesupleskint mikroschemu kai maitinimas mazdaug 38V DC. O kad nesusvilint tda ant 8omu tai reiktu mazint maitinima bet tada ir garso sumazes. (jai kazka
nusisnekejau tai sorry) tai kaip cia dabar darit? kad gaut max garso prie 8omu sutiltinus. O Gal visai imt kita mikroschema o ne 7294?
(tik nerasinekit kad pats nezinai ko nori. Geriau devinis kartus pamatuot pries kanors darant kad paskui pinigai nebutu kaip i vandeni ismesti) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 20, 20:31 |
|
|
|
|
| kaip kada is sio forumo vienas zmogus sake 38 v - pirotehnikas. zinok pas mane matinasi tda7294 netiltinta 37v 600w trafas. atsiranda siokiu tokiu nemalonumu 1 atsiranda ijungimo triuksmai stiprus del kuriu reikia statyti rele. antra mikre kaista kaip velnias. pas mane vienai mikrei skirta i amd sempron ausintuva su cooleriu su pakoreguotu griztamuoju rysiu ir iejima izemancia varza. kad vystutu max galia. dbr del tos apkrovos na kaip minejau pirotehnikui siulyciau 28 islyginta ir 4 ohm apkrova pas mane patikrinta veikia 200w turetu vargais negalais buti. siaip siulyciau tranzistorini stiprintuva koki nors nes kaip matau megsti " a gerai duoda" tai pigesnis remontas butu. dbr dar 38 gali jungt ir 4 ohm zinok neatsukta pilnai rankenele vystys ta pati ka 16 ohm pinai atsukta. tik smarkiau kais. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 21, 20:39 |
|
|
|
|
| GVYDAS rašo: |
| ok. aisku dabar kaip cia darit viska, bet jauciu pasvilinsiu as tas tda |
svarbiausia nepadaryti zioplu klaidu. nes kaip man 1 projektas viskas ok dirba puikiai. ant antro buna tokiu kaip pvz gaminamas visas stiprintuvas atskiros plokstes. tveriau tda7295 ir sudeginau vien del to kad supainiojau poliaus laidus |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 22, 12:20 |
|
|
|
|
Pradziai manau pabandisiu su viena tda kazka padarit jai sudeginsiu maziau nuostoliu bus. o del transformatoriau manau galeciau suviniot savo. turiu nuo lempinio teliko vadinasi tas trafas TC-160 pirmine
apvija 220v 0,77A gal uzteks tokio? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 22, 16:58 |
|
|
|
|
| na tc uztekt turetu bet vyniok graziai. o kai baigsi ant visu viju apsuk kokia folija pora kartu na kaip buna stiprintuvu trafuose kad mag lauko nebutu. pasitenk kad neburzgtu nes gidesis per stiprintuva. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |