|
Forumas » Elektronika žaliems » Idomus TV su keistu gedimu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Idomus TV su keistu gedimu |
Parašytas: 2009 08 18, 10:25 |
|
|
|
|
As sita jau zinojau, kad galima patikrint, bet tai negarantuota, pvz jeigu gondas 47uF o ten istikruju like 20uF, tai to nelabai tepamatysi...
Vakar nusipirkau skopa C1-67, siandien jeigu bus parduotuvej pirksiu dar ir ta testeri su L ir C matavimo galimybemis, vistiek man ju daznai reikia, bet nera...
Kai skaitau to skopo instrukcija, kazkaip niekas man nedaeina , viskas ten normaliai, bet sunkiausia suprast blokeli sinchronizacija, tiek privelta, kad akys raipsta nuo zodziu gerai, kad pazystu kas turi toki pat ir paklausiu kas ir kaip, nes instrukciaja tai kazkokia nesamone... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 18, 17:23 |
|
|
|
|
Na stai nusipirkau as ta testeri, deja jis nematuoja L Tokio kokio reikia as neradau, nebuvo... Manau su skopu galeciau jau kazka pamatuot bet nesu garantuotas, gal kas pagelbes kaip ka su tuo skopu... Buvau istraukes 3 kondus vienas buvo 33uF, testeris rode 30uF, tai pakeiciau Ka reiketu daryt toliau? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 18, 22:05 |
|
|
|
|
| dziundzis3 rašo: |
As sita jau zinojau, kad galima patikrint, bet tai negarantuota, pvz jeigu gondas 47uF o ten istikruju like 20uF, tai to nelabai tepamatysi...
Vakar nusipirkau skopa C1-67, siandien jeigu bus parduotuvej pirksiu dar ir ta testeri su L ir C matavimo galimybemis, vistiek man ju daznai reikia, bet nera...
Kai skaitau to skopo instrukcija, kazkaip niekas man nedaeina :D , viskas ten normaliai, bet sunkiausia suprast blokeli sinchronizacija, tiek privelta, kad akys raipsta nuo zodziu :) gerai, kad pazystu kas turi toki pat ir paklausiu kas ir kaip, nes instrukciaja tai kazkokia nesamone... |
Del tokios paklaidos viskas veiks!Elektrolitai niekada nepasizymejo tikslumu,nebent tantalas.O jei jau 100uf liks 1uf tai sudas,ka beabejo kaip sakiau pamatyt gali su paprastu rodykliuku.Elektrolitai daznai kiniski turi didele ESR,ir kartais nevisa aparatura su juo "susidraugauja".Rusiski yra geri,bet turi tendencija dziuti del kvailos technologijos. |
|
Paskutinį kartą redagavo Blossom, 2009 08 18, 22:13. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 18, 22:12 |
|
|
|
|
Na gerai, sita beda del kondu tikrinimo jau isspresta, kondai ten kazkokie rubycon... Elektrolitu kazkaip ten nesimato nei issiputusiu nei kitaip blogai atrodanciu. Dabar turbut turiu visius reikiamus prietaisus, dar pirkau skopui laida, nes anas atrode kaip koks TV kabelis Koki pirma veiksma reikia man atlikt? Gal paziuret visus signalus kurie parodyti schemoje? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 18, 22:19 |
|
|
|
|
| Bl...t!Daznai pasitaiko kad kazko man neatidaro senu postu.Ar tu turi jo schema ir matavimus?...tai kokios problemos? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 18, 22:54 |
|
|
|
|
Schema dave bunbastik (aciu tau), ten yra parodyta kuriose vietose reikia paziuret, yra net itampos kaikur surasytos, zodziu viskas yra, tai reikia pradet
P.S. kokia narsykle naudoji, kad tau neatidaro? Pas manes firefox, o vista rodo, kad HDD jau kaput pareina, bet ir tai man atidaro viska normaliai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 19, 10:23 |
|
|
|
|
| dziundzis3 rašo: |
Na gerai, sita beda del kondu tikrinimo jau isspresta, kondai ten kazkokie rubycon... Elektrolitu kazkaip ten nesimato nei issiputusiu nei kitaip blogai atrodanciu. Dabar turbut turiu visius reikiamus prietaisus, dar pirkau skopui laida, nes anas atrode kaip koks TV kabelis Koki pirma veiksma reikia man atlikt? Gal paziuret visus signalus kurie parodyti schemoje? |
Kondai bus nudziuve 100%.Ilysk i skaitmenini bloka ir pamatysi kiek ju bus pridvesusiu (is patirties sakau).Nors visi atrodo grazus O talpumas jei bent ant puses sumazejes jau duoda savo.O nudziusta ne vienas Tai ir susideda viskas.Taip ,kad sekmes matavimuose  |
|
_________________ geriau pilvas nuo alaus,nei kupra nuo darbo.
PANEVEZYS |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 20, 09:48 |
|
|
|
|
| Toje ploksteje visi kondai geri, tik nepatikrinau tu kuriu negaliu pamatuot, nes yra perdideles talpos, tai as juos pakeisiu i naujus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 20, 15:31 |
|
|
|
|
Del smalsumo patikrinau iejimu selektoriaus plokste, buvo keli galingi diodai ant radiatoriu, radiatoriai buvo sudare kazkokia grandine, ir ju kojos buvo atsokusios, turbut del to ir mirguliavo, kai uzkaisdavo radiatorius issiplete ir padare kontakta, todel veikdavo gerai, kai as biski ten palitavai tuos radiatorius, ijungus telika nebemirguliuoja zodziu telikas susitaise be labai dideliu problemu. Aciu visiem kurie pagelbejo taisant telika. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 21, 07:57 |
|
|
|
|
Puiku, kad veikia, tikiuosi, kad kitą kartą TIKRAI atidžiai apžiūrėsi litavimo taškus  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |