|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 15, 23:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Asus F5Z bluetooth problema
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Asus F5Z bluetooth problema |
Parašytas: 2009 08 15, 20:17 |
|
|
|
Slotas rašo: |
oi kokie mes gudrus ir sarkastiski, manai nebandziau? bandziau ir nieko neisijungia nei su Fn+F2 nei su wifi ikona: abiem atvejais isijungia-issijungia tik tinklo korta, paskaityk auksciau buvusius postus pc eksperte. |
Gudrociau kiek kartu spaudei Fn+F2 ? Pirma karta paspaudus ijunksi tik WLAN, antra karta BT, ir trecia karta isjunksi, zodziu paspaudineji kelis kartus Fn+F2.
Turiu Asus F5Z su windows vista home, jame yra integruotas bluetooth
............................................
pradedu manyt kad bluetooth isvis nera mano kompe, nors kompo aprasyme internete aiskiai parasyta kad yra ir ant korpuso (priekyje) salia batarkes , wifi, ikonos yra ir bluetooth simbolis |
Labai matosi kas per ekspertas pats esi jei rasliavoji tokias pievas. Jei parasyta kad yra tai ir yra.
Man keista, kad device maneger, nera bluetooth deviso isviso, kaip irenginio, as mastau jei truktu draiveriu tai rodytu kai unknown device arba dar kazkaip panasiai... |
Nera nes tikriausiai wi-fi plokteje yra ir kartu integruotas BT, nes gamintojui atskirus BT modelius kist butu neracionalu. Siaip pats pasizejau savame ASUS F3ka, tai lygiai taip pat kaip ir rasei, nerodo kaip atskiro BT modulio, o man viskas su vista isijungia ir veikia
Jungiklio nera, skaiciau nete, kad mano kompui bluetooth isijungia su tuo paciu mygtuku (ant korpuso) kaip ir bevielis internetas, bet realiai isijungia tik intiko plokste. |
Jungiklis yra tik wi-fi plokstej.
.........atsidarius control panel yra bluetooth folderis, tik jame nieko nera: pasirinkus poruoti irenginius nieko neduoda pasirinkti. |
Atsidarydami ta folderi matome tik ijungtus ir suporuotus irenginius, bet jei BT neijunktas tada ir nieko nematysi. Ziurim i bluetooth settings, ten viska sutvarkome kaip reikia ir bandom kita irengini uzgaudyti isijungus BT su Fn+F2. Beje, ar su tais funkciju mygtukais pajungenejus vista rodo ka ijungi, turi buti lempute BT indikacijai tai zodziu matysi kai BT ijungsi. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 15, 20:50 |
|
|
|
kionig rašo: |
oi kokie mes gudrus ir sarkastiski, manai nebandziau? bandziau ir nieko neisijungia nei su Fn+F2 nei su wifi ikona: abiem atvejais isijungia-issijungia tik tinklo korta, paskaityk auksciau buvusius postus pc eksperte. |
Gudrociau kiek kartu spaudei Fn+F2 ? Pirma karta paspaudus ijunksi tik WLAN, antra karta BT, ir trecia karta isjunksi, zodziu paspaudineji kelis kartus Fn+F2.
Turiu Asus F5Z su windows vista home, jame yra integruotas bluetooth
............................................
pradedu manyt kad bluetooth isvis nera mano kompe, nors kompo aprasyme internete aiskiai parasyta kad yra ir ant korpuso (priekyje) salia batarkes , wifi, ikonos yra ir bluetooth simbolis |
Labai matosi kas per ekspertas pats esi jei rasliavoji tokias pievas. Jei parasyta kad yra tai ir yra.
Man keista, kad device maneger, nera bluetooth deviso isviso, kaip irenginio, as mastau jei truktu draiveriu tai rodytu kai unknown device arba dar kazkaip panasiai... |
Nera nes tikriausiai wi-fi plokteje yra ir kartu integruotas BT, nes gamintojui atskirus BT modelius kist butu neracionalu. Siaip pats pasizejau savame ASUS F3ka, tai lygiai taip pat kaip ir rasei, nerodo kaip atskiro BT modulio, o man viskas su vista isijungia ir veikia
Jungiklio nera, skaiciau nete, kad mano kompui bluetooth isijungia su tuo paciu mygtuku (ant korpuso) kaip ir bevielis internetas, bet realiai isijungia tik intiko plokste. |
Jungiklis yra tik wi-fi plokstej.
.........atsidarius control panel yra bluetooth folderis, tik jame nieko nera: pasirinkus poruoti irenginius nieko neduoda pasirinkti. |
Atsidarydami ta folderi matome tik ijungtus ir suporuotus irenginius, bet jei BT neijunktas tada ir nieko nematysi. Ziurim i bluetooth settings, ten viska sutvarkome kaip reikia ir bandom kita irengini uzgaudyti isijungus BT su Fn+F2. Beje, ar su tais funkciju mygtukais pajungenejus vista rodo ka ijungi, turi buti lempute BT indikacijai tai zodziu matysi kai BT ijungsi. |
as nesakiau, kad esu ekspertas,jus pradejot ironizuoti :
P.S. Fn+F2 spaudziau kiek nori kartu, vista parodo tik wireleslan off arba wireleslan on, nera jokio bluetooth on ar off, as zinau apie ka tu sneki nes laptopo vartotojo instrukcijoj visa tai yra parodyta ka tu parasei(kad turi paspaudinejus daugiau kartu Fn+F2 isijungt ir bluetooth) BET DEJA NEISIJUNGIA
BT indikacine lempute neisijungia nors ir kiek minkai Fn+F2 |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 15, 21:00 |
|
|
|
Donatassj rašo: |
Kiek esu turėjęs tokių, tai kartu su wireles'u jungiasi. Tai jei jau tiek peržiūrėjai, tai tikriausiai nėra jo, o draivai originalūs su konsolėm sudėti, nes jei valdymo softo nėra sudėta, o tik plikas draivas, tai visokių prikolų būna  |
draiveriai dabar sumesti orginalus is cd kur su kompu buvo, bet bandziau ir is interneto visokius kist, vistiek nieko nesigavo... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 15, 21:03 |
|
|
|
P.S. Fn+F2 spaudziau kiek nori kartu, vista parodo tik wireleslan off arba wireleslan on, nera jokio bluetooth on ar off, as zinau apie ka tu sneki nes laptopo vartotojo instrukcijoj visa tai yra parodyta ka tu parasei(kad turi paspaudinejus daugiau kartu Fn+F2 isijungt ir bluetooth) BET DEJA NEISIJUNGIA
BT indikacine lempute neisijungia nors ir kiek minkai Fn+F2 |
Idomu tada kaip pas tave rodo konsole ?
Pvz pas mane taip:  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 15, 22:35 |
|
|
|
Tai reiškia BT nėra tam kompe, yra tik wireless'as. |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 16, 09:51 |
|
|
|
Dar prisiminiau toki dalyka, device manager'i kazkada prie network adapters: buvo Microsoft isatap adapter, su sauktuku bet dabar paziurejau kad sis isatap adapter pradinges, gal del to ir nera bluetooth, niekaip nerandu to isatap adapterio draiveriu. Internete pilna prirasyta apie ta isatap adapter klaida ir kad nereikia nieko daryti..
gal cia ir beda  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 16, 09:59 |
|
|
|
na tai gal pamėgink susirasti keletą skirtingu versijų ir pakaitalioti
ar paprašyk kionig, kad tau su Driver_Magician_3.4_Portable backup'intu tau juos ir pabandyk su jo |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 16, 10:21 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
na tai gal pamėgink susirasti keletą skirtingu versijų ir pakaitalioti
ar paprašyk kionig, kad tau su Driver_Magician_3.4_Portable backup'intu tau juos ir pabandyk su jo |
vat cia ir beda, kad nete pilna su isatap adapter susiijusiu straipsniu, bet niekaip nerandu, kad kurnors butu isatap draiveriu atsisiusti, gal cia kartu su tinklo plokste perinstaliavus jis vel atsirastu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 16, 10:49 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
na tai atsiras kionig gal duos draivu  |
na jei pas ji bus tokie kaip pas mane tai ir gal duos  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 16, 19:23 |
|
|
|
Nors blemba jei taip rodo pradedu tiket kad nera BT isvis Biski busiu nusisnekejes del BT modulio, jis is tikruju gali buti atskiras. Nes pvz as isijungiau BT ir pradejo vista detectint kad found new hardware.
Hmm labai idomus variantas pas tave. Kad neikiso BT modulio tai mazai tiketina, o kad pvz jis nuduses daug labiau tiketina, kad jo negali ijunkt ir vista jo nemato.
Kas del draivu tai pas mane ASUS F3ka, kazin ar nuo jo tiks, visgi pas mane BT 2.0+EDR, o gal toks ir visuose dabar eina tikriausiai. O kokius draivus bandei ? Siaip juos reiktu pompuot is cia http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us pasirinksi operacine sistema. ir parsipusi, jei vistiek neveiks tada greiciausiai teks kompa tempt i garantini.
P.S dar pamegink suzaist su add hardware. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 16, 19:39 |
|
|
|
kas is tu driveriu jei device manager nemato? gali kist nekises jei patys win neranda irenginio. pabandyk per dev.manageri isijungti show hidden devices ir pasiziurek ar ten nera kokiu kryziuku ir panasiai. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 08 16, 20:08 |
|
|
|
Augiux rašo: |
kas is tu driveriu jei device manager nemato? gali kist nekises jei patys win neranda irenginio. pabandyk per dev.manageri isijungti show hidden devices ir pasiziurek ar ten nera kokiu kryziuku ir panasiai. |
jau bandziau, deja nerodo jokiu negerumu  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 08 16, 20:19 |
|
|
|
kionig rašo: |
Nors blemba jei taip rodo pradedu tiket kad nera BT isvis Biski busiu nusisnekejes del BT modulio, jis is tikruju gali buti atskiras. Nes pvz as isijungiau BT ir pradejo vista detectint kad found new hardware.
Hmm labai idomus variantas pas tave. Kad neikiso BT modulio tai mazai tiketina, o kad pvz jis nuduses daug labiau tiketina, kad jo negali ijunkt ir vista jo nemato.
Kas del draivu tai pas mane ASUS F3ka, kazin ar nuo jo tiks, visgi pas mane BT 2.0+EDR, o gal toks ir visuose dabar eina tikriausiai. O kokius draivus bandei ? Siaip juos reiktu pompuot is cia http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us pasirinksi operacine sistema. ir parsipusi, jei vistiek neveiks tada greiciausiai teks kompa tempt i garantini.
P.S dar pamegink suzaist su add hardware. |
su add hardware jau bandziau irgi neisejo, draiverius taip pat siunciausi is tavo parasyto puslapio, ir dar is kompakto kuris buvo prie laptopo, vistiek nieko nesigavo, suinstaluoja ir draiverius ir softa, o vistiek bluetooth nemato windoze...
galbut ir brokuotas bluetooth'as nes as jo niekad nenaudojau ir net nebuvau atkreipes demesio ar jis veike anksciau ar ne...
nebeturiu ideju daugiau, nesiu i garantini tegu iesko, tik gaila kad, garantinis net ir sutaises nevisada pasako kas buvo negerai  |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|