|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 04, 10:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Radioelektronika » spinduliojančių daiktų pelengavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
spinduliojančių daiktų pelengavimas |
Parašytas: 2005 06 17, 15:54 |
|
|
|
doom rašo: |
na, gal su tiek watu ir negreit pasigausi, bet kai pas mane ant stalo stovi galinis ant GU 81... harmonikos lenda ant kitu dazniu, gali buti ju dachuja, taigi gali trugdyti daugeliui dazniu. bet cia galima sutvarkyti, jei esi patyres siustuvu meistras |
Su 100W ? Vistiek, prasidejo cia kalbom, tuom ir baigsis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 20, 13:30 |
|
|
|
Kaži, a tik kalbom? Mane tik antena neramina.
Esu žalias siųstuvų meistras. Doom, o kaip pradžiai geriau apraminti harmonikas - gerinti schemotechniką ar pakeisti П-kontūrą kitu dariniu. Kol kas visos matytos schemos buvo su П-kontūru. Beje, kaip siūlai jungti lempą - su bendru tinkleliu, su bendru katodu ar su bendru anodu?
Gaila, kad neturiu skaitmeninio fotiko, prištabeliuočiau krūvą nuotraukų. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 20, 19:41 |
|
|
|
GU 81 500w.
andriusa, deje mano sensejus dabar ilgam isvykes, negaliu atsakyti tikslei i tavo klausimus... labai svarbu konturus gerai ekranuoti |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 20, 20:34 |
|
|
|
?? Tu čia apie kuriuos kontūrus?
Kol tavo sensejus atvyks, tai aš jau būsiu namie, o ten laukia penki sensejai, vienas is jų LY1DK
Beje, tie 500 W pas tave? Nes priklausomai nuo lempos prievartavimo laipsnio galima gauti ir kilovatą, tik dėl signalo kokybės abejoju. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 20, 22:34 |
|
|
|
nu nepyk. 500-600w po to kraipymai. daugiau nieko neklausk, nes kai neuztikrintas tai galiu ir prisneket... 1DK? Vilius? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 21, 19:56 |
|
|
|
saukinio neturiu, nelabai mane domina... pirataut idomiau aisku as taip nedarau... is bedos galiu pasimt 1DI ar 2BBM |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 22, 10:59 |
|
|
|
Geras pasakymas "is bedos" Ir as is bedos galiu pasiimti LY1BXS (lietuvos respublika) arba dar geriau UP2BYS (LIETUVOS TSR ) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 22, 11:02 |
|
|
|
Rimgaudai, kokia stoti dazniausiai klausai? Jei ne "Ruskoe radio baltija", tai tada patrukdysiu specialiai tau. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 22, 12:46 |
|
|
|
sveiki,
mane labai sudomino cia tie jusų šaukiniai tai jus čia trumpa bangininkai? jei taip ir as kazkada buvau trumpabangininkas neilgam buvau susilitaves 1972m. III kategorijos siustuvely but... sudege ir viskas:/ nu tuo ir pasibaige zinokit baisiai norečiau vėl pradėti bendrauti per trumpasias bangas tai gal galėtumete duoti kaikokia schemute trumpabangininku siutuvu ? na kad daba galėčiau susikalbeti su kitais ką? būtų labai malonu
laukiantis atsakymu, vitukass |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 06 22, 13:13 |
|
|
|
dabar suprantu kodel girtas tevas UP2BTD sauke jo, is bedos, nes dabar seimyniniu nebedalina. ir seip nesidomiu. kokio sudetingumo tau schemuciu reikia? ant kokio daznio? tau tik siustuvelio ar transiveriuko? kazkur turejau schemuciu, bet senu rusisku, tikriausiai negautum detaliu... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 07 28, 15:39 |
|
|
|
Kareiviai kad neuzspelenguotu priesas eteryje nebunau ilgiau kaip 10sek. paskui pauze ir vel sneka...+ sneka koduotai kad jau jeigu priesas isgirdo nieko nesuprastu.
Imeskit kokia schemute AM siustuvelio kad veiktu lietuvos teritorijoj...bent:) |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|