Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 05, 14:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Va turiu tokia kamera, jinai yra nuo komplekto, tai nezinau kaip ja be komplekto pasijungti? Turi buti koks nors maitinimas, ar kas?
Kamera veikianti, dekui uz info
Manau kad du kontaktai skirti maitinimui, vienas yra video out o kitas garso isejimas. As bandyciau pagal kondikus surast kur cia maitinimas ir kiek voltu o paskui jungciau prie televizoriaus ir tikeciausi kad veiks
Labai panasi pas mane yra. Prie jos buvo dar maitinimo blokelis ir specialus 8 m ilgio laidas, kurio vienam gale ta jungtis i kamera, o kitam - dvi "tulpes" (audio ir video signalams) bei maitinimo adapterio kistuo "mamka".
Seip galvojau, kad butu galima per TV-IN pajungti. Ir seip man gaila, kad ta kamera metos stalciui, kai pas mane is kiemo uzvakar masina stume...gerai, kad nepavyko...tai gal kas zinot koki buda, kaip galetu pajungti, nors prie TV? Ar nesti pas meistra?