|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 01, 15:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » MP4 grotuvo programinės įrangos/mikroprogramos perrašymas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
MP4 grotuvo programinės įrangos/mikroprogramos perrašymas |
Parašytas: 2009 07 24, 19:59 |
|
|
|
|
| pjonas rašo: |
| Pats atsakei i savo klausima,keiti akuma,jeigu turi softa konkreciai to aparato o ne updeita,jungdamas prie kompo laikai reseta, up ir klausai. |
Bet neaišku, ar tai dėl baterijos gedimo. Juk ji veikė erai visą aiką, o staiga ėmė ir "užgeso". Manau, kad tai dėl progrmainės įrangos klaidos, tačiau nelabai žinau, kaip ją perrašyti, kai kompiuteris "nepriima" grotuvo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 07 25, 22:07 |
|
|
|
|
Lituoji lauk uC ar eepromą ir skaitai su programatorium Dampas - tai kontroleryje ar eeprome esanti programėlė. Pasidomėk, tačiau nemanau, kad savo jėgomis padarysi Čia mano pamastymas, apie grotuvus nžn, tačiau kitur taip darosi  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 07 25, 22:27 |
|
|
|
|
| Donatassj rašo: |
Lituoji lauk uC ar eepromą ir skaitai su programatorium Dampas - tai kontroleryje ar eeprome esanti programėlė. Pasidomėk, tačiau nemanau, kad savo jėgomis padarysi Čia mano pamastymas, apie grotuvus nžn, tačiau kitur taip darosi  |
Pusės žodžių nesuprantu dėl žinių stokos šioje srityje, bet rizikuoti ardyti grotuvą, nemokėdamas jo taisyti, nenoriu. Be to, jis nelengvai išardomas: http://www.youtube.com/watch?v=PhJl0ouxKaQ
Vienas žmogus patarė užtrumpinti laidą, kuris jungiasi su baterija, bet neaišardęs, nieko negaliu padaryti. Kaip man garantinėje taisykloje sakė, kad problema gali būti programinėje įrangoje, tik aš jos negaliu perrašyti.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 07 26, 13:36 |
|
|
|
|
Tai jei yra garantinis, tada tikrai neverta vargti. Be to mano minėtam būdui reikia dar ir atskiros įrangos (litavimo stotelės, programatoriaus).Taigi, sėkmės Draugiškai patariu - geriau tai daryk ne pats, o tas, kas tuo užsiima  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 07 26, 18:12 |
|
|
|
|
| Donatassj rašo: |
Tai jei yra garantinis, tada tikrai neverta vargti. Be to mano minėtam būdui reikia dar ir atskiros įrangos (litavimo stotelės, programatoriaus).Taigi, sėkmės Draugiškai patariu - geriau tai daryk ne pats, o tas, kas tuo užsiima  |
Deja, garantija nebegalioja ir prietaisas sugedo, lyg tyčia, praėjus savaitei po jos galiojimo pabaigos.
Tikriausiai, nešiu prietaisėlį į taisyklą, jeigu niekas nepasiūlys kitų problemos sprendimo būdų.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 07 30, 08:25 |
|
|
|
|
| Diablo487 rašo: |
| Diablo487 rašo: |
Vis dėlto dar turiu vilties, kad problema išsprendžiama Kartais prijungus prietaisą prie USB porto iššoka toks pranešimas (paveikslėlio dešiniąjame kampe):
http://img194.imageshack.us/i/15212049.jpg/ |
Kas nors..  |
pas mane toki pranesima mesdavo kai prijungdavau usb rakta, paskui paaiskejo, kad pc usb draiveriai buvo susiknise, ar bandei ant kito kompo nusinesti ir prijungti ir ar isbandei ant savo kompo visas usb jungtis ar tik viena? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 07 30, 19:43 |
|
|
|
|
Ką dariau/mėginau daryti:
a) spaudinėjau įvairias mygtukų kombinacijas (reset, reset + play/pause) tiek prijungus grotuvą prie kompiuterio, tiek ir neprijungus;
b) atjungiau visus USB įrenginius per Device Manager ir perkroviau kompiuterį;
c) jungiau prietaisą į įvairius USB lizdus, tačiau tik vienas jų reagavo ir atpažino prijungtą įrenginį, nors ir netaip, kaip turėtų;
d) perrašiau programinę įrangą, kuri reikalinga darbui su įrenginiu;
e) perrašiau "Windows media player";
f) perrašiau Windows (ne vien dėl šios problemos);
g) išvaliau grotuvo ir kompiuterio USB lizdus;
h) instaliavau universalų driver'į, skirtą "Creative" grotuvams;
i) mėginau instaliuoti MTP prietaisą (pats kompiuteris prijungto grotuvo neatpažino kaip "portable device";
Ko nedariau:
a) neardžiau grotuvo;
b) nemėginau pakrauti grotuvo adaptoriumi (ir nežinau, ar verta jį įsigyti).
Kai kuriais atvejais kompiuteris reagavo ir rodė panešimus apie "Human Interface Device", kuriam neainstaliuoti driver'iai arba buvo rodomas pranešimas apie grotuvo problemą, kaip parodyta paveikslėlyje, kurį buvau patalpinęs anksčiau. |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |