|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 14:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Bi- ampingas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Bi- ampingas |
Parašytas: 2009 07 21, 16:32 |
|
|
|
|
O yra bent vienas žmogus pasaulyje, kuris žino, kam reikalingas idealus komplementarumas? Beje, Čiufolis yra kraštutinis nekomplementarumo atvejis. Bo jis vientaktis Tada tokius reikia uždrausti  |
|
|
|
|
|
 |
Bi- ampingas |
Parašytas: 2009 07 21, 21:08 |
|
|
|
|
A chren znajet. Trafas irgi nebus simetriškas, čia jau faktas. Bet su komplementarine pora išėjime irgi ne viskas gerai, reikia numatyt apsaugas nuo kolonkių suspirginimo. Man va šito aparato galas įdomus, tik priekį daryčiau kitaip. Trafas čia visai primityvus, ne taip kaip lempinio.
http://audio.ring.lt/hybrid/sef.gif
Jo kaitimas būtų nedidelis, nes maitinti galima neaukšta įtampa, pvz. 12V. Kas įdomu, išėjime galim gauti įtampą didesnę nei maitinimo, jei nedaryti atšakos į garsiakalbį  |
|
|
|
|
|
 |
Bi- ampingas |
Parašytas: 2009 07 22, 16:10 |
|
|
|
|
| Nu aš apie vyniojamus daiktus nieko neišmanau, jų nemėgstu, ir mano nuomonė subjektyvi. Bet geriausiu atveju turbūt gausim vėlgi čiufolį, turiu galvoj garsą ir šilumą. O gali būt ir blogesnis atvejis, bet čia jau ne man spręsti |
|
|
|
|
|
 |
Bi- ampingas |
Parašytas: 2009 07 24, 10:50 |
|
|
|
|
| Prie to paties, kad nekurti naujos temos - gal kas turit DN2540 mosfetų? (Depletion type). Kažkoks retas prietaisas, net nesugebėjau rasti kainos internete. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Bi- ampingas |
Parašytas: 2011 05 20, 11:06 |
|
|
|
|
Iškilo vienas klausimukas tai nutariau prikelti sena temą vietoj naujos kūrimo. Nutariau pasidaryti aktyvias kolonėles. Susidėjau Mini A klasės stipriukus, viskas veikia nuostabiai. Tačiau norint pasiklausyti garsiau, nutariau žemiems garsiukams įstatyti LM1875, nes kaip tik tokius turėjau pasidaręs. Maitinti nuo to pacio trafo nes pas mane su vidurio atšaka gaunasi apie +-12V. Per rėles norimu momentu bus nuo Mini atjungtas žemų garsiakalbis ir pajungiamas prie LM1875. Bet esminis klausimas kaip sujungti žemes?
Tai yra ar tiks LM1875 įėjimo žemę pajungti prie -12V kuris sutampa su Mini gnd.
minio schema kaip žinote:
o lm1875 iš datasheeto su dvipoliu maitinimu:
 |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
Bi- ampingas |
Parašytas: 2011 05 20, 21:05 |
|
|
|
|
| Netiks. Nes visos pulsacijos, esančios ant maitinimo minusinio kondiko pateks į LM įėjimą. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |